Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7

Проблеми, съвети, ъпгрейд
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7

Мнение от denik »

Ами линкове по торентите има бол и всеки е с коментари в двете крайности - някои хора се оплакват, че уина е бъгав, а други го хвалят. Нямам намерение да тегля и да инсталирам, докато не уцеля правилният Уин, затова ви моля, който вече е със седмицата, да каже откъде си я е изтеглил и как се държи долу-горе на компа му. И също така да е някоя финална версия, а не някви там бети и rc-та. Мерси предварително :)

А, и ако може по възможност да е с лоудър за genuine key, за да се ъпдейтва редовно (е, те повечето са, но пак да поясня :) )

п.п. и да не ми четете морал, че пиратствам
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Обратна връзка:

Re: Препоръчайте ми линк за стабилен Windows 7

Мнение от Manowarrior »

В момента всяка една версия е бъгава. По-добре изчакай да излезе официален рилийз, а не някакви алфи и бети - досколкото гледах за последно в замунда всичко е такова. Аз лично ще тегля седмицата чак като (ако) излезе сървис пак. За сега съм с ХР SP3 и съм доволен.
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Аватар
Sturm

Мнение от Sturm »

<mitko> написа:В момента всяка една версия е бъгава. По-добре изчакай да излезе официален рилийз, а не някакви алфи и бети - досколкото гледах за последно в замунда всичко е такова. Аз лично ще тегля седмицата чак като (ако) излезе сървис пак. За сега съм с ХР SP3 и съм доволен.
Глупости.

http://zamunda.net/details.php?id=181900&hit=1

Никакви проблеми.
Намери активатор преди да се заемеш с инсталирането...
Minotaur King написа:гаменче
Аватар
The procesor
В момента играе: Kvoto padne

Мнение от The procesor »

Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави.
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
Аватар
Sturm

Мнение от Sturm »

The procesor написа:Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави.
GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2
I hate my life

Разбирам защо...
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

The procesor написа:Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави.
Аз отдавна съм с Виста и съм много доволен, а ХР беше актуален преди години. В момента дърпам линка на Sturm и дано стане.

Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност). А и 7 се очаква да бъде следващият стабилен Уин.
Аватар
The procesor
В момента играе: Kvoto padne

Мнение от The procesor »

denik написа:
Аз отдавна съм с Виста и съм много доволен, а ХР беше актуален преди години. В момента дърпам линка на Sturm и дано стане.

Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност). А и 7 се очаква да бъде следващият стабилен Уин.
Аз не казвам.че трябва да си държиш на ХР-то,просто казвам,че версиите,които ги има в момента не си струва да се инсталират,понеже имат още неща за доизглаждане,а и не всички производители на хардуер са направили драйвери за 7-цата.
П.С. Sturm ти си идиот :stooped:
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
Аватар
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

Дай мнение за изтегленото - някви бъгове има ли? Може и аз да мина на 7ца ако си заслужава тази версия.
Аватар
Sturm

Мнение от Sturm »

С по-горния съм откакто го качиха в замунда, нямам никакви проблеми. Никакви бъгове, нищо. Пушка. Естествено, трябва активатор, за който аз потърсих в нета за точно този рилиис. Ако на някой му трябва, нека пише ЛС, ще го качим в някое сайтче. :)
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност).
Само дето в момента хп все още е най използвания уиндоус. Какъв е смисала от някакви изгъзици като видеото дори нети подържа дх 11.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Manowarrior
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

Sturm написа:С по-горния съм откакто го качиха в замунда, нямам никакви проблеми. Никакви бъгове, нищо. Пушка. Естествено, трябва активатор, за който аз потърсих в нета за точно този рилиис. Ако на някой му трябва, нека пише ЛС, ще го качим в някое сайтче. :)
Не говорех за теб, а са деник - на теб не вярвам.
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

denik написа:Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност). А и 7 се очаква да бъде следващият стабилен Уин.

Ако нещо не е счупено - НЕ ГО ПОПРАВЯЙ ! Дай ми ЕДНА достатъчно основателна причина да си нахакам OS , която иска 512 РАМ само за да тръгне :) Подигравка пълна...
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Sturm написа:С по-горния съм откакто го качиха в замунда, нямам никакви проблеми. Никакви бъгове, нищо. Пушка. Естествено, трябва активатор, за който аз потърсих в нета за точно този рилиис. Ако на някой му трябва, нека пише ЛС, ще го качим в някое сайтче. :)
виж си лс-то :lol:

че тъкмо ще почвам да го инсталирам :)

@Дист, затова поясних че трябва да имаш нужната машина. Ако сравниш две нови пц-та с еднакви конфигурации и едното с ХР, а другото с Виста, то това с Виста ще върви с една идея по-бързо и нетромаво ;)
Публикувай отговор