Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли извънземни? Публикувано на: 03 Юни 2006 19:58
Elu Thingol написа: Existence написа: Бял Негър написа: Според твърдения , англииският език е най-популярен , защото е Вселенският език.
Мен това ме разби Подсъзнателно ние получаваме космически вълни, които влияят на мозъка ни и ни карат да харесваме английския език А винаги съм се заблуждавал, че Математиката е универсалния език на вселената... Екс, храната е универсалния език
Да универсална е дай му на нещо дет смуче кристали салата от доматки сиренце и чаша ракийка да видиш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: може много да се спори Публикувано на: 03 Юни 2006 20:10
Може МНООООООООООООООООООГО да се спори по тази тема,затова сякаш губи смисъл,защото поражда вражди?Всички им е интересно да научат отговора на въпроса дали сме сами...не,не сме,защото предишните раси също живеят на Земята,но не могат да бъдат доближени,някои са в дълбоки пещери из изтока,други са някъде вътре в Земята,трети са кой знае къде.А понятието извънземни е фентъзи и ще се реализира когато както аз казах,на нас ни се отдаде възможност да създадем всеки собствената си раса и да я развива...
Мисля,че тази тема трябва да приключи тук...
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 20:51
Не се мисля за учен , но съм гледал много научни филми (НЕ ФЕНТЪЗИ ИЗМИСЛИЦИ) по Дискавъри и Нешънъл Джиографик , които показват , че НИЕ сме "усъвършенствани спори".Преходът ни е:
Спори=> Риби => Сухоземни.
С течение на времето , тялото ни се е видоизменило.НИЕ , хората не произлизаме от маймуните , а с тях имаме един общ прародител , от който двата вида са произлезли (затова хората и маймуните имат много общи черти).Именно от този прародител , сме наследили и апендикса.
Доказано ли е , че сме опитни мишки но Господа?НЕ!Това е само предположение , но е доказано че сме произлезли от древни животинки.Духовността се свързва със църквата и от там е произлязло това понятие.
Предполагам , че към 100-ина милиона години са ни били достатъчни , за да се развием и видоизменим до тази степен.
Пак тези учени-перковци са намерили скелети на отдавна умрели динозаври(ха , динотата не са измислица).Те са произлезли по същия начин - спори -> бла бла...
Доказано ли е , че има извънземни?НЕ!Но е доказано че поне има ЖИВОТ извън земята.
Може би извънземните ще последват нашият път на развитие!Нинам!Само предполагам.
Междудругото , темата не е "Как сме стигнали дотук" а "Има ли извънземни".
Или накратко - Не е научно доказано , че сме лабораторните плъхове на Господ , но е доказано , че сме произлезли по малко по-различен начин!(а науката може много <-Както някои казват - истинската магия е науката)
Не изпитвам омраза към никой.
___________________________________ Новият ми личен сайт
Българският Soldat фенсайт
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Не разбираш ли? Публикувано на: 03 Юни 2006 21:05
Не намираш ли връзка,че както Господ ни наблюдава и ни е създал,така и ние ще създадем нашите раси,чието развитие ще наблюдаваме...НЯМА доказателства за живот извън земята,НИЩО НЕ Е открито...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Не разбираш ли? Публикувано на: 03 Юни 2006 21:12
живот извън Земята има и си е 100% сигурно това ,че на нас не ни достига технология да погледнеме, камо ли да летим в вакуума не ни оправдава скептицизма. Най-вече ,че се мислиме за "уникални" творения на вселената Кой знае какво крастосва там някъде. Инак за прозихода никой не би могъл да знае всичко това са теории но дали са верни доказателствата са изфирясали преди милиони години
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 21:24
НИЩО?Поне науката прави проучвания и изследвания!А духовността ъъъ....се моли за дъжд!!Някой ден учените ще ни кажат дали има БОГ или ИЗВЪНЗЕМНИ!!(не е ФЕНТЪЗИ понятие)
Учените са правели проучвания , и са доказали , че сме развити и видоизменени същества , а не сме създадени чрез магия.
И бог казал - "Нека бъде светлина" - и измрели всички динозаври!
Прав си , че с времето животинките , които са живели , ставали все по-малки.Динозаврите са били най-големи.Научно е даказано , ме е имало такива , а не е открито във дълбините на душата ни.
Теорията за създаването ни от Бог(неговите роднини Шива , Зевз , Господ ,РА) , е само предположение(не е доказано).
