Етова е едно нещо на което се бахтих поне 1 час за един фр ама сега не искам да му го давам, искам си го за мен. :mrgreen:
Фотошоп творения
Re: Фотошоп творения
Камелот яки са
!
Етова е едно нещо на което се бахтих поне 1 час за един фр ама сега не искам да му го давам, искам си го за мен. :mrgreen:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/393/98187_406.JPG
MALIGOS, хубаво е, но със звездите отзад стои някак изкуствено, по-добре ще е без тях (:
Ъъ, сега аз творя, скоро може да постна нещо.
Ъъ, сега аз творя, скоро може да постна нещо.
.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ей това са рисунките на котето - не са фотошоп творения, ама ме боли тръбата. ;р
This.
This.
And this.
Аз или пък тя ще качи още, стига да бъдат сканирани. Тези са от доста, доста отдавна, честно казано. ;р
This.
This.
And this.
Аз или пък тя ще качи още, стига да бъдат сканирани. Тези са от доста, доста отдавна, честно казано. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Баси грозните негърки 
Я по-леко с расистките изказвания, като и половината от творчеството ми не си видял. То е ясно, че нищо не разбираш от ъндърграунд и хипхоп култура, ама недей да бързаш да храниш.
Уникалността в изразяването е всичко в изкуството. Ако всички се придържат към едни и същи норми на изразяване, изкуството ще се превърне в пълна скука и всички ще се откажат да творят. Ако не можеш да приемеш изкуството такова, каквото го е създал художника, просто недей. Никой не те кара.
http://www.greece-athens.com/pages_images/179.jpg
ПП Не можеш да кажеш, че човекът на картината е красив, но и не можеш да кажеш, че това не е картина на Пабло Пикасо, нали..?
Уникалността в изразяването е всичко в изкуството. Ако всички се придържат към едни и същи норми на изразяване, изкуството ще се превърне в пълна скука и всички ще се откажат да творят. Ако не можеш да приемеш изкуството такова, каквото го е създал художника, просто недей. Никой не те кара.
ПП Не можеш да кажеш, че човекът на картината е красив, но и не можеш да кажеш, че това не е картина на Пабло Пикасо, нали..?
Но човек пък има право да изрази мнение.
Никой не казва, че един меценат например няма право да не хареса едно произведение и точно това мнение да е в пълен противовес с това на автора.
Примерът с Пикасо е глупав. Не ми харесват произведенията му , независимо, че за тях плащат милиони.
Мнение.
Никой не казва, че един меценат например няма право да не хареса едно произведение и точно това мнение да е в пълен противовес с това на автора.
Примерът с Пикасо е глупав. Не ми харесват произведенията му , независимо, че за тях плащат милиони.
Мнение.
За творчеството ти нищо не съм казал, ама както и да нарисуваш негър, пак ще е грозенkitty написа:Я по излеко с расистките предположения, като и половината от творчеството ми не си видял.То е ясно, че нищо не разбираш от ъндърграунд и хип-хоп култура, ама не дей да бързаш да храниш.
Своеобразието в изразяването е всичко в изкуството.Ако всички се придържат към едни и същи норми на изразяване, изкуството ще се превърне в пълна скука и всички ще се откажат да творят. Ако не можеш да приемеш изкуството такова, каквото го е създал художника, просто недей.
ПП Не можеш да кажеш, че човека на картината е красив,но и не можеш да кажеш, че това не е картина на Пабло Пикасо...
- shantararam
- Обратна връзка:
Мда, то е като затворен кръг. Каквото и да напишеш, пак ше си останеш прост...bYbonЪъЪъ написа:
За творчеството ти нищо не съм казал, ама както и да нарисуваш негър, пак ще е грозен
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
Обоснови се 
- NeO_Zealot
Интересно защо в долния ляв ъгъл пише King-manga-man, а едно бързо и простичко търсене в google ни връща deviantart-страничката на гореспоменатия (king-manga-man) човек?MALIGOS написа:Камелот яки са!
Етова е едно нещо на което се бахтих поне 1 час за един фр ама сега не искам да му го давам, искам си го за мен. :mrgreen:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/393/98187_406.JPG
http://king-manga-man.deviantart.com/ar ... 2-44149721
От къде се въдите такива идиоти, бе
- shantararam
- Обратна връзка:
Добри са, само че тази последната, доста ясно си личи че водата е от снимка. Сложи малко вълнички на брега, щото така морето е все едно "отрязано".
Run, rabbit run
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
Аз да не съм казала, че няма право да не ги харесва. Просто човек, като коментира нещо се обосновава малко или много.Duke написа:Но човек пък има право да изрази мнение.
Мнение.
Пък и грозотата не е критерий за оценяване (особенно в изобразителното изкуство), не е задължително нещо да е съвършенно красиво за да има чувство в него...;>
- shantararam
- Обратна връзка:
Run, rabbit run
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Какво си тръгнала да им обясняваш за "чувство в изкуството" на тея инфантили тука? Дай им само да се правят на интересни, пък даже основни познания за изобразителното изкуство нямат. Няма да оценяват качествата на композицията, а ще плюят 'щото било афро. Аман. ;рkitty написа:Аз да не съм казала, че няма право да не ги харесва. Просто човек, като коментира нещо се обосновава малко или много.
Пък и грозотата не е критерий за оценяване (особенно в изобразителното изкуство), не е задължително нещо да е съвършенно красиво за да има чувство в него...;>
Duke, примерът с Пикасо е съвсем уместен, стига да беше обърнал внимание какво пише преди да дрънкаш... Не бях чувал до сега да си някой невъобразим критик на изобразителното изкуство, но и съдейки по писанията ти - очевидно не си. Искам само да те попитам - виждал ли си голяма част от картините от всички периоди на Пикасо за да ги говориш тея? Действително тази картина не е кой знае какво, но си остава Пикасо и то не заради друго, ами именно защото творецът е доказал, че далеч не е случаен. Зависи кой гледа де, както казваше един. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Дреме ми на оная работа, че не разбирам от вашите изкуства и хип-хоп култури.
Не бях чувал до сега да си виждал и да си говорил с американски негър, но и съдейки по писанията ти - очевидно не си.
Не бях чувал до сега да си виждал и да си говорил с американски негър, но и съдейки по писанията ти - очевидно не си.
Хахахаа ...тук вече ме разсмя с простотии..!
Да не би афротата ми да са "американски негри"...? Нещо не си разбрал, като си водил разговори с тях поне, да ги беше погледнал, как изглеждат..
Да не би афротата ми да са "американски негри"...? Нещо не си разбрал, като си водил разговори с тях поне, да ги беше погледнал, как изглеждат..
Абе то хубаво, художника (или да генерализираме - автора) да си харесва произведението, но то не е само за него, а и за аудитория. Ако въпросният автор не може да приеме чуждата критика, за какво си говорим... ?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Не знаех, че учим в едно училище
Може да се видим някой път

ЕДИТ: Между другото я поясни какво разбираш под "афро"
ЕДИТ: Между другото я поясни какво разбираш под "афро"