Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 18:30

The CROW написа:
Anonymous написа:
Ахаааааа....Защо ме убиха...Я да ме съживявате че...
\
Ураааааа!Убиха те най-сетне и теб!

JA!JA!VUNDERBA!!!
SHPRITZ MIH SHPRITZ MIH!!!DAS IST FANTASTISH!!!JA!!
[4akai 4e malko se otnesoh]
ZABRANENO ZA LICA POD 18 GODINI BEZ RAZRE6ENIETO NA RODITELITE:)

m3mb3r of th3 tolki3n club:)"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 18:56

MasTer*YoDa написа:
The CROW написа:
Anonymous написа:
Ахаааааа....Защо ме убиха...Я да ме съживявате че...
\
Ураааааа!Убиха те най-сетне и теб!

JA!JA!VUNDERBA!!!
SHPRITZ MIH SHPRITZ MIH!!!DAS IST FANTASTISH!!!JA!!
[4akai 4e malko se otnesoh]
ZABRANENO ZA LICA POD 18 GODINI BEZ RAZRE6ENIETO NA RODITELITE:)

Na tebe tochno takiva neshta znaesh che sa ti zabraneni.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2003 19:05

Да бе...Как позна???:)

m3mb3r of th3 tolki3n club:)"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2003 21:39

Koга ще правите пак ве ТРАВИСИ? Ако ще правите пишете ме и мен!
Name: P3614
Race: Orc
Hero: Blademaster

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2003 12:15

Sc3n1c_7 написа:
Koга ще правите пак ве ТРАВИСИ? Ако ще правите пишете ме и мен!
Name: P3614
Race: Orc
Hero: Blademaster
mne... nqma da byde6 vkliu4en...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2003 18:50

Яко става.Много ми хареса идеята за разказа.Denik,пускай продължението.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2003 18:55

IHateYou написа:
Яко става.Много ми хареса идеята за разказа.Denik,пускай продължението.

mnogo iasno

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2003 16:06

Бе кво става с продължението???

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2003 21:17

ba denik zagubi li se we
koga 6a izliza produlgenieto

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2003 12:12

mi dnes 6e se postaraq da pusna 1-2 epizoda...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2003 13:13

dano!!

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2003 14:54

- Следващата чат от плана ни е да отстраним и другите лордове на подземните царства и да станем владетели на немъртвата армия!!! Муахахаа!! - изхили се гадно Rado.
- Но това ще бъде трудна задача... трябват ни съюзници - сами не можем да се справим. - напомни му High_Voltage
- Вярно... ще помисля по въпроса.

На другата сутрин в селото на Krew...
- Имам една стара вълшебна топка за свързване с Denik. Той ми я беше подарил преди много време. Сега ще видим дали все още действа... - замисли се Krew.
- По-бързо, че нямаме време! Лорд Saruman скоро ще разруши замъка! - заповяда му Traun.
- Вие не знаете ли?? Лорд Saruman беше убит от някакви предатели, които сега владеят замъка и имат доста лоши намерения. Но все пак ще побързам... - Krew започна да казва някакво заклинание...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2003 12:44

1-protossa
2-orc
3-tauren chieftain
tova e vsichko....... :twisted:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие: Re: Разказ с герои от форума (за кой ли път...)
Публикувано на: 20 Дек 2003 11:46

Denik написа:
На4и 6е се опитам да направя War iii разказ с герои от форума( за6то ли такъв разказ незнам...). 6е има Елфи, Хора, Немъртви, Орки и една нова раса - (измислена от мен) демони.
Моля всеки който иска да се вклю4и да напи6е:

Име:
Раса:
Герой (може и от новите, тоест от Frozen Throne):

