Наскоро си взех лаптоп. На персоналния компютър винаги съм бил с KMPlayer и никога не съм имал проблеми с него. Чете абсолютно всичко и мога да кажа, че съм много доволен. Та реших да си го кача и на лаптопа, но като си пусна някой филм субтитрите ми излизат като йероглифи. Качвам същия филм със същите субтитри на персоналния компютър и всичко си е наред. Някой може ли да ми каже от къде става така и евентуално как бих могъл да го оправя?
___________________________________ Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
zonda
Заглавие: Re: Проблем с The KMPlayer
Публикувано на: 12 Май 2009 22:24
Voivodata
Публикувано на: 12 Май 2009 23:04
Мерси, брато, златен си. Имам чувството, че само ти влизаш във форума. Благодаря.
___________________________________ Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно. Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.
JUNGLEb0Y
Публикувано на: 14 Юли 2009 14:48
install Flex type - restart your computer - OK OK OK OK subs on
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Публикувано на: 14 Юли 2009 23:04
JUNGLEb0Y написа:
install Flex type - restart your computer - OK OK OK OK subs on
Ходи се гръмни с тоя флекстайп!!!
Човека като не си е нагласил локалните настройки, ако ще и на иврит ще му излизат...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения