Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
![Аватар](http://img853.imageshack.us/img853/5618/theawesomepeople.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Има ли извънземни? Публикувано на: 03 Юни 2006 19:58
Elu Thingol написа: Existence написа: Бял Негър написа: Според твърдения , англииският език е най-популярен , защото е Вселенският език.
Мен това ме разби Подсъзнателно ние получаваме космически вълни, които влияят на мозъка ни и ни карат да харесваме английския език ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) А винаги съм се заблуждавал, че Математиката е универсалния език на вселената... Екс, храната е универсалния език ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Да универсална е дай му на нещо дет смуче кристали салата от доматки сиренце и чаша ракийка да видиш ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: може много да се спори Публикувано на: 03 Юни 2006 20:10
Може МНООООООООООООООООООГО да се спори по тази тема,затова сякаш губи смисъл,защото поражда вражди?Всички им е интересно да научат отговора на въпроса дали сме сами...не,не сме,защото предишните раси също живеят на Земята,но не могат да бъдат доближени,някои са в дълбоки пещери из изтока,други са някъде вътре в Земята,трети са кой знае къде.А понятието извънземни е фентъзи и ще се реализира когато както аз казах,на нас ни се отдаде възможност да създадем всеки собствената си раса и да я развива...
Мисля,че тази тема трябва да приключи тук...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7653.jpg) |
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 20:51
Не се мисля за учен , но съм гледал много научни филми (НЕ ФЕНТЪЗИ ИЗМИСЛИЦИ) по Дискавъри и Нешънъл Джиографик , които показват , че НИЕ сме "усъвършенствани спори".Преходът ни е:
Спори=> Риби => Сухоземни.
С течение на времето , тялото ни се е видоизменило.НИЕ , хората не произлизаме от маймуните , а с тях имаме един общ прародител , от който двата вида са произлезли (затова хората и маймуните имат много общи черти).Именно от този прародител , сме наследили и апендикса.
Доказано ли е , че сме опитни мишки но Господа?НЕ!Това е само предположение , но е доказано че сме произлезли от древни животинки.Духовността се свързва със църквата и от там е произлязло това понятие.
Предполагам , че към 100-ина милиона години са ни били достатъчни , за да се развием и видоизменим до тази степен.
Пак тези учени-перковци са намерили скелети на отдавна умрели динозаври(ха , динотата не са измислица).Те са произлезли по същия начин - спори -> бла бла...
Доказано ли е , че има извънземни?НЕ!Но е доказано че поне има ЖИВОТ извън земята.
Може би извънземните ще последват нашият път на развитие!Нинам!Само предполагам.
Междудругото , темата не е "Как сме стигнали дотук" а "Има ли извънземни".
Или накратко - Не е научно доказано , че сме лабораторните плъхове на Господ , но е доказано , че сме произлезли по малко по-различен начин!(а науката може много <-Както някои казват - истинската магия е науката)
Не изпитвам омраза към никой.
___________________________________ Новият ми личен сайт
Българският Soldat фенсайт
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Не разбираш ли? Публикувано на: 03 Юни 2006 21:05
Не намираш ли връзка,че както Господ ни наблюдава и ни е създал,така и ние ще създадем нашите раси,чието развитие ще наблюдаваме...НЯМА доказателства за живот извън земята,НИЩО НЕ Е открито...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
Заглавие: Re: Не разбираш ли? Публикувано на: 03 Юни 2006 21:12
живот извън Земята има и си е 100% сигурно това ,че на нас не ни достига технология да погледнеме, камо ли да летим в вакуума не ни оправдава скептицизма. Най-вече ,че се мислиме за "уникални" творения на вселената ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Кой знае какво крастосва там някъде. Инак за прозихода никой не би могъл да знае всичко това са теории но дали са верни доказателствата са изфирясали преди милиони години ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 21:24
НИЩО?Поне науката прави проучвания и изследвания!А духовността ъъъ....се моли за дъжд!!Някой ден учените ще ни кажат дали има БОГ или ИЗВЪНЗЕМНИ!!(не е ФЕНТЪЗИ понятие)
Учените са правели проучвания , и са доказали , че сме развити и видоизменени същества , а не сме създадени чрез магия.
И бог казал - "Нека бъде светлина" - и измрели всички динозаври!
Прав си , че с времето животинките , които са живели , ставали все по-малки.Динозаврите са били най-големи.Научно е даказано , ме е имало такива , а не е открито във дълбините на душата ни.
Теорията за създаването ни от Бог(неговите роднини Шива , Зевз , Господ ,РА) , е само предположение(не е доказано).
