Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2005 00:26
=======================================
Годините на голямата битка... Злото срещу доброто... Как ще завърши???
Елфите и Хората се бяха обединили срещу техния най-голям враг Немъртвите. Те водеха битки от хилядолетия наред, но предстоящата щеше да бъде може би най-голямата, дори по-голяма от тази преди 1800 години. Тогава Елфи, Хора и Орки разгромиха Немъртвите.... Тогава Фюриън, Тайранда, Джейна, Трал и Гром Хеллскрийм разрушиха царството на Архимонд. Но сега беше по-различно - Немъртвите имаха съюзници-Демоните(може би най-младата раса едва на 1000 години. Смеска от гущери, Хора и дяволски изчадия) и Орките(наскоро присъединили се към бившите си врагове)...
Mike, Denik, Traun и PiTaGoRkAtA бяха владетели на четирите обединени кралства. Демон Хънтъра Mike, крал на Елфското кралство Уарленд*, беше вещ в бойното изкуство. Изучавал го от много години, той знае всякакви бойни техники... Архмага Denik, владетел на кралство Магленд*, знае всички магии (с малки изключения) Може да борави с по-известните от тях като Blizzard, Summon Water Elemental, Mass Teleport и др. Паладина лорд Traun, владетел на Хамърленд*, притежава най-доброто бойно оръжие - чук изграден от злато, сребро, мед, олово и други метали. С този чук Тraun поваля всичко изпречило му се. И естествено кралица PiTaGoRkAtA. Владетелка на елфското кралство Бюдиленд*, тази Уарден е може би най-бързата и ловката жена в двете обединени раси...
Лорд Diablo, лордът на демоните, се е срещал с Mike и други пъти. Те са водели много кръвопролитни битки помежду си, но предстоящата може да бъде последна в живота и на двамата... Diablo e владетел на тъмното царство на демоните Уизленд*. Таурънът M-Tycoon,орк, израстнал от малък при немъртвите, той сега е владетел на царство Стормленд*. Негови поданици са само Pit Lord - ове. Лорд Terrordar по погрешка е изпил една от отварите на един некромансер. Резултатът е равен на утрояване на силите и възможностите му. Това значи, че е по-силен от Mal'Ganis и Tichondrious заедно... Владетел е на царството на вампирите Вампленд Да не пропусна и най-злата вещица. Най-страховитата магьосница в целия свят. Undeadgirl е женски лич. Владетелка е на царството на вещиците Уичленд*.
4ernata Citadela - sybranie na syiuznicite.
- Moite Fiendove sa gotovi za pyrvata ataka.
- Ne, crazyboy! - saruman go prekysna... Mnogo e riskovano - tvoite fiendove trqbva da bydat zapazeni za kraq na vojnata.
- Dobre... Ku4i sin... - si promyrmori crazyboy...
- Undeadgirl - tvoite bansheeta i necromanseri 6te zapo4nat da napadat Magland - tam e vladetel Denik, moze da okaze golqma syprotivam, no raz4itam na teb.
- Nqma6 problemi Saruman!!! Sladur...
- M-Tycoon tvoite Taureni 6te napadnat Hamarland. A gargite i frost wyrmovete na Terrordar 6te se zaemat s Biudilend... Elfite sa slabi po vazduh i zatova ti narezdam taka.
- Dobre lord Saruman...
- A az i JohnnyRico 6te se zaemem s Warlend. Zadnea za o6te edna bitka s Mike... Mwahahahaa!!!
Sybranie na svetlite saiuznici v edin Arcane Sanctum...
- Mike, mnogo hubavo 4e tvoq brat se vyrna ot Northland za da ni pomogne.
- Da, Denik, Darky mi lipsva6e i sega mnogo se radvam 4e 6te se bie ramo do ramo s men.
- Gospoda, izvenete 4e zakasnqh... toku 6to polu4ih uzasna vest i trqbva6e da se pozabavq.
- Izvinen si Ricewind... no kakva e tazi vest?? - popita go Traun.
