Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 27 Авг 2009 22:17
Ами линкове по торентите има бол и всеки е с коментари в двете крайности - някои хора се оплакват, че уина е бъгав, а други го хвалят. Нямам намерение да тегля и да инсталирам, докато не уцеля правилният Уин, затова ви моля, който вече е със седмицата, да каже откъде си я е изтеглил и как се държи долу-горе на компа му. И също така да е някоя финална версия, а не някви там бети и rc-та. Мерси предварително А, и ако може по възможност да е с лоудър за genuine key, за да се ъпдейтва редовно (е, те повечето са, но пак да поясня ) п.п. и да не ми четете морал, че пиратствам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 27 Авг 2009 22:31
В момента всяка една версия е бъгава. По-добре изчакай да излезе официален рилийз, а не някакви алфи и бети - досколкото гледах за последно в замунда всичко е такова. Аз лично ще тегля седмицата чак като (ако) излезе сървис пак. За сега съм с ХР SP3 и съм доволен.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 28 Авг 2009 19:01
<mitko> написа: В момента всяка една версия е бъгава. По-добре изчакай да излезе официален рилийз, а не някакви алфи и бети - досколкото гледах за последно в замунда всичко е такова. Аз лично ще тегля седмицата чак като (ако) излезе сървис пак. За сега съм с ХР SP3 и съм доволен. Глупости. http://zamunda.net/details.php?id=181900&hit=1Никакви проблеми. Намери активатор преди да се заемеш с инсталирането...
|
|
|
The procesor
|
|
В момента играе: Kvoto padne
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 29 Авг 2009 11:20
Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави.
___________________________________ The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 29 Авг 2009 11:26
The procesor написа: Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави. Цитат: GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2 Цитат: I hate my life Разбирам защо...
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 29 Авг 2009 13:43
The procesor написа: Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави. Аз отдавна съм с Виста и съм много доволен, а ХР беше актуален преди години. В момента дърпам линка на Sturm и дано стане. Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност). А и 7 се очаква да бъде следващият стабилен Уин.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The procesor
|
|
В момента играе: Kvoto padne
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 29 Авг 2009 21:41
denik написа: The procesor написа: Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави. Аз отдавна съм с Виста и съм много доволен, а ХР беше актуален преди години. В момента дърпам линка на Sturm и дано стане. Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност). А и 7 се очаква да бъде следващият стабилен Уин. Аз не казвам.че трябва да си държиш на ХР-то,просто казвам,че версиите,които ги има в момента не си струва да се инсталират,понеже имат още неща за доизглаждане,а и не всички производители на хардуер са направили драйвери за 7-цата. П.С. Sturm ти си идиот
___________________________________ The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 29 Авг 2009 21:42
Дай мнение за изтегленото - някви бъгове има ли? Може и аз да мина на 7ца ако си заслужава тази версия.
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 30 Авг 2009 01:26
С по-горния съм откакто го качиха в замунда, нямам никакви проблеми. Никакви бъгове, нищо. Пушка. Естествено, трябва активатор, за който аз потърсих в нета за точно този рилиис. Ако на някой му трябва, нека пише ЛС, ще го качим в някое сайтче.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 30 Авг 2009 02:04
Цитат: Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност). Само дето в момента хп все още е най използвания уиндоус. Какъв е смисала от някакви изгъзици като видеото дори нети подържа дх 11.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 30 Авг 2009 09:00
Sturm написа: С по-горния съм откакто го качиха в замунда, нямам никакви проблеми. Никакви бъгове, нищо. Пушка. Естествено, трябва активатор, за който аз потърсих в нета за точно този рилиис. Ако на някой му трябва, нека пише ЛС, ще го качим в някое сайтче. Не говорех за теб, а са деник - на теб не вярвам.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 31 Авг 2009 14:52
denik написа: Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност). А и 7 се очаква да бъде следващият стабилен Уин. Ако нещо не е счупено - НЕ ГО ПОПРАВЯЙ ! Дай ми ЕДНА достатъчно основателна причина да си нахакам OS , която иска 512 РАМ само за да тръгне Подигравка пълна...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7 Публикувано на: 31 Авг 2009 15:58
Sturm написа: С по-горния съм откакто го качиха в замунда, нямам никакви проблеми. Никакви бъгове, нищо. Пушка. Естествено, трябва активатор, за който аз потърсих в нета за точно този рилиис. Ако на някой му трябва, нека пише ЛС, ще го качим в някое сайтче. виж си лс-то че тъкмо ще почвам да го инсталирам @Дист, затова поясних че трябва да имаш нужната машина. Ако сравниш две нови пц-та с еднакви конфигурации и едното с ХР, а другото с Виста, то това с Виста ще върви с една идея по-бързо и нетромаво
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|