Теорията със развитите спори също е предположение , но е по-вероятно да е истина , защото науката го доказва а и пак да спомена за апендикса , който ни е като "наследство" от общият ни прародител с маймуните.Ако не вярваш , питай някой лекар , той ще ти каже , че апендикс съществува(аз имам 2-ма такива у нас).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Кръгове в нивите... Публикувано на: 03 Юни 2006 21:25
Така наречените Кръгове в Нивите всъщност са породени от един друг феномен-борбата с отрицателните мисли на хората в дадена държава.В някои страни има по 1 човек,който се бори с отрицателните мисли на ЦЯЛОТО население на дадената държава.В Полша,Англия,Русия,се наблюдават такива кръгове.Зачетох се в една книга,тази,която споменах тук преди и разбрах от какво всъщност са направени те.Детето на Анастасия(жена от русия,която притежава феноменални сили като телепортация,лекуване,борба с отрицателните мисли)е видяло майка си да лежи на земята на една поляна.Около нея тревата побелявала и увехвала в диаметър 30 метра.Когато то се приближило и стъпило в окръжността,цялото изтръпнало и се вкочанило.Следващият път само ръцете му изтръпнали,а на 3 път нямало никакви проблеми.Опитало се да издърпа майка си от кръга,но не могло-то било само на 6 години.Притежавало някои от способностите на майка си да общува с природата и животните.По телепатия повикало мечката,която е най-добрият им приятел и му наредило да издърпа майка му.Още щом стъпила,мечката умряла.След като майката се събудила детето я попитало какво е правила.Тя му отговорила,че ако няма хора като нея в някои страни,ще има много повече болести и нещастия,породени от мислите на хората.ДОКАЗАНО е,че мислите се материализират.След борбата,тревата е сякаш отъпкана и изсъхнала,но възвърнала зеления или жълтия си цвят.Когато има по-силни форми на лоши или странни мисли,тогава могат да се появят форми по полето,които са знак за нещо.Най-често са фигури като триъгълници или многоъгълници.Всяка фигура отговаря за по нещо.Мисля че мога да изсипя куп доказателства против съществуването на извънземни,както и за съществуването им.Истината ще разберем чак когато започнем да мислим само хубави неща и забравим за парите и материалното.Нека си помагаме един друг,за да настъпи момента на духовното извисяване по-бързо.Нека направим този свят едно по-добро място за живот.И най-важното е да вярваме и да помагаме...Искате ли наистина един по-добър свят?Тогава не вярвайте на жълтите вестници и на учените...Това е от мен,мисля,че е по-добре да спрем да спорим,защото се породиха твърде много вражди.Тази тема е една безкрайна битка.Истината знае само Вселенския Разум...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 21:35
Учените РАБОТЯТ упорито за да си изкарват прехраната , а жълтите вестници ЛЪЖАТ за да си изкарват прехраната.Учените поне търсят истини , докато жълтите вестници търсят обратното
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Така е Публикувано на: 03 Юни 2006 21:47
Така е,прав си за жълтите вестници и за "учените" дето ни съсипват Земята.МОМЧЕ е,не е момиче.МАЙКА МУ се казва Анастасия,и да,прав си,детето е дете ИНДИГО...
НЕ МИ КРАДИ ИДЕИТЕ!АЗ ЗАПОЧНАХ ДА ТЕ УПРЕКВАМ,ЧЕ СИ СЕ ПОВЛИЯЛ ОТ ИГРИ...ТОВА ДЕТЕ И МАЙКА МУ СЪЩЕСТВУВАТ!!!
Може би не можеш да измислиш по-хубава тема?
Пробвай!Затворете я тая тема,че станаха много караници!
Искате ли да научите за децата ИНДИГО???
Четете на:
http://www.kpacota.com/books/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 21:51
К'фи жълти вестници , к'фи учени , к'фи богове , к'фи баници не мога да разбера оплевявате тук?
Да ви подшушна една тайна ... ако видите такъв човек или ми кажете че аз съм произлязъл от гущер и го имате на филмче свирнете да го гледам да се смея става ли? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Перфектните познавача разбираш ли чели в книга ,че имало някакъв феномен дет изорава земята със мисъл но не 1,2 декара ами то към 100-150 декара ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) успех им пожелавам. А дори и да има едва ли ще се пише книга особенно във Русия... там каквото намерят необичайно го покриват в бази някъде дет и Господ не би го водял и биха и разпорили гъза за да видят защо става така. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 22:30
The Heart of Hearts написа: К'фи жълти вестници , к'фи учени , к'фи богове , к'фи баници не мога да разбера оплевявате тук? Да ви подшушна една тайна ... ако видите такъв човек или ми кажете че аз съм произлязъл от гущер и го имате на филмче свирнете да го гледам да се смея става ли? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Перфектните познавача разбираш ли чели в книга ,че имало някакъв феномен дет изорава земята със мисъл но не 1,2 декара ами то към 100-150 декара ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) успех им пожелавам. А дори и да има едва ли ще се пише книга особенно във Русия... там каквото намерят необичайно го покриват в бази някъде дет и Господ не би го водял и биха и разпорили гъза за да видят защо става така. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Не сме произлезли от гущери...Never mind.Но си прав.Най-големите открития се пазят в тайна на места , където и бог не би ги открил.Сигурен съм , че дори ако се осъществи контакт с извънземна форма на живот , то тайната би се пазела в дълбините на НАСА.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Няма какво да... Публикувано на: 03 Юни 2006 22:33
Няма какво да обяснявам на закоравял сайънс-фикшънски мозък за децата индиго.Ти сам ще видиш своите деца...Само трябва още малко време-10-ина години и ще си промениш мнението,те децата ти сами ще ти докажат...
