Автор |
Съобщение |
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: The epic random creativity thread. Публикувано на: 08 Мар 2009 23:56
Правя това от отвратителна скука, и защото алтерегото ми ме накара. Идеята е, когато ви тресне вдъхновението и решите да напишете нещо, което не смятате да продължавате да го постнете тук. Без значение какво. Пък кой знае, може дори да спасим творческия от наспамване с теми от типа "Нещо безсмиселно, писано за пет минути".
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
JFK
|
|
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 09 Мар 2009 00:00
Да те изнасили мравка.
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 10 Мар 2009 19:37
Тоя коментар съвсем уби темата-не че има нещо лошо:)))
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
JFK
|
|
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 10 Мар 2009 23:46
St Anger написа: Тоя коментар съвсем уби темата-не че има нещо лошо:))) .Като прочетох epic random се замислих-какво по епик и рандом от мравка-изнасилвач .
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 11 Мар 2009 18:14
|
|
|
|
|
JFK
|
|
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 11 Мар 2009 19:06
St Anger написа: Oo no,the horrible truth has finally been revealed to me-the anal rapist-ants are controlling our minds!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 11 Мар 2009 23:43
He's doing it wrong
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 12 Мар 2009 09:49
Нещо не схващам.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
RockefellerX
|
|
В момента играе: Нищооооооо
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 12 Мар 2009 16:38
Който купува АМД или е луд или са го излъгали.
Който купува Интел или е неприлично богат или преди това е чул лафа за АМД.
1-вото е стария добре известен лаф а 2-рото аз го измъдрих.
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 12 Мар 2009 16:46
Аз съм горд притежател на три жълти книжки. Ти кой си, и откъде накъде постваш в тема за хора със стаж?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 12 Мар 2009 17:37
Хърф-че си луд-добре щом казваш-луд си!Ама от къде на къде Рокфелер да не може да пише в темата?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 12 Мар 2009 17:54
Хърф написа: Аз съм горд притежател на три жълти книжки. Ти кой си, и откъде накъде постваш в тема за хора със стаж? Момко, яко фейлваш.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 12 Мар 2009 21:37
Защо, твоите колко са?
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 08 Апр 2009 09:21
Дневник Дата: Три години преди свършека на света(или около 20 след края на предишния). Пролет."Някъде около предишната вечер".
Сряда...Съдейки по не особено непоносимата светлина просмукваща се зад щорите все още май е утро...Хипнотично присветкващата кутия от която поредния некадърен лъжец злоупотребява с дадената му трибуна за да увери гледащите го че "след тези избори всичко вече ще бъде различно" потвърждава това ми съмнение, след което бързо бива изключена.... Парчета реалност едно след друго започват да идват на мястото си давайки рационално обяснение за това защо усещам устата си така сякаш някой е решил да изсипе средна по размер азиатска пустиня в нея , а след това да заглади неравностите с цимент.Без да съм особено сигурен започвам да изказвам на ум предположенията си че вероятно това усещане след около час и половина ще ми послужи и за рационален отговор на въпроса къде точно е изчезнала половината от месечната ми издръжка...Боже колко гнил е този свят.... Забилия се в съзнанието ми кинжал на презрението успява със смущаваща сила да измести всички останали мисли и започва настоятелно да изисква формирането на спомени...Метода на обратната последователност бързо дава резултат и след около минута вече имам ясна картина започваща с кучешки лай и завършваща с краката ми провесени от основата на някакъв забравен от онези построили го паметник, докато разговарям за това как тъмните елфи не танцуват защото са прекалено заети да ненавиждат околните...Думата ненавист автоматично допълва картината с още два образа....Първия включва един съсипан миг на следобедно блаженство с чаша кафе....Втория два глупаво похарчени лева, които после дори отказват да изгорят....Естествено и за двете мога да обвиня единствено себе си, макар и да чувствам унищожителната нужда да обвиня Ева и всичко което е тръгнало от нея... Лентата на миналото се превърта назад с още няколко мига и пресъхналата ми уста се озовава в момент, в който още не е започнала онази дейност отговорна за настоящото ми състояние....Мъжки глас ме уверява че все още не е късно и имам пълната му подкрепа и доверие, ако искам да направя нещо друго с живота си...Миг по-късно ми подава свити в сребърна щипка банкноти, потупва ме по рамото, заявява колко се гордее с мен и с думите "и следващия път вече се надявам да ме запознаеш с това момиче" затваря вратата на дома си пред мен.След няколко секунди зад врата се чува жизненото тананикане на човек който живее с илюзията за добре изпълнения си личен и професионален дълг.... Краката ми сами ме отвеждат през парка където в някакъв пристъп на доволство от собствените си лъжи заемам позата на самотен интелектуалец, прибирам ръце в джобовете на кожения си шлифер и отивайки към неособено дефинирана в контекста на времето среща, се заемам с любимото занимание на комплексирания млад "интелектуалец" - започвам да гледам с неприкрита злоба щастливите млади хора преминаващи край мен…Отново доволен от резултата , а и от заинтересованите зле прикрити усмивки на няколко облечени в черно бледи създания които подминавам, започвам да си тананикам Хендрикс в някакъв опит да напасна скрилия се зад зъбите ми език с мелодията на All Along The Watchtower. Oще в момента в който в съзнанието до стига до думите “out of here” мислите ми прескачат до Финландия и преминават в бегли бледи надежди за бъдещото… Увлечен в мисли за сняг, северен барок и минало изпълнено с опожарени села и църкви не забелязвам как залеза е прокарал пипалата си по тялото ми и собствената ми сянка ме преследва с упорството на…тук се двоумя между това да кажа „японец сексуален маниак” или „Ами собствената ми сянка”….Гротески приведените й, затворени черти успяват да привлекат вниманието ми едва сега… Скоро вечерта ще започне…Ще завърши дори още по-бързо, но не и преди да изпитал несравнимото с нищо изживяване да се срещна с двете си най-големи разочарования в досегашния ми живот, да импровизирам в 5 не особено умело софистични изречения погребална реч на ректор в презирана от мен академична институция, при това за човек когото дори не познавам и да изпадна в набързо утихнала полемика относно това дали стълбите на ректората на същото това академично заведения са обърнати към един съветски или един освободителски мемориал…. Остатъка от вечерта е акомпаниран от звука на удрящи се една в друга различни по размер и съдържание чаши, единственото общо по между им – изпълнените с разочарование и празно очакване на бъдещето погледи на онези отпиващи от тях….Двама слепци и един глух едноок…. Края,гущера и един студент по философия…. Надеждите че до момента в който достигна тези редове Сахара ще е напуснала убежището на устата ми се изпаряват.За сметка на това там се намества и лошия вкус оставен от поредния оказан над невроните ми доброволен геноцид… Боже….Колко гнил е този свят….И колко прогнил точно трябва да си за да го видиш….
Now dance, fucker, dance He never had a chance And no one even knew It was really only you
So dance, fucker, dance I never had a chance It was really only you
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 08 Апр 2009 12:18
Умри ЕМО!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The epic random creativity thread. Публикувано на: 08 Апр 2009 15:50
Ще ми е интересно да видя през погледа на Омегата снощните събития.. ама късмет да ги напише....
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|