P.S. Само да поясня героите на демоните 6е са 4: Lord of Demons (главния, най - силния), Light Hunter (имам предвид под това име, 4е този герой е ловец на светлина), Assasin ( жена-убиец - взето от DII: LoD) и Priest of the Wizards (това е полу - гу6тер, полу - 4овек, той играе ролята на магьосник на демоните)

ime:G_P_God
rasa:undead
geroi:ner`zuel ako tova iska6 ina4e Puldin

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2003 11:49

кироман
човек
паладин

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума (за кой ли път...)
Публикувано на: 04 Яну 2004 11:02

Crazy Dude написа:
Denik написа:
На4и 6е се опитам да направя War iii разказ с герои от форума( за6то ли такъв разказ незнам...). 6е има Елфи, Хора, Немъртви, Орки и една нова раса - (измислена от мен) демони.
Моля всеки който иска да се вклю4и да напи6е:

Име:
Раса:
Герой (може и от новите, тоест от Frozen Throne):

P.S. Само да поясня героите на демоните 6е са 4: Lord of Demons (главния, най - силния), Light Hunter (имам предвид под това име, 4е този герой е ловец на светлина), Assasin ( жена-убиец - взето от DII: LoD) и Priest of the Wizards (това е полу - гу6тер, полу - 4овек, той играе ролята на магьосник на демоните)

ime:G_P_God
rasa:undead
geroi:ner`zuel ako tova iska6 ina4e Puldin

mnogo sazalqvam Crazy Dude, no ne moga da te vkliu4a teb nito kiroman poradi ogromnoto nali4ie na drugi lica , u4astva6ti v razkaza, no vi obe6tavam, 4e skoro kato svar6a toq razkaz da zapo4na edin diablo razkaz... ako iskate moga da vi vkliu4a tam....

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2004 11:41

- Какво ли става с брат ми Mike, дали е жив, мъртъв ли е, нищо не знам... трябва да кажа на Denik, дали може по някакъв начин да се свържи с Mike - Demon Hunter-а Darky му домъчня за брат му... - отивам при Denik, за да видя дали може нещо да направи по въпроса.
- Ааа, Darky, какво става приятелю, много си разтревожен - попита го Denik.
- Ами, замислих се за брат ми Mike, и те питам... дали.... можеш да се свържеш с него по някакъв начин?
- Да, и аз наскоро се замислих за него и спътниците му..., я чакай,чакай усещам че някой ме вика по някакъв начин!
- Denik, онази магическа топка свети, да я донеса ли? Може чрез нея някой да се опитва да се свържи снея.
- Да! Донеси я! - Denik взе топката от ръцете на Darky и започна да говори някакви, неразбираеми за голямото ухо на Darky, неща... - Darky, извкай Ricewind! Някой ни праща съобщение чрез топката! Извикай Ricewind да го разтълкува!
- Ето ме! - появи се Ricewind... - Значи... - и Ricewind влезе в транс и започна да говори... - Denik, аз съм Krew орка, при мен са Mike, Traun и PiTaGoRkAtA, нуждаят се от спешна помощ! Замъкът на Blood*Rayne е завладвян от немъртвата армия. Blood*Rayne е в плен. Ние не можем да се справим с освобождаването на замъка. Нуждаем се от помощ! Ако ме чуваш прати една мълния в небето за да разбера! Елате по-бързо! - Уау, умът ми не е бил толкова разбъркан от доста време - Ricewind излезе от транс...
- Ммм, положението хич не е добро... утре се стягаме за път. Darky, ти приготви няколко хипогрифи за пътя, а Ricewind ти приготви немалка армия за обсадата на замъка! - и Denik излезе от залата....

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2005 00:26

=======================================

Годините на голямата битка... Злото срещу доброто... Как ще завърши???