- Gospoda edin moj veren dragonhawk raider mi saob6ti 4e vragovete ni gotvqt iznenada... nepriqtna iznenada. Imam neudovolstvieto da saob6tq 4e sled okolo nqkolko meseca 6te bydem napadnati.
- Tomb*Raider, iskam da proveri6 tova do 24 4asa!
- Da, sestro...Krew na6iqt 6pionin 6te dokladva prez 5 4asa.
- 4udesno... Denik pogledna namuseno Traun i mu pro6epna ne6to...
- Da, Denik... 6te byde izpalneno...
- Да, няма никакви съмнения че ще ни нападнат... това ве4е е сигурно.... - Мислеше си тази вечер Mike... - Утре рано-рано ще свикам на събрание всички високопоставени Демон Хънтъри във Уарленд... Трябва много неща да се обсъдят... - и заспа...
- Добро Утро господа! Имам важни новини за вас.
- Първо: Моят брат и замесник Darky се завърна от тежката си мисия и вече отново е с нас!
- Второ: Вчера получихме съобщение че ще бъдем нападнати от нашите врагове.
- Невъзможно, не е за варване - чуха се възкликвания.
- Да, господа, вярно е! Трябва да се готвим за война. Мирните времена свършиха...
- Saruman, Bansheeтата и Necromancerите са готови - кога ще нападнем - позаинтерисува се Undeadgirl.
- Скоро, скоро... Получих съобщение от една сянка че хората и елфите са разбрали за бъдещото ни нападение. Но откъде... грррррр... имаме предател...
- Krew, снощи къде беше? - попита го М-Tycoon.
- Ами... ммм... имах работа...
- Каква?
- Не мога да ви кажа...
- Ти си ми подчинен и трябва да зная всичко което и ти знаеш, и което вършеш!!!
- Добре лорд M-Tycoon... имах среща с една приятелка.
- Дообре (ядосано)
- Слава Богу, замалко да ме разкрие... Добре че не знае че съм съюзник с Светлите сили. След разрушението на моята родина Дуротар и убиването на прадядо ми Трал, просто вече не можех... и трябваше да се присъединя към хора и елфи... - мислеше тъжно Krew...
- Добре, тръгвай - и Terrordar oтпрати една сянка да шпионира. - Вече всички знаят че имаме шпионин, който работи за варговете ни. Тази сянка ще разкрие всичко. Ще влезе в Зигуратите на всички и ще подлушва. Трябва да се разбере кой е предателят!!!!!!!!
- Дами и Господа, свиквам това събрание по поръка на Denik, той е зле със здравето и не може да се яви. - и Ricewind се наведе пое си дъх, все пак това му беше първото водене на събрание, и продължи - Той ми заповяда да ви предам неговата тактика за отбрана:
Първо: Знае се че цялата въздушна мощ на немъртвите ще се излее върху Бюдиленд. Те знаят че вие елфите не сте най-добрите по въздух и затова ще ви атакуват така. Затова ви изпращам по заповед на Denik няколко дузини Dragonhawk Raiderи за подкрепа.
- Предай моята благодарност на Denik - каза PiTaGoRkAtA.
Второ: Мike - ти отново ще водиш битки срещу Saruman, той ще нападне твоето кралство.
- Супер, отново ще се сражавам срещу това нищожество Saruman! Но този път ще го победя! - зарадва се Mike.
- Не се радвай Mike - вратата на залата се отвори и се показа Denik. - Този път Saruman няма д бъде сам. До него ще се бие и М-Tycoon. Той е жесток таурен и не жали никой.
- Да, но брат ми ще ми помага...
- Не, - прекъсна го Denik - , брат ти ще помага на Traun.
- Мазно копеле... - изсъска Mike.
- Tи ще се сражаваш с Tomb*Raider, разбра ли ме?
- Да, лорд Denik, копеле такова - пак Mike си помъмри под носа.