Теорията със развитите спори също е предположение , но е по-вероятно да е истина , защото науката го доказва а и пак да спомена за апендикса , който ни е като "наследство" от общият ни прародител с маймуните.Ако не вярваш , питай някой лекар , той ще ти каже , че апендикс съществува(аз имам 2-ма такива у нас).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Кръгове в нивите... Публикувано на: 03 Юни 2006 21:25
Така наречените Кръгове в Нивите всъщност са породени от един друг феномен-борбата с отрицателните мисли на хората в дадена държава.В някои страни има по 1 човек,който се бори с отрицателните мисли на ЦЯЛОТО население на дадената държава.В Полша,Англия,Русия,се наблюдават такива кръгове.Зачетох се в една книга,тази,която споменах тук преди и разбрах от какво всъщност са направени те.Детето на Анастасия(жена от русия,която притежава феноменални сили като телепортация,лекуване,борба с отрицателните мисли)е видяло майка си да лежи на земята на една поляна.Около нея тревата побелявала и увехвала в диаметър 30 метра.Когато то се приближило и стъпило в окръжността,цялото изтръпнало и се вкочанило.Следващият път само ръцете му изтръпнали,а на 3 път нямало никакви проблеми.Опитало се да издърпа майка си от кръга,но не могло-то било само на 6 години.Притежавало някои от способностите на майка си да общува с природата и животните.По телепатия повикало мечката,която е най-добрият им приятел и му наредило да издърпа майка му.Още щом стъпила,мечката умряла.След като майката се събудила детето я попитало какво е правила.Тя му отговорила,че ако няма хора като нея в някои страни,ще има много повече болести и нещастия,породени от мислите на хората.ДОКАЗАНО е,че мислите се материализират.След борбата,тревата е сякаш отъпкана и изсъхнала,но възвърнала зеления или жълтия си цвят.Когато има по-силни форми на лоши или странни мисли,тогава могат да се появят форми по полето,които са знак за нещо.Най-често са фигури като триъгълници или многоъгълници.Всяка фигура отговаря за по нещо.Мисля че мога да изсипя куп доказателства против съществуването на извънземни,както и за съществуването им.Истината ще разберем чак когато започнем да мислим само хубави неща и забравим за парите и материалното.Нека си помагаме един друг,за да настъпи момента на духовното извисяване по-бързо.Нека направим този свят едно по-добро място за живот.И най-важното е да вярваме и да помагаме...Искате ли наистина един по-добър свят?Тогава не вярвайте на жълтите вестници и на учените...Това е от мен,мисля,че е по-добре да спрем да спорим,защото се породиха твърде много вражди.Тази тема е една безкрайна битка.Истината знае само Вселенския Разум...
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 21:35
Учените РАБОТЯТ упорито за да си изкарват прехраната , а жълтите вестници ЛЪЖАТ за да си изкарват прехраната.Учените поне търсят истини , докато жълтите вестници търсят обратното
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Така е Публикувано на: 03 Юни 2006 21:47
Така е,прав си за жълтите вестници и за "учените" дето ни съсипват Земята.МОМЧЕ е,не е момиче.МАЙКА МУ се казва Анастасия,и да,прав си,детето е дете ИНДИГО...
НЕ МИ КРАДИ ИДЕИТЕ!АЗ ЗАПОЧНАХ ДА ТЕ УПРЕКВАМ,ЧЕ СИ СЕ ПОВЛИЯЛ ОТ ИГРИ...ТОВА ДЕТЕ И МАЙКА МУ СЪЩЕСТВУВАТ!!!
Може би не можеш да измислиш по-хубава тема?
Пробвай!Затворете я тая тема,че станаха много караници!
Искате ли да научите за децата ИНДИГО???
Четете на:
http://www.kpacota.com/books/
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 21:51
К'фи жълти вестници , к'фи учени , к'фи богове , к'фи баници не мога да разбера оплевявате тук?
Да ви подшушна една тайна ... ако видите такъв човек или ми кажете че аз съм произлязъл от гущер и го имате на филмче свирнете да го гледам да се смея става ли? Перфектните познавача разбираш ли чели в книга ,че имало някакъв феномен дет изорава земята със мисъл но не 1,2 декара ами то към 100-150 декара успех им пожелавам. А дори и да има едва ли ще се пише книга особенно във Русия... там каквото намерят необичайно го покриват в бази някъде дет и Господ не би го водял и биха и разпорили гъза за да видят защо става така.
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 22:30
The Heart of Hearts написа: К'фи жълти вестници , к'фи учени , к'фи богове , к'фи баници не мога да разбера оплевявате тук? Да ви подшушна една тайна ... ако видите такъв човек или ми кажете че аз съм произлязъл от гущер и го имате на филмче свирнете да го гледам да се смея става ли? Перфектните познавача разбираш ли чели в книга ,че имало някакъв феномен дет изорава земята със мисъл но не 1,2 декара ами то към 100-150 декара успех им пожелавам. А дори и да има едва ли ще се пише книга особенно във Русия... там каквото намерят необичайно го покриват в бази някъде дет и Господ не би го водял и биха и разпорили гъза за да видят защо става така.