Елфите и Хората се бяха обединили срещу техния най-голям враг Немъртвите. Те водеха битки от хилядолетия наред, но предстоящата щеше да бъде може би най-голямата, дори по-голяма от тази преди 1800 години. Тогава Елфи, Хора и Орки разгромиха Немъртвите.... Тогава Фюриън, Тайранда, Джейна, Трал и Гром Хеллскрийм разрушиха царството на Архимонд. Но сега беше по-различно - Немъртвите имаха съюзници-Демоните(може би най-младата раса едва на 1000 години. Смеска от гущери, Хора и дяволски изчадия) и Орките(наскоро присъединили се към бившите си врагове)...
Mike, Denik, Traun и PiTaGoRkAtA бяха владетели на четирите обединени кралства. Демон Хънтъра Mike, крал на Елфското кралство Уарленд*, беше вещ в бойното изкуство. Изучавал го от много години, той знае всякакви бойни техники... Архмага Denik, владетел на кралство Магленд*, знае всички магии (с малки изключения) Може да борави с по-известните от тях като Blizzard, Summon Water Elemental, Mass Teleport и др. Паладина лорд Traun, владетел на Хамърленд*, притежава най-доброто бойно оръжие - чук изграден от злато, сребро, мед, олово и други метали. С този чук Тraun поваля всичко изпречило му се. И естествено кралица PiTaGoRkAtA. Владетелка на елфското кралство Бюдиленд*, тази Уарден е може би най-бързата и ловката жена в двете обединени раси...
Лорд Diablo, лордът на демоните, се е срещал с Mike и други пъти. Те са водели много кръвопролитни битки помежду си, но предстоящата може да бъде последна в живота и на двамата... Diablo e владетел на тъмното царство на демоните Уизленд*. Таурънът M-Tycoon,орк, израстнал от малък при немъртвите, той сега е владетел на царство Стормленд*. Негови поданици са само Pit Lord - ове. Лорд Terrordar по погрешка е изпил една от отварите на един некромансер. Резултатът е равен на утрояване на силите и възможностите му. Това значи, че е по-силен от Mal'Ganis и Tichondrious заедно... Владетел е на царството на вампирите Вампленд Да не пропусна и най-злата вещица. Най-страховитата магьосница в целия свят. Undeadgirl е женски лич. Владетелка е на царството на вещиците Уичленд*.

4ernata Citadela - sybranie na syiuznicite.
- Moite Fiendove sa gotovi za pyrvata ataka.
- Ne, crazyboy! - saruman go prekysna... Mnogo e riskovano - tvoite fiendove trqbva da bydat zapazeni za kraq na vojnata.
- Dobre... Ku4i sin... - si promyrmori crazyboy...
- Undeadgirl - tvoite bansheeta i necromanseri 6te zapo4nat da napadat Magland - tam e vladetel Denik, moze da okaze golqma syprotivam, no raz4itam na teb.
- Nqma6 problemi Saruman!!! Sladur...
- M-Tycoon tvoite Taureni 6te napadnat Hamarland. A gargite i frost wyrmovete na Terrordar 6te se zaemat s Biudilend... Elfite sa slabi po vazduh i zatova ti narezdam taka.
- Dobre lord Saruman...
- A az i JohnnyRico 6te se zaemem s Warlend. Zadnea za o6te edna bitka s Mike... Mwahahahaa!!!

Sybranie na svetlite saiuznici v edin Arcane Sanctum...

- Mike, mnogo hubavo 4e tvoq brat se vyrna ot Northland za da ni pomogne.
- Da, Denik, Darky mi lipsva6e i sega mnogo se radvam 4e 6te se bie ramo do ramo s men.
- Gospoda, izvenete 4e zakasnqh... toku 6to polu4ih uzasna vest i trqbva6e da se pozabavq.
- Izvinen si Ricewind... no kakva e tazi vest?? - popita go Traun.
- Gospoda edin moj veren dragonhawk raider mi saob6ti 4e vragovete ni gotvqt iznenada... nepriqtna iznenada. Imam neudovolstvieto da saob6tq 4e sled okolo nqkolko meseca 6te bydem napadnati.
- Tomb*Raider, iskam da proveri6 tova do 24 4asa!
- Da, sestro...Krew na6iqt 6pionin 6te dokladva prez 5 4asa.
- 4udesno... Denik pogledna namuseno Traun i mu pro6epna ne6to...
- Da, Denik... 6te byde izpalneno...

