Това е
Българският Cartoon Свят.Сега тук ще имате право да избирате между два портала -
Портал 1 и
Портал 2.Всеки портал води до различно място.В Портал 1 се намират героите - Ичиго Курусаки(Блийч),Йо Асакура(Краля на Шаманите),Наруто(Наруто),Рю(Стрийт Файтър) и Рукиа(Блийч).А Портал 2 съдържа героите - Спайдър-Мен(Спайдърмен),Венъм(Спайдърмен),Уолварийн(Х-Мен),Кенн(Стрийт Файтър) и Жената Котка(Спайдър-Мен).Тук всеки преди да се регистрира трябва да ми напише ника си с който ще се регне и в портала в който иска да влезе,следователно ще си избере герой от съответния портал.Тук съобщавайте как ще се пишете и в кой портал влизате + играч от съответния портал.Засега са ни нужни само 10 юзъра,но ако желаят още ще може да вмъкна още 4-ма но ако аз реша така.В "Герои" ще разгледате героите със специалните им способности.Самата игра ще се играе както в книгите игри.Например започваме играта със Спайдър-Мен,следователно влизаме в Портал 2.
и например
Код:
Попадете в гора и срещате Зеления гоблин.Какво ще направите
И отдолу ще пише две или повече решения например -
Ще избягам от Гоблина. / Ще се бия.
И юзъра който играе със Спайдър-ман трябва да постне мнение с неговото решение.И така става малко интересничко.Идеята ми дойде след като прочетох книгата - "Бойците на Европа" - 2лв.От Робърт БЛОНД и Тед ГРЕЙ.Така,че който реши да участва вече знае какво да прави! Очаквайте да пусна линка на форума до 1 седмица дотогава ще съм го завършил на първо от сега си замисляйте регистрация!
Ето и геройте
От Bleach
Рожденна Дата July 15
Височина 174 cm (5' 8½")
Тежест 61 kg (134.5 lbs)
Кръвна Група AO[1]
Специалности Ичиго е Шинигами.Неговото оръжие е меч.Той се бие срещи злите души - Холоу.Ичиго е на 15 години.В Cartoon Света - Онлайн Играта той ще има възможността да се срещне с Рукиа,след като се срещнат Ичиго може да се бие с нея или да се съюзи но тогава избира този който е избрал Ичиго.Специалноста му е да може да бяга бързо и да се катери бързо.
От Shaman King
Рожденна Дата May 12
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група A
Специалности Йо Асакура е Шаман,който контролира духа на Амидамару - Древен Самурай.Йо може да изкарва неговия дух и да се слива с него,така той става по-силен.Йо е на 13 години.В Cartoon Света - Онлайн Играта той ще може да бяга бързо да се задържа във въздуха и да контролира духа си както трябва.
От Naruto
Рожденна Дата October 10
Височина 147.5 cm
Тежест 40.6 kg
Кръвна Група B
Специалности Наруто...Наруто е просто велик.Анимето му надхвърля 1000 фенове.Наруто е русокосо момче което е на 15-16 години.Той се слива с една сила която го прави по-мощен от всякога.Наруто Узумаки има способностите в Cartoon Света - Онлай Играта - да прави много негови живи дубликати,да се трансформира в други хора или герои да бяга бързо и дабяга от битки.
От Street Fighter
Рожденна Дата November 7
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група 0
Специалности Рю е най-добрия боец от Стрийт Файтър,затова той е известен и няма нужда от представяне.Той е младеж който се бие перфектно.Неговия заклет враг не е от Стрийт Файтър,а от Мортал Комбат.Мисля че вече познахте.Какво?Да точно така Суб-Зиро.Рю ще има специалните способности в Картуун Света - Онлайн Играта - ще може да се бие бързо да скача високо и да намери Кенн от Портал 2.
От Bleach
Рожденна Дата January 14
Височина 144 cm
Тежест 33 kg
Кръвна Груба B+
Специалности Рукия е най-неизвестната.Само щше кажа че е от анимето Блийч.Тя е приятел на Ичиго.Специалните й способности в Картуун Света - Онлайн Играта са - бяга бързо,може да контролира Шинигами,тя е Медиум и може да се бие добре с меч.
От Spiderman
Рожденна Дата June 27
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група 0
Специалности Спайдърмен е напълно известна звезда от МАРВЕЛ.Той имa способности на паяк.Всички го наричат Човекът-Паяк!!!В Онлай Играта - Cartoon Свят той ще има способностите да пуска пайжина,да се катери,да се придвижва във въздуха с пайжината си и да предусеща зли неща.
От Spiderman
Рожденна Дата August 28
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група B+
Специалности Венъм е известна МАРВЕЛ звезда.Той е доста мощен,но не чак толкова умен.В Онлайн Играта - Картуун Свят Венъм ще има способностите - да пуска пайжина да се придвижва във въздуха с пайжина,да се катери,да се храни с хора,да троши всичко и да скача на много високо.
От X-Man
Рожденна Дата February 10
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група B+
Специалности Върколака ви е познат от Филма Х-Мен и от Комиксите на МАРВЕЛ.В Онлайн Играта - Картуун Свят той ще може - да бие с ноктите си,да си помага с тях,да си съблича костюма и да става обикновен гражданин и да прави някои от противниците си във Върколаци.
От Street Fighter
Рожденна Дата December 14
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Група B-
Специалности Кен е приятел на Рю,затова той е известен и няма нужда от представяне.Той е младеж който се бие перфектно.Неговия заклет враг не е от Стрийт Файтър,а от Мортал Комбат.Мисля че вече познахте.Какво?Да точно така Скорпион.Кен ще има специалните способности в Картуун Света - Онлайн Играта - ще може да се бие бързо да скача високо и да намери Рю от Портал 1.
От Spider-man
Рожденна Дата March 04
Височина No Info
Тежест No Info
Кръвна Груба A-
Специалности Жената котка е едно от най-специалните герои от МАРВЕЛ.Тя беше се появила и в Батман и в Спайдърмен.Оттам може да ви е позната героиня от МАРВЕЛ,затова няма нужда от представяне.В Онлайн Играта - Картуун Свят тя ще може - да се катери,да скача високо да дращи с ноктите си.
ВНИМАНИЕ.Играта е взета от тук>>>>>>
http://phpbb-host.com/phpbb/viewtopic.p ... rum=asbarn