Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 00:17
Нямам конкретен проблем; имам много, които ще оправя с ХР............ От скоро съм с нова машина, на която е сложена Vista Ultimate x86 (предполагам в магазина имат някаква читава Виста, която слагат на всички нови пц-та, така че надали е някаква случайна). И... просто искам да споделя голямата омраза, която насъбрах по повод тази Виста. Значи, като дизайн и интерфейс и аеро гъзарии ме кефи, но стане ли дума за сериозна работа, просто.... мама й да еба. Досега в живота си на старото пц и с ХР СП2 не бях виждал БСОД. Сега за около седмица се нагледах достатъчно... и то главно заради бъгавите ъпдейти на Виста, които хич, ама хич не се харесват с драйверите на картата (9600ГСО). Пребродил съм гугъл от-до за многобройните БСОД-и и при положение че проблема в никакъв случай не е хардуерен (нищо дефектно, а пък и на магазина имам голямо доверие), то остава да е Вистата. Не мога да си пусна една игричка като хората и да не ми изкара след определен период от време БСОД от типа "nv_____.sys" или някаква друга грешка "game.exe has stopped working. Windows is chechking for solution BLA BLA BLA" ...... Затова вземам едно старо изпитано ХР СП2 и я заебавам тая Виста; поне докато някой щастлив ден не мина на АТИ видеокарта. Та тей де, исках да си споделя мъката и сега ми олекна
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 00:21
Мда, оня ден си взех 4гб рам и ми еба майката със БСОД-ове. Мислех да сменям рамта, ама ъпдейтнах бозата и, да чукна на дърво, от тогава не ми е правило проблеми...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 00:23
Мда, аз имам 2х2гб A-Data 1066 mhz, но са стабилни... бтв Виста и ХР могат ли да бъдат на едно пц (различни партитишъни, ест) без сериозни проблеми?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 01:35
Sweeney Todd написа: поне докато някой щастлив ден не мина на АТИ видеокарта.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 08:26
Sweeney Todd написа: бтв Виста и ХР могат ли да бъдат на едно пц (различни партитишъни, ест) без сериозни проблеми? Могат да бъдат,но за проблеми не знам!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 11:31
Вие кога ще разберете, че Виста няма никаква вина ? Задкомпютърното устройство има ....
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 11:32
Ти тъп ли си ве?!?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 12:15
определено задклавиатурното устройство е виновно примерно че и се рестартва компа непрекъснато или че компа забива по време на филм
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 12:24
Sweeney Todd написа: Ти тъп ли си ве?!? Не, но ти може би си ? Как на мен не ми прави проблеми ? Нещата още повече се позакрепиха със Service Pack 1 и сега няма никакви кусури.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 12:58
Grand® написа: Sweeney Todd написа: Ти тъп ли си ве?!? Не, но ти може би си ? Как на мен не ми прави проблеми ? Нещата още повече се позакрепиха със Service Pack 1 и сега няма никакви кусури. Да бе нали сички са идиоти само ти имаш елементарна компютърна грамотност
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 18:40
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 19:10
Sweeney Todd, аз съм на Виста от 2 месеца някъде, на новия ми компютър и нямам абсолютно никакви проблеми.До сега не съм попаднал на игра, която не ми е тръгнала, инсталирал съм 20-30 игри, както стари, така и нови.С програмите, положението е същото.Побърниках се доста време по настройките докато си я наглася, но сега не ми излизат никакви съобщения.Не ми е правила никакви грешки.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 20:13
Ех мама му да еба... :/ С какво видео си? нВидиа или АТИ? И Вистата ти оригинална ли е (ако не - от къде е теглена?)
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 20:21
Sweeney Todd написа: Нямам конкретен проблем; имам много, които ще оправя с ХР............ От скоро съм с нова машина, на която е сложена Vista Ultimate x86 (предполагам в магазина имат някаква читава Виста, която слагат на всички нови пц-та, така че надали е някаква случайна). И... просто искам да споделя голямата омраза, която насъбрах по повод тази Виста. Значи, като дизайн и интерфейс и аеро гъзарии ме кефи, но стане ли дума за сериозна работа, просто.... мама й да еба. Досега в живота си на старото пц и с ХР СП2 не бях виждал БСОД. Сега за около седмица се нагледах достатъчно... и то главно заради бъгавите ъпдейти на Виста, които хич, ама хич не се харесват с драйверите на картата (9600ГСО). Пребродил съм гугъл от-до за многобройните БСОД-и и при положение че проблема в никакъв случай не е хардуерен (нищо дефектно, а пък и на магазина имам голямо доверие), то остава да е Вистата. Не мога да си пусна една игричка като хората и да не ми изкара след определен период от време БСОД от типа "nv_____.sys" или някаква друга грешка "game.exe has stopped working. Windows is chechking for solution BLA BLA BLA" ...... Затова вземам едно старо изпитано ХР СП2 и я заебавам тая Виста; поне докато някой щастлив ден не мина на АТИ видеокарта. Та тей де, исках да си споделя мъката и сега ми олекна Sweeney Todd: Don't hate Vista , Hate Bill Gates !
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 20:31
bgcomando написа: Sweeney Todd написа: Нямам конкретен проблем; имам много, които ще оправя с ХР............ От скоро съм с нова машина, на която е сложена Vista Ultimate x86 (предполагам в магазина имат някаква читава Виста, която слагат на всички нови пц-та, така че надали е някаква случайна). И... просто искам да споделя голямата омраза, която насъбрах по повод тази Виста. Значи, като дизайн и интерфейс и аеро гъзарии ме кефи, но стане ли дума за сериозна работа, просто.... мама й да еба. Досега в живота си на старото пц и с ХР СП2 не бях виждал БСОД. Сега за около седмица се нагледах достатъчно... и то главно заради бъгавите ъпдейти на Виста, които хич, ама хич не се харесват с драйверите на картата (9600ГСО). Пребродил съм гугъл от-до за многобройните БСОД-и и при положение че проблема в никакъв случай не е хардуерен (нищо дефектно, а пък и на магазина имам голямо доверие), то остава да е Вистата. Не мога да си пусна една игричка като хората и да не ми изкара след определен период от време БСОД от типа "nv_____.sys" или някаква друга грешка "game.exe has stopped working. Windows is chechking for solution BLA BLA BLA" ...... Затова вземам едно старо изпитано ХР СП2 и я заебавам тая Виста; поне докато някой щастлив ден не мина на АТИ видеокарта. Та тей де, исках да си споделя мъката и сега ми олекна Sweeney Todd: Don't hate Vista , Hate Bill Gates ! Много си тъп ти,честно.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 04 Сеп 2008 20:43
И аз съм с виста и почти всяка игра ми дава от незначителни до фатални проблеми, освен това имам чувството че компа ми много се бави за хардуера си. Общо взето Вистата съкс.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 05 Сеп 2008 01:11
Ох, незнам, аз не разбирам от компютри и не съм изпробвал ХР на новия ми компютър, така че може и да сте прави.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 05 Сеп 2008 01:16
ае защо някои игри имат определени изисквания за хр и за виста
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 05 Сеп 2008 11:02
Vista x64 Home Premium SP1 с последни ъпдейти...Използвам я от 8 месеца, не ми е направила нито едно проблемче, нямал съм и проблем и със съвместимостта на всякакъв софтуер, дори и 32 битов.
Има малко проблеми когато е на чисто инсталирана направо от CD-то и няма никакви ъпдейти, но когато се сложат всички ъпдейти, SP1 и т.н то е една много стабилна операционна система.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ебати Вистата, ебати чудото -.- Публикувано на: 05 Сеп 2008 12:15
Аз съм с 64бит виста(за която драйвърите БИ ТРЯБВАЛО да са по-трудно откриваеми), с 4гиги рам и ати карта и единствения ми проблем беше фонетиката. Нито веднъж не е забивала, всичко си ми върви(adobe CS, 3d studio max, pspad, плеъри, путки-майни...)- резачка е. Сигурен ли си, че си със SP1?
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|