Не мразя ДНК-то.Не мразя и сайънс фикшъна,но е смешно да си представиш как Строготски кораб се приземява на земята,нали?
Щом казваш,че мразя нещо,което си казал,аз пък казвам,че мразиш духовността и си много низш духом...Вярвайки в науките и технологиите-противоположността на духовността
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 22:34
Бял Негър написа: The Heart of Hearts написа: К'фи жълти вестници , к'фи учени , к'фи богове , к'фи баници не мога да разбера оплевявате тук? Да ви подшушна една тайна ... ако видите такъв човек или ми кажете че аз съм произлязъл от гущер и го имате на филмче свирнете да го гледам да се смея става ли? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Перфектните познавача разбираш ли чели в книга ,че имало някакъв феномен дет изорава земята със мисъл но не 1,2 декара ами то към 100-150 декара ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) успех им пожелавам. А дори и да има едва ли ще се пише книга особенно във Русия... там каквото намерят необичайно го покриват в бази някъде дет и Господ не би го водял и биха и разпорили гъза за да видят защо става така. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не сме произлезли от гущери...Never mind.Но си прав.Най-големите открития се пазят в тайна на места , където и бог не би ги открил.Сигурен съм , че дори ако се осъществи контакт с извънземна форма на живот , то тайната би се пазела в дълбините на НАСА.
Exactly ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
|
|
Заглавие: Re: Няма какво да... Публикувано на: 03 Юни 2006 22:45
_XZORB_ написа: закоравял сайънс-фикшънски мозък
Брей!Не знаех туй!
Ти пък не вярваш в науката!
Чета сайънс-фикшън за удоволствие а не за да "се дрогирам".
Аз си имам моите теории , ти си имаш твоите.И двете са силни и могат да си противоречат.
ОК?
Така ще спорим вечно и никой от двама ни няма да се предаде.
Мир?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Тогава... Публикувано на: 03 Юни 2006 22:56
Щом не може другояче,ще трябва...другояче
Все още е много объркващо,но и за двете-духовност и извънземни има много доказателства и опровергания.Има и огромни погрешни и смешни кръстосвания като например:
Как учените ще отркият Господ?С онова как се казваше абе оня уред ониа първобитните чинии там,дето
учените пишат некви анализи на хартия...И кво?Господ ша каже:
-Хелоу,мара,ко стаа?Аз съм Господ и вие ме открихте,а сега вървете се снимайте и си отворете компот!
Проба,проба,едно,две,три,тука Господ до психоклиниката с чиниите:ЛУДНИЦА или Лекари-Учени не Доказват Нищо за Извънземни Цървули с тоя Апендикс
Или да речем един поп да изобрети чиния с която да говорим със Строгосите...
Не е ли малко нелепо?
Все пак,да,има някъде извънземни форми на живот,но ние сме най-развитите засега и по-развити от нас НЯМА...Край,свършвам дотук и мисля,че тази тема се изчерпа...
Колкото е вероятно да произлизаме от маймуна,толкова е вероятно да произлизаме от бял негър и тежкарка супер лека категория или боза от коза...
Арей,обявявам мир със Строгосите,а ся легайте да спите,че стана късно...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 23:39
Учените не са ИДИОТИ нито ЛУДИ.А научните им съоражения не са ЛУДНИЦИ.Исках да разбереш това.
Прав си за маймуната , защото на сме произлезли от нея.
Пийс.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Дали... Публикувано на: 04 Юни 2006 10:02
аз сключих мир със Строгосите.като знаеч,че по тази тема има безброй доказателства и опровергания,защо я създаде на 1 място?Като ми обясниш ще има пийс
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
|
|
Заглавие: Мир с чифтокопитните ангели Публикувано на: 04 Юни 2006 11:10
_XZORB_ написа: аз сключих мир със Строгосите.като знаеч,че по тази тема има безброй доказателства и опровергания,защо я създаде на 1 място?Като ми обясниш ще има пийс
Разгеле - има много доказателства , има и много опровергания и по двата варианта.
Успех с мира ти със строгосите.Те са измислени.
Искаш отговор - получаваш го.
Исках да споделя моето мнение с другите(написах го под формата на есе) , и да видя другите какво мислят по тая тема.Някои вярват че има , други - че няма.Може много да се спори по туй , но ми писна , защото може да трае вечно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Знам... Публикувано на: 04 Юни 2006 16:05
Знам,че са измислени,разбрах го преди теб...Иначе и на мен ми писна.Сега да има пийс
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|