Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: AM2 процесор на сокет AM3
Публикувано на: 11 Авг 2010 13:10

Здравейте, изкам да попитам следното, моя процесор е AM2 6000 Mhz, изкам да го сложа на новото си дъно ASROCK AM3 M3A785GXH/128M, на това дъно сокета е AM3 и мога да сложа АМ3, Phenom x2 x3 x4, изкам да попитам дали моя двуядрен процесор АМ2 6000 Mhz ще стане на това дъно - http://www.asrock.com/mb/overview.asp?M ... 85GXH/128M според мен AM2 ще стане на това дъно но изкам и вашите мнения :rockon:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: AM2 процесор на сокет AM3
Публикувано на: 11 Авг 2010 18:48

Ще стане, AM2 процесорите са съвместими с AM3 дъна. :wink:

Профил

Публикувано на: 12 Авг 2010 17:55

Така или иначе защо си си купил само дъно? И то такова, на което не си сигурен дали ще можеш да си сложиш процесора...

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Публикувано на: 13 Авг 2010 16:44

WidowmakeR написа:
Така или иначе защо си си купил само дъно? И то такова, на което не си сигурен дали ще можеш да си сложиш процесора...

6toto si misli, che kato smeni dunoto i vsichko stava ei taka lesno :D . Sorry za latinicata ama sum na stariq PC i ne e kiriliziran :idea:

Профил

Публикувано на: 14 Авг 2010 23:03

Искам да ви помоля да ми помогнете, Инсталирах си Досбох 0.63, незнам какво точно съм направила, но е зададена като програма, която ми отваря всички файлове, програми и други. Изчезнаха ми иконите, нищо не мога да отворя нито скайп, нищо...Не мога даже да и задам унинстал дава ми , че дос не може до отвори тази програма!Не мога да разбера нищо и низнам какво да правя, посъветваха ме да си преинсталирам windols. Аз съм със седмица!!! Наистина незнам какво да правя, помогнете ми, предварително ви благодаря

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2010 00:01

eli4ka_0 написа:
Искам да ви помоля да ми помогнете, Инсталирах си Досбох 0.63, незнам какво точно съм направила, но е зададена като програма, която ми отваря всички файлове, програми и други. Изчезнаха ми иконите, нищо не мога да отворя нито скайп, нищо...Не мога даже да и задам унинстал дава ми , че дос не може до отвори тази програма!Не мога да разбера нищо и низнам какво да правя, посъветваха ме да си преинсталирам windols. Аз съм със седмица!!! Наистина незнам какво да правя, помогнете ми, предварително ви благодаря

Май знам какво да направиш - пусни нова тема с повече детайли ;]

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2010 15:33

Взех всичко процесор памет и вече го слагам :D :rockon:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения