Zdraveyte...Sigurno na nqkoi ot vas ne vi se slusha za DB(Dragon Ball),no tova naistina nqma znachenie...Razkaza mi e mnogo sled filmiranite sceni i se kazva
DRAGON BALL - ULTRA
Saga 1 : Viper - Мега Проблеми
Не беше минала и година от последните събития на Земята(Тези от Dragon Ball GT).Son Goku и Vegeta вече бяха усвоили 4то ниво Super Sayajin почти до перфектност...Използваха го във всекидневието,когато тренираха и когато искаха да се тестват.Нашите герои наближаваха 50те ,но поради клетките им не им личеше...много.Но за жените им не можеше да се каже същото , затова те си пожелаха преди 3 месеца ,отново да са на 22,всички без Videl.
Днес бе хубав летен ден,топло,приятно ,точно като за корава тренировка!Това си мислеха и Son Goku и Vegeta ,които бяха станали още на зазоряване за да тренират.Уви истинкият войн не знае какво е това почивка.При Vegeta тренировката бе повече силова ,докато Son Goku тренира повече за техника.По това време можем да кажем ,че светът бе напълно спокоен и не се притесняваше от нищо,нали ги имаше Sayajin-овете ,а и Mr.Satan...(Да той е още жив ,но доста "дърт")А не трябваше,защото те не знаеха какво се движеше към земята...
При Vegeta нещата бяха малко странни ,последно време все се караше с Trunks защото той бе мързелив, отказваше да става в 5 сутринта за тренировки!!!Спорът все се повтаряше:
/Vegeta/Какво ти става бе Trunks?Откаде тоя мързел?!?Да знаеш няма да се разберем така,вземи за пример Goten,той винаги става с баща си за тренировка!
/Trunks/Не ставай смешен татко...Много добре знаеш ,че това не е вярно ,та той спи до следобед!!!
/Vegeta/Ако не станеш веднага,ще те кажа на майка ти!
/Trunks/Кой какво прави ти само с нея заплашваш!
/Vegeta/СТАВАЙ!!!
/Trunks/НЯМА ПЪК!НАКАРАЙ МЕ!
-------------------------------ПЛЯС,ПЛЯС,ПЛЯС-----------------------------------------------------------------
/Trunks/ДОБРЕ СТИГА!
-------------------------------ПЛЯС------------------------------------------------------------------------------------
/Trunks/СТИГАААААА!!!!Ще стана само ме остави на мира,чуваш ли!
/Vegeta/Другият път ще има повече да знаеш!Измий се и се облечи ще те чакам в капсулата(Там тренират под гравитация).
Като цяло Son Goku тренира сам защото Goten наистина спи до следобед...
/Son Goku/УААААААААААААААААА!!!ПЪРВО НИВО!!!ААААААА!!!ВТОРО,ТРЕТО!!!ААААААААААА - ЧЕТВЪРТО!!!!Уф,много е скучно сам,но Goten спи толкова сладко като малко дете(Goten е почти 30годишен).Добре тогава да се захващам за работа...
/Son Goku/КА-МЕ-ХА-МЕ-ХАААААААААА!!!
/Son Goku/Добре се получи...А сега една малка Genki Dama...
Son Goku бе подобрил многократно това умение(Genki Dama)сега можеше да направи една за секунди и то само с едната си ръка!
/Son Goku/Ааааааа,GENKI DAMA!!!!!
Над ръката му се сформира голяма колкото лека кола светло синя топка!
/Son Goku/Опаа,малко е големичка...Хе,ще я намаля...Така е по-добре!А сега внимание ,GENKI DAMA В АТАКА!!!
Следва голям зрив.Chi Chi се показва през прозореца:
/Chi Chi/По-тихо скъпи ще събудиш синът ни,малкия спи толкова сладко...
/Son Goku/Но скъпа вече е 1часа следобед!
/Chi Chi/ПО-ТИХО КАЗАХ!!!
От този истеричен писък на Chi Chi ,Goten се събужда:
/Goten/Мамо по-тихо не виждате ли че спа?
/Chi Chi/О ,прости ни миличък,той баща ти няма НИКАКВО ЧУСТВО ЗА ТАКТ!!!
/Son Goku/Как спа ,синко?
/Goten/Благодаря ,добре.
/Chi Chi/Ела ще ти сложа да закусиш.
/Goten/Като се наям ще доида при тебе татко!
Goten отива да яде.
/Son Goku/ДА!СЕГА НЯМА ДА СЪМ САМ!ДА!
В късният следобед имат среща семейството на Krilin,Son Goku,Vegeta и Son Gohan.Trunks и Pan също са там(Те са гаджета сега).Срещата се пада при Господаря на костенурките - Muten Roshi...
/Son Gohan/...големият саямен ще ви спаси,не бойте се само нервите успокойте си!!!И направих ето тази стойка!
/Muten Roshi/По-полека(бейби) че да не счупиш масата,нова е!
/Goten/Трябва да правим тея срещи по-често, има клюпачка и пада голям купон!
/Vegeta/Хей,Son Goku как си с тренировките?
/Son Goku/Ами какво да ти кажа,трудно се тренира сам...!
/Vegeta/Е ,аз и моя син Trunks тренираме от зори...НАЛИ ТАКА???
/Trunks/Да,оооо да, почнем ли няма почивка скапваме се!
/Vegeta/!!!(Следва много злобен поглед)!!!
/Trunks/Така де...
/Bulma/Chi Chi ти гледа ли онова модно ревю по телевизията???
/Chi Chi/Да.Много хубави дрехи имаше ,страхотни бяха ,но като се обадих ми казаха че са разпродадени...
/Bulma/Това е така защото аз ги купих всичките!!!
/Chi Chi/Каква приятелка си ми да не ми оставиш една?!?!
/C18/И на мене също!
/Bulma/Такъв ви бил късметът.
/Trunks/Pan , ти обичаш ли ме?
/Pan/Що за глупав въпрос разбира се че те обичам...
/Krilin/Videl как си, една дума не си обелила?
/Videl/Добре ,благодаря.Малко ми се спи вчера работих до късно.
/Krilin/Разбирам...Не трябва да работиш толкова да знаеш.
Muten Roshi , който е на около 89години не изглежда никак за тях защото пие от водата на живота...пийва си я с ракийката...Та той, изчезва за малко и след около минутка две се връща с торта в ръка...
/Muten Roshi/Гледайте какво съм ви направил(Тортата е купена)!
/Krilin/Мисля че прасето ми се подриска,гледайте каква торта е направил.
Дори Yajirobi е тук но едва сега се разбира че присъства защото досега е мълчал.
/Yajirobi/(Мисли си)О-о-о-о-о гледай каква торта само!(Казва на глас)За мене 3 парчета ,моля!
И така в сладки приказки,почерпка на шведската маса минава деня и всички е прибират чак в полунощ.