Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Директ х10???
Публикувано на: 01 Сеп 2010 15:35

Такам... Понеже не съм много наясно ще питам , макар и въпросът ми да е доста глупав ще ви помоля да ми обясните подобаващо без бъзици :) Купих си карта гтс250 гифорс. Сменям старото хп с 7-ца (заради картата и директ х-са колкото и да не ми се иска). Та като го инсталирам и оправя , трябва ли да изтегля и запиша директ х10 версията както с 9ката? Или тя си е включена към линдолса , а ако имам директ х10 записан , трябва ли да запиша по-старата версия (тоест 9) за да играя игри който изискват само 9? Мерси предварително

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Директ х10???
Публикувано на: 01 Сеп 2010 16:38

Принципно може да изтеглиш най-новата дистрибуция на 11, но не е задължително - Windows 7 си върви с вграден DX 11, с който можеш да пускаш и игри на dx9 и dx10. Иначе честито за картата. А на седмицата ще му свикнеш до седмица :)

Профил

Аватар
В момента играе: 4f3e86016e8ef879989387
Заглавие: Re: Директ х10???
Публикувано на: 03 Сеп 2010 10:57

Sentry написа:
Принципно може да изтеглиш най-новата дистрибуция на 11, но не е задължително - Windows 7 си върви с вграден DX 11, с който можеш да пускаш и игри на dx9 и dx10. Иначе честито за картата. А на седмицата ще му свикнеш до седмица :)

По хубавите игри не го признават това :) по добре да си истегли и да си сложи 10сятката засега

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com