apostol написа:
ИНТЕРНЕТМАРКЕТИНГ И КОМУНИКАЦИЯ
Джей Левинсън, бащата на „партизанската реклама”, ни съветва: независимо от това дали общуваш с клиента, гледайки го ви очите, или пък по телефона, факса или Интернет, ти трябва много добре да знаеш, с кого общуваш, с кого си имаш работа.
Един пример: изключително глупаво е да предлагаш каруци на автомобилни състезатели…
Същото важи и за комерсиалния сайт. Казано накратко, всеки бизнесмен трябва много, много добре да познава своята таргет група. Така той ще може по- успешно да комуникира с нея и много по- лесно ще разбере каква е първичната сила, която мотивира неговите потенциални клиенти.
Моят астрологичен сайт например е насочен изцяло към заможните слоеве на обществото. Това си проличава веднага- и от текста, и от социалните гаранти и от общия тон на посланието. Аз много, много добре знам към кого се обръщам с този мой сайт.
И още… Левинсън смята, че смислените въпроси и способността да изслушваш внимателно клиентите са основни методи за изграждане на доверие. Доверие, да доверие! Защото цената и качеството не продават стоката; ДОВЕРИЕТО продава стоката!
АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
barai mecha we kureee
EDIT:
Цитат:
Радикален (личен) хороскоп - 350 лв. (175 ? или $ 270 )
Хах,все едно не мога да ида до най-близката будка за вестници и да си купя книжката на Алена,тя е пет лева пък и жената не си рекламира продуктите по най-евтиния възможен начин по разни форуми за игри.
Виждам,че в блога си си дал разни статистики...Ми да,почти всеки използва реклами в сайта си,нали трябва да имат някаква възвръщаемост средствата,които влагаш -.-
Ако го бях видял това нещо по битиви,точно преди Хаус(който току що бе изпуснат от мен,ебаси ламера съм),може би щях да се замисля в достовреността на това,което пишеш,но не съм,тъй че
barai mecha we kureee
И не знам дали си мислиш,че някой тук ще тръгне да плаща на някой,който си рекламира боклуците по най-евтиния възможен начин...с реклама във форум.
Тва дори и аз не го правех,когато бях пуснал първия си сайт и страшно много му се кефех.
Да и рекламки имаше,трийсет стотинки спечелих от него,страшно им се накефих.