31 Юли 2007 17:40 Мнения: 57 Местоположение: Sliven
Заглавие: Bluetooth Remote Control
Публикувано на: 13 Авг 2007 12:42
Абе някой може ли да помогне?От много време се опитвам да свържа телефона си с компютъра(като дистанционно управление),пробвах с най различни програми и нестава и нестава,сега имам инсталирана Bluetooth Remote Control 3.0,пробвах по кви ли не начини ама нестава,и на телефона си имам прилижението,като се опитам да се свъпжа с компютъра уж се свързжа обаче ми изписва Wating for PC... и толкова ништо повече не става,дали проблема е в телефона ми или нещо немога да оправа настройките на програмата на компа или настройките на BlueSoleil.Някой да го е правил,кажете как става?
22 Май 2005 14:30 Мнения: 235 Местоположение: Сливен
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2007 21:22
Човече, аз с Bluesoleil и с моя див SonyEricsson K700i .... без никви други програми и мизерии и си го ползвам. Просто щракам на опцията в Bluesoleil-а и готово.
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
worse_boooy
Заглавие:
Публикувано на: 19 Авг 2007 21:34
И аз мога да си качвам файлове но става въпрос да си оправлявам компа с тела(дистанционно)
Заглавие:
Публикувано на: 20 Авг 2007 18:21
Да е човече. Там има и такава опция .. не само да се менкат файлове. Мога и дистанционно да го ползвам и да говоря през компа ползвайки телефона за да набирам .... BlueSoleil-а има тези и още много опции. Не само да менкаш файлове.
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
worse_boooy
Заглавие:
Публикувано на: 20 Авг 2007 22:04
Аз знам че има нешто подобно ама как се прави точно.Кажи как ако си го правил.
09 Окт 2004 19:13 Мнения: 707 Местоположение: София
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 20 Авг 2007 23:56
Ако си с BlueSoleil, ше ти кажа как го прая аз. Просто и елементарно (не гледай, че съм със SE K750i) - пускаш и двата блутуута, свързваш ги, така че да има връзка между тях и когато опциите станат available в менюто, просто цъкаш на мишката, която е дадена (4 икони след File Тransfer Device), а именно Bluetooth Human Interface Device Service. Ако не стане така, не знам.. При мене става без проблеми. Питай ако има нещо.
Заглавие:
Публикувано на: 21 Авг 2007 10:18
И аз ще се пробвам да обесня. Пускаш си bluetooth на телефона и стартираш BlueSoleil. Давам на Bluetooth Device Discovery, после си щракам на телефона и горе в лентата почват да се осветяват възможните опции. От там избирам онова с мишката Bluetooth Human Interface Device Service и ... "Voila!" т.е. Готово!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения