Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума
Публикувано на: 13 Сеп 2008 09:36

включи и мен

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2008 10:13

Хей пиши ме и мен-Count me in!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 13 Сеп 2008 11:47

Вие двамата имате ли нещо в кухината м/у ушите, освен кухина ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2008 15:42

IceQueen написа:

Ами да и се нарича мозък.Ако не знаеш какво е отвори учибника по биология за 7 клас и ще видиш.
Там е подробно описано. :wink:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2008 15:49

bgcomando написа:
IceQueen написа:

Ами да и се нарича мозък.Ако не знаеш какво е отвори учибника по биология за 7 клас и ще видиш.
Там е подробно описано. :wink:

А, значи все пак знаеш как се казва ;) Сега ще е много мило от твоя страна (А и ще ти е полезно) да прекараш известно време в разучаване на това, как да го използваш по предназначение, а не само да ти балансира главата.

P.S. А да, за малко да забравя. В седми клас описват класовете и царствата на животните и как еволюира нервната система. Ако твоята е мрежеста или от ганглии, може и да е описана там. За нормалните хора обаче, описанието, структурата и функцията на съдържанието на черепната кутия се дава в 8 клас.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2008 18:37

IceQueen написа:
А, значи все пак знаеш как се казва ;) Сега ще е много мило от твоя страна (А и ще ти е полезно) да прекараш известно време в разучаване на това, как да го използваш по предназначение, а не само да ти балансира главата.

P.S. А да, за малко да забравя. В седми клас описват класовете и царствата на животните и как еволюира нервната система. Ако твоята е мрежеста или от ганглии, може и да е описана там. За нормалните хора обаче, описанието, структурата и функцията на съдържанието на черепната кутия се дава в 8 клас.

Бъди пре спокоен , мозъка ми е в добри раце и знам как да го използвам.
И относно това за 8-ми клас , ние в седми клас свърщихме учебника около месец преди края на годината и гозпожата , за да ни тормози реши да ни предаде един екстра урок в продължение на 6 часа за този енигматичен орган мозъка.
В Осми клас понеже съм в езикова не учихме Бйология.
В девети клас , да вече имахме този така на мене приятен и лесен предмет и да имахме въпросния урок макар , че малко по- разширен не видях нищо ново сравнение с онези "екстра часове".
Та за това казах 7 клас.
Но както и да е на мен не ми се спори и прав ти път-както казват "по-умния отстъпва" :wink:

Профил Skype

Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:07

Ти си уникален бре, commando... :doh:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:16

bgcomando написа:
за този енигматичен орган мозъка

Мда, мозъка е особено енигматичен орган. :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:31

Bator написа:
Ти си уникален бре, commando... :doh:

Eдит:Нека само да подчертая , че пиша ника си без едно "m" , защото ме дразни когато се логвам и придава оригиналност в многообразието. :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2008 23:00

Знаеш ли, командо. Ако беше в друг ден сигурно нямаше да се занимавам с пълзящото ти живуркане във форума. Е и ако беше в друг раздел. Ама точо днеска, просто се чуствам длъжнА да ти обясня 2-3 неща за реалния свят.
Ще започна със стандартните инструкции:
Онова голямото на стената под пердетата или щорите (зависи какво имате у вас) е прозорец. Да, това е предмет, няма зъби и не хапе. Служи за да се гледа през него на вън. Няма да ти давам по-сложни обяснения, защото ме е страх гънката ти на мозъка(където и да се намира той) да не се изглади съвсем от напъни да проумееш написаното.
Това, което се вижда е Реален свят - нещо, което не можеш да го оправляваш с мишка и клавиатура и там Ти не си център ( въпреки че и във виртуалния свят не си, но е друга тема това - живей си в заблудата).

След като изяснихме какво е прозорец, как действа и какво показва - съветвам те да опиташ да излезеш на вънка. Тук, ще ми кажеш, че излизаш, ходиш на даскало и от сорта. Да ясно, ма излез в реалния свят, а не в твоя си измислен дет си в него.

Второто, което ще ти обясня, се отнася до реалния свят.
Имам една много лоша новина за тебе - ти не си му център и той не се върти около теб. Било в буквален или преносен смисъл - все е не.

Такам. Понеже предполагам, че не си схванал горното ( знам, че искам много, оценявам, че си опитал).
Сега ще ти обясня още една картинка.
Това, че сте свършили учебника по-рано си е лично ваш минус или плюс. Хубаво е и, че даскалката ви е толкова отдадена, пък и че ти си запомнил нещо ( това направо е изумително). Това обаче не значи че си център на света или образованието в милата ни родна България, че да твърдиш, че въпросният човешки орган се изучава в 7-ми клас.
Това, че си в езикова ... как да ти кажа ( нищо спрямо езиковите, все пак и Дист е в такава.) в езикова се влиза и без да си кой знае с колко сиво вещество, стига да може да повтаряш като папагал - заучени думички. НО това, че си имал нулева година и си учил за мозъка, чак в 9-ти клас, не променя факта, че по стандартна за България програма, той е заложен, както и структурата и функцията на човешкото тяло и изграждащите го системи барабар с него, в учебния план за 8 клас. Не случайно и на учебниците пише "8 клас Биология" и не случайно ви се казва "Вие сте 9-ти клас с програмата за 8-ми по еди кои си предмети".
Така, че факта, че ти си го учил еди кога си и еди как си изобщо не променя нищо.
Но от друга страна доказва, че нямаш връзка с ЦНС.

Така, принципно съм добро момиче и не се заяждам, доста хора тука могат да го потвърдят( или да отрекат, ако смеят ;) ). Ама днес ми е крив ден, а и обожавам някой малоумник да се прави на велик по параграф Биология, да не говорим в Творческия, но пък ми беше забавно да остановя(в твое лице), колко зле може да бъде едно човекоподобно същество.

P.S. Хъх, брей какъв роман сътворих ^.^ чак съм горда от себе си.
А да, понеже въпросния ще се изкаже пак по въпроса и то предполагам за сефте, ще е нито подготвен, нито на място. Моля останалите да включим в действие поговорката "Не хранете трола" и да оставим призраците от миналото да потънат където им е мястото.
Благодаря.

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 14 Сеп 2008 00:15

Ъъъм... останала си с погрешни впечатления за езиковите.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2008 04:39

Аз не помня да съм учил за мозъка :( Когато бях девети клас учих некви клетки енд стъфф.
А Злото е изключително права за езиковете. Най-големите боклуци в София са в езиковите, дори онези 'елитни' езикови.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2008 08:36

IceQueen написа:
Знаеш ли, командо. Ако беше в друг ден сигурно нямаше да се занимавам с пълзящото ти живуркане във форума. Е и ако беше в друг раздел. Ама точо днеска, просто се чуствам длъжнА да ти обясня 2-3 неща за реалния свят.
Ще започна със стандартните инструкции:
Онова голямото на стената под пердетата или щорите (зависи какво имате у вас) е прозорец. Да, това е предмет, няма зъби и не хапе. Служи за да се гледа през него на вън. Няма да ти давам по-сложни обяснения, защото ме е страх гънката ти на мозъка(където и да се намира той) да не се изглади съвсем от напъни да проумееш написаното.
Това, което се вижда е Реален свят - нещо, което не можеш да го оправляваш с мишка и клавиатура и там Ти не си център ( въпреки че и във виртуалния свят не си, но е друга тема това - живей си в заблудата).

След като изяснихме какво е прозорец, как действа и какво показва - съветвам те да опиташ да излезеш на вънка. Тук, ще ми кажеш, че излизаш, ходиш на даскало и от сорта. Да ясно, ма излез в реалния свят, а не в твоя си измислен дет си в него.

Второто, което ще ти обясня, се отнася до реалния свят.
Имам една много лоша новина за тебе - ти не си му център и той не се върти около теб. Било в буквален или преносен смисъл - все е не.

Такам. Понеже предполагам, че не си схванал горното ( знам, че искам много, оценявам, че си опитал).
Сега ще ти обясня още една картинка.
Това, че сте свършили учебника по-рано си е лично ваш минус или плюс. Хубаво е и, че даскалката ви е толкова отдадена, пък и че ти си запомнил нещо ( това направо е изумително). Това обаче не значи че си център на света или образованието в милата ни родна България, че да твърдиш, че въпросният човешки орган се изучава в 7-ми клас.
Това, че си в езикова ... как да ти кажа ( нищо спрямо езиковите, все пак и Дист е в такава.) в езикова се влиза и без да си кой знае с колко сиво вещество, стига да може да повтаряш като папагал - заучени думички. НО това, че си имал нулева година и си учил за мозъка, чак в 9-ти клас, не променя факта, че по стандартна за България програма, той е заложен, както и структурата и функцията на човешкото тяло и изграждащите го системи барабар с него, в учебния план за 8 клас. Не случайно и на учебниците пише "8 клас Биология" и не случайно ви се казва "Вие сте 9-ти клас с програмата за 8-ми по еди кои си предмети".
Така, че факта, че ти си го учил еди кога си и еди как си изобщо не променя нищо.
Но от друга страна доказва, че нямаш връзка с ЦНС.

Така, принципно съм добро момиче и не се заяждам, доста хора тука могат да го потвърдят( или да отрекат, ако смеят ;) ). Ама днес ми е крив ден, а и обожавам някой малоумник да се прави на велик по параграф Биология, да не говорим в Творческия, но пък ми беше забавно да остановя(в твое лице), колко зле може да бъде едно човекоподобно същество.

P.S. Хъх, брей какъв роман сътворих ^.^ чак съм горда от себе си.
А да, понеже въпросния ще се изкаже пак по въпроса и то предполагам за сефте, ще е нито подготвен, нито на място. Моля останалите да включим в действие поговорката "Не хранете трола" и да оставим призраците от миналото да потънат където им е мястото.
Благодаря.

Добре приемам критиката имайки предвит , че вие може би сте по-голяма от мен.
И да до някаде за отговора ми , че ще кажа , че излизам на вън да найстина една малка част от него сте го оцелили.
Е да ще допълня , че пиша в форума щото примерно да говоря с хората от него дръ-бръ се извинения.
Само едно не разбрах от твойта критика и то е това как аз се опитвам да бъда център на света.
Извинявай ако те дразна.
Не искам да звучи се едно те подканвам на спор , но ще те помоля да ми кажеш каде и как проявявам това чувство за всевишйе , защото единствение хора , които могат да ми видят недъзите са тези , които ме виждат от страни и за това ще те помоля да ми кажеш как го проявявам , за да спра.Очевидно права грешка и те моля единствено да ми кажеш само каде я проявявам , за да мога да преодолея.
:)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2008 08:41

Предполагам, че езикови няма само в София. Освен ако всички варненци и други "провинциалисти" не живеем в някакво подобие на матрицата. Нима по този начин вие не изкарвате София център на света :?:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2008 12:34

bgcomando написа:

И относно това за 8-ми клас , ние в седми клас свърщихме учебника около месец преди края на годината и гозпожата , за да ни тормози реши да ни предаде един екстра урок в продължение на 6 часа за този енигматичен орган мозъка.
В Осми клас понеже съм в езикова не учихме Бйология.
В девети клас , да вече имахме този така на мене приятен и лесен предмет и да имахме въпросния урок макар , че малко по- разширен не видях нищо ново сравнение с онези "екстра часове".
Та за това казах 7 клас.

Ето ти го отговора.

Хърф, нищо против езиковите. Всяко правило си има изключения, но поне 1ю2 от децата влезли в езикова са нищо повече от папагали ( да не кажа и по-голяма част от тях).

Омега, ти пък кога си учил :P
В 8-ми клас в началото се учат основните 4 тъкани ( преди около 6 години, кога я бех 11 клас, въведоха и 5-та тъкан, но все още беше спорна, а като гледам и сега я държат такава). Тогава в 8-ми клас покрай тъканите се изучават и основните видове клетки в човешкия организъм. В 9-ти клас е нормално да учиш за клетките. Все пак тогава по програма е заложено да се изучава клетката - устройство и функция. Така, че минаваш през всичките гадости от Белтъци до мейоза и митоза.

Пичъ: Омегата използва София, не защото е център на вселената ( а и мен къде ме видя изобщо да споменавам София ? ),а защото по някаква смешна приумица на съдбата основната част от населениетъо на България е решило, че милата ни столица предлага най-добро образование и гледа да се навре тука. А тъжната истина е, че образованието ни е по-пропаднало и от себе си(Винаги има и по 1-2 ма учители, дето са свестни и наистина могат да те научат на нещо).

Такам, отговорихме на зададените въпроси, може ли вече да не храним трола ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Сеп 2008 12:55

Само не разбрах какъв е въпроса във цитата?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 29 Окт 2009 21:46

Значи пич ако ти трябва някои Олигофрен или идиот......АЗ съм твоят човек :lol: :lol: :lol:

with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

Профил

Публикувано на: 29 Окт 2009 22:10

Children of Bodom написа:
Значи пич ако ти трябва някои Олигофрен или идиот......АЗ съм твоят човек :lol: :lol: :lol:

:doh:

Едит: Kerry King

Профил

Аватар
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Публикувано на: 05 Ное 2009 11:20

bgcommando, не че нещо, ама първо се научи да пишеш на родния си език и после говори за езикови гимназии. Не го приемай все едно, че те храня, просто съвет. А да, и аз съм момиче /казвам, за да те олесня при отговора към мен/.
Спорът е безмислен. Кралицата е права, че по програма ЦНС и анатомията въобще се взима в 8ми клас, но всяко училище може да си реши кога и как да взима материала.
Иначе е вярно, че 90% от учениците в езиковите са супер зле. Френската е на 5 минути от нас и имам преки наблюдения, а и са ми разказвали. Но както каза пак Кралицата, има си изключения.

GLORY, GLORY, MAN UNITED!

Профил Skype

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2009 14:10

Kpucka7a написа:
bgcommando, не че нещо, ама първо се научи да пишеш на родния си език и после говори за езикови гимназии. Не го приемай все едно, че те храня, просто съвет. А да, и аз съм момиче /казвам, за да те олесня при отговора към мен/.
Спорът е безмислен. Кралицата е права, че по програма ЦНС и анатомията въобще се взима в 8ми клас, но всяко училище може да си реши кога и как да взима материала.
Иначе е вярно, че 90% от учениците в езиковите са супер зле. Френската е на 5 минути от нас и имам преки наблюдения, а и са ми разказвали. Но както каза пак Кралицата, има си изключения.

Ъм..нищо лично мацка,ама не видя ли датата на темата :)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com