Не сме произлезли от гущери...Never mind.Но си прав.Най-големите открития се пазят в тайна на места , където и бог не би ги открил.Сигурен съм , че дори ако се осъществи контакт с извънземна форма на живот , то тайната би се пазела в дълбините на НАСА.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Няма какво да... Публикувано на: 03 Юни 2006 22:33
Няма какво да обяснявам на закоравял сайънс-фикшънски мозък за децата индиго.Ти сам ще видиш своите деца...Само трябва още малко време-10-ина години и ще си промениш мнението,те децата ти сами ще ти докажат...
Не мразя ДНК-то.Не мразя и сайънс фикшъна,но е смешно да си представиш как Строготски кораб се приземява на земята,нали?
Щом казваш,че мразя нещо,което си казал,аз пък казвам,че мразиш духовността и си много низш духом...Вярвайки в науките и технологиите-противоположността на духовността
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 22:34
Бял Негър написа: The Heart of Hearts написа: К'фи жълти вестници , к'фи учени , к'фи богове , к'фи баници не мога да разбера оплевявате тук? Да ви подшушна една тайна ... ако видите такъв човек или ми кажете че аз съм произлязъл от гущер и го имате на филмче свирнете да го гледам да се смея става ли? Перфектните познавача разбираш ли чели в книга ,че имало някакъв феномен дет изорава земята със мисъл но не 1,2 декара ами то към 100-150 декара успех им пожелавам. А дори и да има едва ли ще се пише книга особенно във Русия... там каквото намерят необичайно го покриват в бази някъде дет и Господ не би го водял и биха и разпорили гъза за да видят защо става така. Не сме произлезли от гущери...Never mind.Но си прав.Най-големите открития се пазят в тайна на места , където и бог не би ги открил.Сигурен съм , че дори ако се осъществи контакт с извънземна форма на живот , то тайната би се пазела в дълбините на НАСА.
Exactly
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няма какво да... Публикувано на: 03 Юни 2006 22:45
_XZORB_ написа: закоравял сайънс-фикшънски мозък
Брей!Не знаех туй!
Ти пък не вярваш в науката!
Чета сайънс-фикшън за удоволствие а не за да "се дрогирам".
Аз си имам моите теории , ти си имаш твоите.И двете са силни и могат да си противоречат.
ОК?
Така ще спорим вечно и никой от двама ни няма да се предаде.
Мир?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Тогава... Публикувано на: 03 Юни 2006 22:56
Щом не може другояче,ще трябва...другояче
Все още е много объркващо,но и за двете-духовност и извънземни има много доказателства и опровергания.Има и огромни погрешни и смешни кръстосвания като например:
Как учените ще отркият Господ?С онова как се казваше абе оня уред ониа първобитните чинии там,дето
учените пишат некви анализи на хартия...И кво?Господ ша каже:
-Хелоу,мара,ко стаа?Аз съм Господ и вие ме открихте,а сега вървете се снимайте и си отворете компот!
Проба,проба,едно,две,три,тука Господ до психоклиниката с чиниите:ЛУДНИЦА или Лекари-Учени не Доказват Нищо за Извънземни Цървули с тоя Апендикс
Или да речем един поп да изобрети чиния с която да говорим със Строгосите...
Не е ли малко нелепо?
Все пак,да,има някъде извънземни форми на живот,но ние сме най-развитите засега и по-развити от нас НЯМА...Край,свършвам дотук и мисля,че тази тема се изчерпа...
Колкото е вероятно да произлизаме от маймуна,толкова е вероятно да произлизаме от бял негър и тежкарка супер лека категория или боза от коза...
Арей,обявявам мир със Строгосите,а ся легайте да спите,че стана късно...
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 23:39
Учените не са ИДИОТИ нито ЛУДИ.А научните им съоражения не са ЛУДНИЦИ.Исках да разбереш това.
Прав си за маймуната , защото на сме произлезли от нея.
Пийс.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Дали... Публикувано на: 04 Юни 2006 10:02
аз сключих мир със Строгосите.като знаеч,че по тази тема има безброй доказателства и опровергания,защо я създаде на 1 място?Като ми обясниш ще има пийс
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
|
|
Заглавие: Мир с чифтокопитните ангели Публикувано на: 04 Юни 2006 11:10
_XZORB_ написа: аз сключих мир със Строгосите.като знаеч,че по тази тема има безброй доказателства и опровергания,защо я създаде на 1 място?Като ми обясниш ще има пийс
Разгеле - има много доказателства , има и много опровергания и по двата варианта.
Успех с мира ти със строгосите.Те са измислени.
Искаш отговор - получаваш го.
Исках да споделя моето мнение с другите(написах го под формата на есе) , и да видя другите какво мислят по тая тема.Някои вярват че има , други - че няма.Може много да се спори по туй , но ми писна , защото може да трае вечно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Знам... Публикувано на: 04 Юни 2006 16:05
Знам,че са измислени,разбрах го преди теб...Иначе и на мен ми писна.Сега да има пийс
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|