Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2005 10:42

Ами развитие има, наистина, но сега това е малко озадачаващо как военните ще пратят само изтребители(фен съм на космическите саги онякъде :) ) без никаква поддръжка, без никаква подготвка, тактически приготволения и т.н. На военните обикновено се приписва готовност да пожертват дадена точка за да получат по-изгодни позии за отбрана. Но така аз си ги представям нещата. А последната част само с една думичка ме обърка напълно. Това "Тангра". Чудно ми е какви ще са тези "архаични" крайцери, които ще са "по-добри и от последния модел "Супернова" и т.н. И това колко са неуязвими е някак странно. Нали по принцип новата техника винаги превъзхожда старата? А в началото тази малка предистория беше интересна, но малко я позабравих, интересно е какви са тея крайцери, на кого са и какво е станало с тях.Сега май ще трябва да прочета малко от началото за да видя за какво точно ставаше въпрос около тези крайцери. Просто за момента всичко ми е страшно неясно. Ако натам си подготвил подобаващи обяснения по-добре не обяснявай сега, ще се радвам да ги прочета в разказа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2005 12:06

велико само това мога да кажа докато се опомня чакам с нетарпение продалйение :tuop:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2005 19:41

Чакам, надявам се и съм сигурен, че не съм само аз. Хайде удостои ни с продължение най-после, не мисли, че сме забравили. :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2005 03:27

Четем и попиваме. :) Искаме още! Ех, този път много кратко, но определено интригуващо. Много вдъхновяващи реплики на командващия обаче.;)))

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com