- Ricewind - свободен си да си седнеш на мястото. Да, зле съм със здравето, но имам сили да ви запозная с моите планове за защита. Ако някой има забележка или предложение, нека ме прекъсне с кимване и да каже това което иска.
- Rado, изкам да проучиш Krew, нещо започвам да не му вярвам. Според мене доста често ме лъже. Искам да разбереш дали това е истина. Ако е така ще те повиша в генерал на орките.
- Да M-Tycoon...
- Уф, закъснях, трябваше да отида на заседание на немъртвите и демоните.
След десетина минутки...
- Извинявайте че закъснях... трябваше да оправя един въпрос...
- Извинен си M-Tycoon - го прекъсна CrYpT-oLoGiC.
- CrYpT-oLoGiC ??? Кога се завърна???
- Снощи разбрах че ще готвите нападение и веднага се отзовах на молбата на crazyboy.
- Е вече имаме още един съюзник - CrYpT-oLoGiC - владетелят на Спайдленд*. - се зарадва M-Tycoon и седна на мястото си...
- Е, да започвам каза спокойно Denik и започна да изброява плановете си .
- Denik, преди да започнеш искам да съобщя още една лоша вест - го прекъсна Darky - CrYpT-oLoGiC се е завърнал и ще помага на crazyboy.
- Това узложнява много нещата - убезпокои се Denik - crazyboy и CrYpT-oLoGiC са голям тандем, двамата заедно със своите Fiend-ове могат да нанесът големи щети...
- Вече изготвих плановете за отбрана и ще ви ги прочета - каза бодро Denik и започна - Първо: Щом Saruman и Johny Rico ще се заемат с Уарленд то Мike ще приготви основно Demon Hunter-и и... Mike, брат ти ще се сражава с теб - размислих и реших че така е най-добре.
- Благодаря Denik - каза Mike.
- Второ - Бюдиленд - двете сестри PiTaGoRkAtA и Tomb*Raider ще получат голяма помощ - понеже враговете ще ви нападнат основно по въздух призовах едни същества които ще са ви от полза... тези същества са...
- Е Rado - новини? - попита го М-Tycoon.
- Да, господарю - имам сведения от нашите източници, че Krew има договор със светлите сили, той е шпионин тук - 99 процента съм сигурен.
- Благодаря Rado, скоро ще получиш обещаната от мен титла...
Rado си тръгна, а M-Tycoon си промърмори нещо:
- Да! Krew най-сетне се хвана в капана... ХАХАХА
- Да, плановете, които Denik ни предложи ми харесват - изрази мнението си PiTaGoRkAtA на сестра си Tomb*Raider.
- Да, и аз съм съгласна... аааааааааааааа - изписка от болка Tomb*Raider и почина...
- Нее, сестро, ще се оправиш, дръж се, има Moon Well наблизо, там ще се оправиш.
- Не, нямам сили, отмъсти си за мене... - и отдъхна...
- Тъпи Gnoll Poacher-и, ще умрете всички - PiTaGoRkAtA, забеляза едно стадо гнолове, изтреля един Fan of Knives, и се разплака - защо, защо точно ти...
- Господарю... наемниците свършиха работата си.
- Чудесно Rado... вземи тялото на Tomb*Raider... довечера ще има пир!!! ХАахахаха!!!
- PiTaGoRkE - Denik я попита нещо - вярно ли е че Tomb*Raider е била убита???
- Да, Denik, вярно е.
- Моите искрени съболезнования... тя беше храбър, смел и добър войн... Лека й пръст...
- По-лошото е че враговете ни са я убили... онези гнолове са били наети от чудовището M-Tycoon да я убият... и сега враговете ни пируват... като ядат от тялото й - и PiTaGoRkAtA се разплака... - от моя род само аз единствена останах... намам майка, баща, сестра, брат, леля, чичо... нищо си нямам!!!!
- Няма страшно принцесо... от рода ти не си останала само ти единствена... ти имаш една далечна братовчедка на име BloodRayne.