- Да, няма никакви съмнения че ще ни нападнат... това ве4е е сигурно.... - Мислеше си тази вечер Mike... - Утре рано-рано ще свикам на събрание всички високопоставени Демон Хънтъри във Уарленд... Трябва много неща да се обсъдят... - и заспа...
- Добро Утро господа! Имам важни новини за вас.
- Първо: Моят брат и замесник Darky се завърна от тежката си мисия и вече отново е с нас!
- Второ: Вчера получихме съобщение че ще бъдем нападнати от нашите врагове.
- Невъзможно, не е за варване - чуха се възкликвания.
- Да, господа, вярно е! Трябва да се готвим за война. Мирните времена свършиха...

- Saruman, Bansheeтата и Necromancerите са готови - кога ще нападнем - позаинтерисува се Undeadgirl.
- Скоро, скоро... Получих съобщение от една сянка че хората и елфите са разбрали за бъдещото ни нападение. Но откъде... грррррр... имаме предател...

- Krew, снощи къде беше? - попита го М-Tycoon.
- Ами... ммм... имах работа...
- Каква?
- Не мога да ви кажа...
- Ти си ми подчинен и трябва да зная всичко което и ти знаеш, и което вършеш!!!
- Добре лорд M-Tycoon... имах среща с една приятелка.
- Дообре (ядосано)
- Слава Богу, замалко да ме разкрие... Добре че не знае че съм съюзник с Светлите сили. След разрушението на моята родина Дуротар и убиването на прадядо ми Трал, просто вече не можех... и трябваше да се присъединя към хора и елфи... - мислеше тъжно Krew...

- Добре, тръгвай - и Terrordar oтпрати една сянка да шпионира. - Вече всички знаят че имаме шпионин, който работи за варговете ни. Тази сянка ще разкрие всичко. Ще влезе в Зигуратите на всички и ще подлушва. Трябва да се разбере кой е предателят!!!!!!!!

- Дами и Господа, свиквам това събрание по поръка на Denik, той е зле със здравето и не може да се яви. - и Ricewind се наведе пое си дъх, все пак това му беше първото водене на събрание, и продължи - Той ми заповяда да ви предам неговата тактика за отбрана:
Първо: Знае се че цялата въздушна мощ на немъртвите ще се излее върху Бюдиленд. Те знаят че вие елфите не сте най-добрите по въздух и затова ще ви атакуват така. Затова ви изпращам по заповед на Denik няколко дузини Dragonhawk Raiderи за подкрепа.
- Предай моята благодарност на Denik - каза PiTaGoRkAtA.
Второ: Мike - ти отново ще водиш битки срещу Saruman, той ще нападне твоето кралство.

- Супер, отново ще се сражавам срещу това нищожество Saruman! Но този път ще го победя! - зарадва се Mike.
- Не се радвай Mike - вратата на залата се отвори и се показа Denik. - Този път Saruman няма д бъде сам. До него ще се бие и М-Tycoon. Той е жесток таурен и не жали никой.
- Да, но брат ми ще ми помага...
- Не, - прекъсна го Denik - , брат ти ще помага на Traun.
- Мазно копеле... - изсъска Mike.
- Tи ще се сражаваш с Tomb*Raider, разбра ли ме?
- Да, лорд Denik, копеле такова - пак Mike си помъмри под носа.
- Ricewind - свободен си да си седнеш на мястото. Да, зле съм със здравето, но имам сили да ви запозная с моите планове за защита. Ако някой има забележка или предложение, нека ме прекъсне с кимване и да каже това което иска.

