Откакто си сменях антивирусните програми ми се появи проблем. Интернет връзката спира когато си поиска и повече не се връща. Когато отида в мрежовите връзки, от там изключа връзката и пак я включа се оправя. Ако и това не подейства се оправя при рестарт. Също така компютъра е станал много бавен: отнема много време да отвори Firefox и My computer, често и самия браузър става бавен. Когато погледна процесите и ги сортирам то използвана памет на първо място е "System" с винаги фиксирани 85500 K. Много от процесите не знам за какво са, но повечето са с потребителско име SYSTEM и не ща да ги барам. Помня че имаше навин да се видят всички процеси които се стартират с Windows, но забравих как ставаше (нещо с "Run" опцията от стартовото меню). Когато рестартирах компютъра за последно му отне много време (повече от 5 минути) и го рестартирах от копчето. Трябва ли да го нося на ремонт/реинстал/формат или може да се направи нещо?
Също да питам да ми препоръчате антивирусна. И преди питах във този форум, но не получих подходящ отговор (аз казвам че търся безплатна, а вие отговаряте с Нортън). Кой е по-добрият вариант: безплатна, за която съм сигурен че няма вируси в нея защото съм я изтеглил от официалния сайт, но почти не пази или платена, която се приема че е по-добра, но като е кракната не съм сигурен дали няма вирус в самата нея или че не е с остаряла база данни.
Благодаря че изчетохте "краткия" ми пост.
edit: Пробната версия на AVG Internet Security не засича нищо. Това са ми процесите в момента (по принцип използвам Opera, но за да сканира пандата иска Firefox)
http://img109.imageshack.us/img109/8799 ... 242305.png