- Denik, сега не е време за шеги
- Не се шегувам принцесо... ти наистина имаш далечна братовчедка... тя сега е кралица на едно малко и известно с многото си разтителност далечно цраство - Гренленд*. Утре с Traun и Ricewind ще отидите на дълго пътешествие за да я откриете и поканите за наш съюзник. Естествено ти трябва да се съгласиш. Каква е волята ти принцесо?
- Да, Denik, бих направила всичко за да опозная тази моя роднина... утре потегляме - PiTaGoRkAtA избърса сълзите от лицето си и се отпъти на някаде... Traun, Mike и PiTaGoRkAtA тръгнаха на дълъг път - да намерят братовчедката на PiTaGoRkAtA BloodRayne. Наеха един цепелин който да ги отведе до пристанището на Фишленд*. След 3 дена път и болни глави(причинени от крясъците на гоблините в цепелина) нашите герои стигнаха до Фишленд. Там те отдъхнаха в мотела на бащата на не безизвестното момченце Тими. След 1 ден тръгнаха с кораб по морето за Гренленд... очакваше ги 1 седмица път...
Пътуваха, пътуваха, минаха 4 дена, и на петия се появи един проблем - Нагите* си бяха устроили в тази част на морето град, а те изобщо не се харесваха с хората и елфите...
Предводителката на Нагите Лейди Жомш ги попита:
- Какво търсите тук гнусни същества???
- Извинявайте Лейди Жомш, ние имаме път за Гренленд, няма да закачаме вашия подводен град - се извини храбрия Traun.
- Мммм, добре, вярвам ви, но друг път ако ви видя по тези краища на морето ще стане лошо... - и Лейди Жомш се скри под водата.
- Мразя ги тези Наги - изказа мнението си PiTaGoRkAtA и продължиха по пътя си.
- Лорд Saruman, двама елди и един човек се опътват за Гренленд... не знам какво са намислили...
- Благодаря за това че ми съдейства Лейди Жомш, ще бъдеш възнаградена... - и Saruman й дари един медал.
След дълъг и изморителен път Traun, Mike и PiTaGoRkAtA, пристигнаха в Гренленд..., но нямаше кой да ги посрещне... наетия цепелин си тръгна и те останаха сами в голямата гора...
Нашите герои чуха силни писъци и крясъци и побегнаха към мястото, откъдето идваха те. Стигнаха до замъка на BLOODRAYNE. Но той не изглеждаше като елфска сграда... беше черен, мухлясъл, миризлив. Mike и спътниците му влязоха вътре с приготвени оръжия. Усещаха че нещо лошо е сполетяло това хубаво местенце... Да, така беше.
На входа на замъка ги посрещна един Немъртъв воин. Това беше Death Knight-а Dex_Rex.
- Какво търсите тука?!!!! - ги попита със страшен глас Dex_Rex.
- Обратното, ти какво правиш тука мизернико!!! - му се изперчи Traun.
- Ооо, не знаете ли???Лорд Sruman дойде тук преди вас и държи като заложници BloodRayne и персонала на замъка... а селцето Гренленд вече е в коремите на няколко Абонимации. Муахахаха!!!! - и Dex_Rex побягна на някъде.
- Не!!! Няма да оставия последната ми роднина да бъде убита от глупака Saruman!!!!Да ги нападнем и убием! - разгневи се PiTaGoRkAtA.
- Спокойно елфска принцесо, имам план, слушайте внимателно, няма да повтарям - изказа се Traun. - Да не прибързваме... Saruman води цяла армия след себе си... ако нападнем това ще бъде самоубийство. Трябва по някакъв начин да се свържен с Denik и да дойде да ни помогне... но как???
- Знам едно магьосническо селце населено с орки, които не са наши врагове... това е селцето на Krew, нашия шпионин, и по радост то е на този остров, обаче добре скрито в дебрите на горите и затова враговете ни не могат да го намерят... - включи се Mike - имам идея... ако ти, PiTaGoRkE, призовеш един Дух на Отмъщението и той огледа месността докато е невидим, ще открием по-лесно това селце.