- Rado, изкам да проучиш Krew, нещо започвам да не му вярвам. Според мене доста често ме лъже. Искам да разбереш дали това е истина. Ако е така ще те повиша в генерал на орките.
- Да M-Tycoon...
- Уф, закъснях, трябваше да отида на заседание на немъртвите и демоните.
След десетина минутки...
- Извинявайте че закъснях... трябваше да оправя един въпрос...
- Извинен си M-Tycoon - го прекъсна CrYpT-oLoGiC.
- CrYpT-oLoGiC ??? Кога се завърна???
- Снощи разбрах че ще готвите нападение и веднага се отзовах на молбата на crazyboy.
- Е вече имаме още един съюзник - CrYpT-oLoGiC - владетелят на Спайдленд*. - се зарадва M-Tycoon и седна на мястото си...

- Е, да започвам каза спокойно Denik и започна да изброява плановете си .
- Denik, преди да започнеш искам да съобщя още една лоша вест - го прекъсна Darky - CrYpT-oLoGiC се е завърнал и ще помага на crazyboy.
- Това узложнява много нещата - убезпокои се Denik - crazyboy и CrYpT-oLoGiC са голям тандем, двамата заедно със своите Fiend-ове могат да нанесът големи щети...

- Вече изготвих плановете за отбрана и ще ви ги прочета - каза бодро Denik и започна - Първо: Щом Saruman и Johny Rico ще се заемат с Уарленд то Мike ще приготви основно Demon Hunter-и и... Mike, брат ти ще се сражава с теб - размислих и реших че така е най-добре.
- Благодаря Denik - каза Mike.
- Второ - Бюдиленд - двете сестри PiTaGoRkAtA и Tomb*Raider ще получат голяма помощ - понеже враговете ще ви нападнат основно по въздух призовах едни същества които ще са ви от полза... тези същества са...

- Е Rado - новини? - попита го М-Tycoon.
- Да, господарю - имам сведения от нашите източници, че Krew има договор със светлите сили, той е шпионин тук - 99 процента съм сигурен.
- Благодаря Rado, скоро ще получиш обещаната от мен титла...
Rado си тръгна, а M-Tycoon си промърмори нещо:
- Да! Krew най-сетне се хвана в капана... ХАХАХА
- Да, плановете, които Denik ни предложи ми харесват - изрази мнението си PiTaGoRkAtA на сестра си Tomb*Raider.
- Да, и аз съм съгласна... аааааааааааааа - изписка от болка Tomb*Raider и почина...
- Нее, сестро, ще се оправиш, дръж се, има Moon Well наблизо, там ще се оправиш.
- Не, нямам сили, отмъсти си за мене... - и отдъхна...
- Тъпи Gnoll Poacher-и, ще умрете всички - PiTaGoRkAtA, забеляза едно стадо гнолове, изтреля един Fan of Knives, и се разплака - защо, защо точно ти...

- Господарю... наемниците свършиха работата си.
- Чудесно Rado... вземи тялото на Tomb*Raider... довечера ще има пир!!! ХАахахаха!!!

- PiTaGoRkE - Denik я попита нещо - вярно ли е че Tomb*Raider е била убита???
- Да, Denik, вярно е.
- Моите искрени съболезнования... тя беше храбър, смел и добър войн... Лека й пръст...
- По-лошото е че враговете ни са я убили... онези гнолове са били наети от чудовището M-Tycoon да я убият... и сега враговете ни пируват... като ядат от тялото й - и PiTaGoRkAtA се разплака... - от моя род само аз единствена останах... намам майка, баща, сестра, брат, леля, чичо... нищо си нямам!!!!
- Няма страшно принцесо... от рода ти не си останала само ти единствена... ти имаш една далечна братовчедка на име BloodRayne.
- Denik, сега не е време за шеги
- Не се шегувам принцесо... ти наистина имаш далечна братовчедка... тя сега е кралица на едно малко и известно с многото си разтителност далечно цраство - Гренленд*. Утре с Traun и Ricewind ще отидите на дълго пътешествие за да я откриете и поканите за наш съюзник. Естествено ти трябва да се съгласиш. Каква е волята ти принцесо?
- Да, Denik, бих направила всичко за да опозная тази моя роднина... утре потегляме - PiTaGoRkAtA избърса сълзите от лицето си и се отпъти на някаде... Traun, Mike и PiTaGoRkAtA тръгнаха на дълъг път - да намерят братовчедката на PiTaGoRkAtA BloodRayne. Наеха един цепелин който да ги отведе до пристанището на Фишленд*. След 3 дена път и болни глави(причинени от крясъците на гоблините в цепелина) нашите герои стигнаха до Фишленд. Там те отдъхнаха в мотела на бащата на не безизвестното момченце Тими. След 1 ден тръгнаха с кораб по морето за Гренленд... очакваше ги 1 седмица път...
Пътуваха, пътуваха, минаха 4 дена, и на петия се появи един проблем - Нагите* си бяха устроили в тази част на морето град, а те изобщо не се харесваха с хората и елфите...
Предводителката на Нагите Лейди Жомш ги попита:
- Какво търсите тук гнусни същества???
- Извинявайте Лейди Жомш, ние имаме път за Гренленд, няма да закачаме вашия подводен град - се извини храбрия Traun.
- Мммм, добре, вярвам ви, но друг път ако ви видя по тези краища на морето ще стане лошо... - и Лейди Жомш се скри под водата.
- Мразя ги тези Наги - изказа мнението си PiTaGoRkAtA и продължиха по пътя си.

- Лорд Saruman, двама елди и един човек се опътват за Гренленд... не знам какво са намислили...
- Благодаря за това че ми съдейства Лейди Жомш, ще бъдеш възнаградена... - и Saruman й дари един медал.

След дълъг и изморителен път Traun, Mike и PiTaGoRkAtA, пристигнаха в Гренленд..., но нямаше кой да ги посрещне... наетия цепелин си тръгна и те останаха сами в голямата гора...
Нашите герои чуха силни писъци и крясъци и побегнаха към мястото, откъдето идваха те. Стигнаха до замъка на BLOODRAYNE. Но той не изглеждаше като елфска сграда... беше черен, мухлясъл, миризлив. Mike и спътниците му влязоха вътре с приготвени оръжия. Усещаха че нещо лошо е сполетяло това хубаво местенце... Да, така беше.
На входа на замъка ги посрещна един Немъртъв воин. Това беше Death Knight-а Dex_Rex.
- Какво търсите тука?!!!! - ги попита със страшен глас Dex_Rex.
- Обратното, ти какво правиш тука мизернико!!! - му се изперчи Traun.

- Ооо, не знаете ли???Лорд Sruman дойде тук преди вас и държи като заложници BloodRayne и персонала на замъка... а селцето Гренленд вече е в коремите на няколко Абонимации. Муахахаха!!!! - и Dex_Rex побягна на някъде.
- Не!!! Няма да оставия последната ми роднина да бъде убита от глупака Saruman!!!!Да ги нападнем и убием! - разгневи се PiTaGoRkAtA.
- Спокойно елфска принцесо, имам план, слушайте внимателно, няма да повтарям - изказа се Traun. - Да не прибързваме... Saruman води цяла армия след себе си... ако нападнем това ще бъде самоубийство. Трябва по някакъв начин да се свържен с Denik и да дойде да ни помогне... но как???
- Знам едно магьосническо селце населено с орки, които не са наши врагове... това е селцето на Krew, нашия шпионин, и по радост то е на този остров, обаче добре скрито в дебрите на горите и затова враговете ни не могат да го намерят... - включи се Mike - имам идея... ако ти, PiTaGoRkE, призовеш един Дух на Отмъщението и той огледа месността докато е невидим, ще открием по-лесно това селце.
- Съгласна съм!!!!

