А, и ако може по възможност да е с лоудър за genuine key, за да се ъпдейтва редовно (е, те повечето са, но пак да поясня
п.п. и да не ми четете морал, че пиратствам
Глупости.<mitko> написа:В момента всяка една версия е бъгава. По-добре изчакай да излезе официален рилийз, а не някакви алфи и бети - досколкото гледах за последно в замунда всичко е такова. Аз лично ще тегля седмицата чак като (ако) излезе сървис пак. За сега съм с ХР SP3 и съм доволен.
Minotaur King написа:гаменче
The procesor написа:Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави.
GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2
I hate my life
Аз отдавна съм с Виста и съм много доволен, а ХР беше актуален преди години. В момента дърпам линка на Sturm и дано стане.The procesor написа:Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави.
Аз не казвам.че трябва да си държиш на ХР-то,просто казвам,че версиите,които ги има в момента не си струва да се инсталират,понеже имат още неща за доизглаждане,а и не всички производители на хардуер са направили драйвери за 7-цата.denik написа:Аз отдавна съм с Виста и съм много доволен, а ХР беше актуален преди години. В момента дърпам линка на Sturm и дано стане.The procesor написа:Не ти тряя 7ца.Аз сега съм с нея и освен якият интерфейс и тва че ще поддържа DX 11 не виждам смисъл да сменяш ХР с нея.Още повече,че сега версийте са бъгави.
Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност). А и 7 се очаква да бъде следващият стабилен Уин.
Само дето в момента хп все още е най използвания уиндоус. Какъв е смисала от някакви изгъзици като видеото дори нети подържа дх 11.Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност).
Не говорех за теб, а са деник - на теб не вярвам.Sturm написа:С по-горния съм откакто го качиха в замунда, нямам никакви проблеми. Никакви бъгове, нищо. Пушка. Естествено, трябва активатор, за който аз потърсих в нета за точно този рилиис. Ако на някой му трябва, нека пише ЛС, ще го качим в някое сайтче.
denik написа:Трябва да сте изключително ограничени, за да продължавате детински да си държите на ХР-то (освен естествено, ако pc-тата ви нямат нужната мощност). А и 7 се очаква да бъде следващият стабилен Уин.
виж си лс-тоSturm написа:С по-горния съм откакто го качиха в замунда, нямам никакви проблеми. Никакви бъгове, нищо. Пушка. Естествено, трябва активатор, за който аз потърсих в нета за точно този рилиис. Ако на някой му трябва, нека пише ЛС, ще го качим в някое сайтче.