- Съгласна съм!!!!
Духът на Отмъщението тръгна да дири това селце, а нашите герои се разприказваха:
- Тук ще стоим дълго... трябва да си направим малко укрепление с палатки и трябва да набавим храна. Аз ще се заема с построяването на оградата. Ти, Traun, набави храна, а PiTaGoRkAtA ще се заеме с палатките... съгласни ли сте??
- Да!
- Да!
- Тогава на работа! - и Mike се залови със своите задължения. И другите двама последваха примера му.
След известно време заръките на Mike бяха изпълнени, а Духът на Отмъщенито - завърнал се и намерил селцето...
Rado и High_Voltage замисляха план как да убият Saruman - двата орк-а бяха дошли с него в Гренленд за да му помагат в опустошаването на острова, но вътре в себе си те таиха злоба и омраза към този Демон...ю
- Да го причакаме и да му отсечем главата с моята секира! - предложи командира на Grunt-овете High_Voltage.
- Не, много е рисковано - му отговори Rado - трябва с някаква магия... знаеш че Saruman е податлив на магии... според мен така ще го убием много по-лесно и ще заемем мястото му като главнокомандващ силите на повечето злодеи... но трябва да помислим с каква магия да го ликвидираме... - и Rado се замисли.
Настъпи мълчание..., но не след дълго на High_Voltage му хрумна идея:
- Rado, сетих се! Но първо да те попитам - ти имаш ли шесто ниво??
- Да, разбира се!
- Тогава предлагам следното: ти да използваш магията за невидимост която си изучил перфектно и така невидим да се промъкнеш в стаята на Saruman, докато спи и да излееш гнева си върху него като направиш Bladestorm.
- Да, бива.
- Но за да бъде по-поразяваща тази магия ще ти дам моята свещенна секира... с нея ще му осигуриш сигурррна смърт.
- Страхотна идея, High_Voltage, въпреки че това което ще направим е не по-малко рисковано от предишното ти предложение, аз съм съгласен! Тази вечер ще направим удара!!
- Да тръгваме за селцето! - извика PiTaGoRkAtA.
- Не, по добре да изчакаме да настане нощ, когато всички са потънали в дълбок сън. - Предложи Mike. - ти ще ни скриеш с твоето нощно наметало и така, невидими, ще се промъкнем покрай замъка и ще се насочим към селцето. Съгласни ли сте?
- Добра идея... - и Тraun отиде да набави вечерята.
- Съгласна съм. - PiTaGoRkAtA се понамуси, но й мина.
Настъпи нощтта и нашите герои се приготвиха за път.
- Всичко готово ли е? - попита Traun.
- Да! - потвърди Mike
- Аз съм приготвила наметалото си и съм готова да тригваме!
- Хайде! - и Traun и Mike се скриха под наметалото на PiTaGoRkAtA и се запътиха...
На разсъмване нашите смелчаги видяха селцето и след няколко минути бяха на портите му.
- Кои сте вие? - един грозен Грънт-стражар ги попита.
- Ние сме ваши съюзници, приятели на вашия господар Krew.
- Хмммм, от мен да мине, пускам ви! Но ако не сте тези, за които се представяте - лошо ви се пише!!! - и орка ги пусна да влязат.
- Тревога, Тревога!!! Лорд Saruman е убит!!! Бързо донесете няколко съживяващи статуи!!! - такива крясъци и звуци се чуваха из замъка на Blood Rayne, който беше пленен от немъртвата армия.
Saruman беше убит, това значи, че плана на Rado и High_Voltage беше успял.
Сега два орка щяха да управляват великата немъртва армия..., но дали щеше да бъде така...
- Здравейте приятели! Какво ви води насам? - се зарадва Krew.
- Здравей храбри орке, нуждаем се от твоета помощ.