Духът на Отмъщението тръгна да дири това селце, а нашите герои се разприказваха:
- Тук ще стоим дълго... трябва да си направим малко укрепление с палатки и трябва да набавим храна. Аз ще се заема с построяването на оградата. Ти, Traun, набави храна, а PiTaGoRkAtA ще се заеме с палатките... съгласни ли сте??
- Да!
- Да!
- Тогава на работа! - и Mike се залови със своите задължения. И другите двама последваха примера му.
След известно време заръките на Mike бяха изпълнени, а Духът на Отмъщенито - завърнал се и намерил селцето...

Rado и High_Voltage замисляха план как да убият Saruman - двата орк-а бяха дошли с него в Гренленд за да му помагат в опустошаването на острова, но вътре в себе си те таиха злоба и омраза към този Демон...ю
- Да го причакаме и да му отсечем главата с моята секира! - предложи командира на Grunt-овете High_Voltage.
- Не, много е рисковано - му отговори Rado - трябва с някаква магия... знаеш че Saruman е податлив на магии... според мен така ще го убием много по-лесно и ще заемем мястото му като главнокомандващ силите на повечето злодеи... но трябва да помислим с каква магия да го ликвидираме... - и Rado се замисли.
Настъпи мълчание..., но не след дълго на High_Voltage му хрумна идея:
- Rado, сетих се! Но първо да те попитам - ти имаш ли шесто ниво??
- Да, разбира се!
- Тогава предлагам следното: ти да използваш магията за невидимост която си изучил перфектно и така невидим да се промъкнеш в стаята на Saruman, докато спи и да излееш гнева си върху него като направиш Bladestorm.
- Да, бива.
- Но за да бъде по-поразяваща тази магия ще ти дам моята свещенна секира... с нея ще му осигуриш сигурррна смърт.
- Страхотна идея, High_Voltage, въпреки че това което ще направим е не по-малко рисковано от предишното ти предложение, аз съм съгласен! Тази вечер ще направим удара!!
- Да тръгваме за селцето! - извика PiTaGoRkAtA.
- Не, по добре да изчакаме да настане нощ, когато всички са потънали в дълбок сън. - Предложи Mike. - ти ще ни скриеш с твоето нощно наметало и така, невидими, ще се промъкнем покрай замъка и ще се насочим към селцето. Съгласни ли сте?
- Добра идея... - и Тraun отиде да набави вечерята.
- Съгласна съм. - PiTaGoRkAtA се понамуси, но й мина.
Настъпи нощтта и нашите герои се приготвиха за път.
- Всичко готово ли е? - попита Traun.
- Да! - потвърди Mike
- Аз съм приготвила наметалото си и съм готова да тригваме!
- Хайде! - и Traun и Mike се скриха под наметалото на PiTaGoRkAtA и се запътиха...
На разсъмване нашите смелчаги видяха селцето и след няколко минути бяха на портите му.
- Кои сте вие? - един грозен Грънт-стражар ги попита.
- Ние сме ваши съюзници, приятели на вашия господар Krew.
- Хмммм, от мен да мине, пускам ви! Но ако не сте тези, за които се представяте - лошо ви се пише!!! - и орка ги пусна да влязат.

- Тревога, Тревога!!! Лорд Saruman е убит!!! Бързо донесете няколко съживяващи статуи!!! - такива крясъци и звуци се чуваха из замъка на Blood Rayne, който беше пленен от немъртвата армия.
Saruman беше убит, това значи, че плана на Rado и High_Voltage беше успял.
Сега два орка щяха да управляват великата немъртва армия..., но дали щеше да бъде така...

- Здравейте приятели! Какво ви води насам? - се зарадва Krew.
- Здравей храбри орке, нуждаем се от твоета помощ.
- С какво толкова мога да ви помогна, че сте били толкоз много път? - Кrew се зачуди...
- Ами, както сигурно знаеш има един елфски замък наблизо, който е пленен от армията на Saruman. - започна да обяснява Traun.
- Да, много добре знам.
- Този замък се оказа, че е на далечна братовчедка на PiTaGoRkAtA. - продължи Mike.
- Аааха, разбирам.
- Та, ще можем ли да се свържем по някакъв начин с Denik, за да можем да го извикаме него и нашите съюзници и да освободим замъка?
- Ще направя всичко по силите ми. - заяви Krew и ги отведе да починат от дългия път...

Черната Цитадела, главно убежище на злите сили.
- Както вече знаете печалната вест, нашия велик господар Saruman беше убит снощи. Трябва да разберем кой е извършителят и да го убием!! - разяри се Terrordar.
- Вярно, извършителят ще бъде убит! - потвърди crazyboy.
- Но кой ще завърши мисията на остров Гренленд? - позаинтерисува се Undeadgirl.
- Имам двама поданици, които придружаваха лорд Saruman на острова. Те ше могат да завършат мисията. - предложи M-Tycoon.
- Кои са те? - попита вампира Terrordar.
- Blademaster-а Rado и Grunt-а High_Voltage...

- Следващата чат от плана ни е да отстраним и другите лордове на подземните царства и да станем владетели на немъртвата армия!!! Муахахаа!! - изхили се гадно Rado.
- Но това ще бъде трудна задача... трябват ни съюзници - сами не можем да се справим. - напомни му High_Voltage
- Вярно... ще помисля по въпроса.

На другата сутрин в селото на Krew...
- Имам една стара вълшебна топка за свързване с Denik. Той ми я беше подарил преди много време. Сега ще видим дали все още действа... - замисли се Krew.
- По-бързо, че нямаме време! Лорд Saruman скоро ще разруши замъка! - заповяда му Traun.
- Вие не знаете ли?? Лорд Saruman беше убит от някакви предатели, които сега владеят замъка и имат доста лоши намерения. Но все пак ще побързам... - Krew започна да казва някакво заклинание...
- Какво ли става с брат ми Mike, дали е жив, мъртъв ли е, нищо не знам... трябва да кажа на Denik, дали може по някакъв начин да се свържи с Mike - Demon Hunter-а Darky му домъчня за брат му... - отивам при Denik, за да видя дали може нещо да направи по въпроса.
- Ааа, Darky, какво става приятелю, много си разтревожен - попита го Denik.
- Ами, замислих се за брат ми Mike, и те питам... дали.... можеш да се свържеш с него по някакъв начин?
- Да, и аз наскоро се замислих за него и спътниците му..., я чакай,чакай усещам че някой ме вика по някакъв начин!
- Denik, онази магическа топка свети, да я донеса ли? Може чрез нея някой да се опитва да се свържи снея.
- Да! Донеси я! - Denik взе топката от ръцете на Darky и започна да говори някакви, неразбираеми за голямото ухо на Darky, неща... - Darky, извкай Ricewind! Някой ни праща съобщение чрез топката! Извикай Ricewind да го разтълкува!
- Ето ме! - появи се Ricewind... - Значи... - и Ricewind влезе в транс и започна да говори... - Denik, аз съм Krew орка, при мен са Mike, Traun и PiTaGoRkAtA, нуждаят се от спешна помощ! Замъкът на Blood*Rayne е завладвян от немъртвата армия. Blood*Rayne е в плен. Ние не можем да се справим с освобождаването на замъка. Нуждаем се от помощ! Ако ме чуваш прати една мълния в небето за да разбера! Елате по-бързо! - Уау, умът ми не е бил толкова разбъркан от доста време - Ricewind излезе от транс...
- Ммм, положението хич не е добро... утре се стягаме за път. Darky, ти приготви няколко хипогрифи за пътя, а Ricewind ти приготви немалка армия за обсадата на замъка! - и Denik излезе от залата....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 08:44

Име:Tirande
Раса:Night elf
Герой:Hunter

Ако можеше да ме влючиш и мене.Е,нищо ако все пак правиш продължение pls включи ме и мене!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com