- С какво толкова мога да ви помогна, че сте били толкоз много път? - Кrew се зачуди...
- Ами, както сигурно знаеш има един елфски замък наблизо, който е пленен от армията на Saruman. - започна да обяснява Traun.
- Да, много добре знам.
- Този замък се оказа, че е на далечна братовчедка на PiTaGoRkAtA. - продължи Mike.
- Аааха, разбирам.
- Та, ще можем ли да се свържем по някакъв начин с Denik, за да можем да го извикаме него и нашите съюзници и да освободим замъка?
- Ще направя всичко по силите ми. - заяви Krew и ги отведе да починат от дългия път...
Черната Цитадела, главно убежище на злите сили.
- Както вече знаете печалната вест, нашия велик господар Saruman беше убит снощи. Трябва да разберем кой е извършителят и да го убием!! - разяри се Terrordar.
- Вярно, извършителят ще бъде убит! - потвърди crazyboy.
- Но кой ще завърши мисията на остров Гренленд? - позаинтерисува се Undeadgirl.
- Имам двама поданици, които придружаваха лорд Saruman на острова. Те ше могат да завършат мисията. - предложи M-Tycoon.
- Кои са те? - попита вампира Terrordar.
- Blademaster-а Rado и Grunt-а High_Voltage...
- Следващата чат от плана ни е да отстраним и другите лордове на подземните царства и да станем владетели на немъртвата армия!!! Муахахаа!! - изхили се гадно Rado.
- Но това ще бъде трудна задача... трябват ни съюзници - сами не можем да се справим. - напомни му High_Voltage
- Вярно... ще помисля по въпроса.
На другата сутрин в селото на Krew...
- Имам една стара вълшебна топка за свързване с Denik. Той ми я беше подарил преди много време. Сега ще видим дали все още действа... - замисли се Krew.
- По-бързо, че нямаме време! Лорд Saruman скоро ще разруши замъка! - заповяда му Traun.
- Вие не знаете ли?? Лорд Saruman беше убит от някакви предатели, които сега владеят замъка и имат доста лоши намерения. Но все пак ще побързам... - Krew започна да казва някакво заклинание...
- Какво ли става с брат ми Mike, дали е жив, мъртъв ли е, нищо не знам... трябва да кажа на Denik, дали може по някакъв начин да се свържи с Mike - Demon Hunter-а Darky му домъчня за брат му... - отивам при Denik, за да видя дали може нещо да направи по въпроса.
- Ааа, Darky, какво става приятелю, много си разтревожен - попита го Denik.
- Ами, замислих се за брат ми Mike, и те питам... дали.... можеш да се свържеш с него по някакъв начин?
- Да, и аз наскоро се замислих за него и спътниците му..., я чакай,чакай усещам че някой ме вика по някакъв начин!
- Denik, онази магическа топка свети, да я донеса ли? Може чрез нея някой да се опитва да се свържи снея.
- Да! Донеси я! - Denik взе топката от ръцете на Darky и започна да говори някакви, неразбираеми за голямото ухо на Darky, неща... - Darky, извкай Ricewind! Някой ни праща съобщение чрез топката! Извикай Ricewind да го разтълкува!
- Ето ме! - появи се Ricewind... - Значи... - и Ricewind влезе в транс и започна да говори... - Denik, аз съм Krew орка, при мен са Mike, Traun и PiTaGoRkAtA, нуждаят се от спешна помощ! Замъкът на Blood*Rayne е завладвян от немъртвата армия. Blood*Rayne е в плен. Ние не можем да се справим с освобождаването на замъка. Нуждаем се от помощ! Ако ме чуваш прати една мълния в небето за да разбера! Елате по-бързо! - Уау, умът ми не е бил толкова разбъркан от доста време - Ricewind излезе от транс...
- Ммм, положението хич не е добро... утре се стягаме за път. Darky, ти приготви няколко хипогрифи за пътя, а Ricewind ти приготви немалка армия за обсадата на замъка! - и Denik излезе от залата....
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|