Моля нaй-любезно ако някой знае линк,от където мога да си изтегля Spellforce:The Breath of Winter да го даде.PLS PLS PLS П.С:на data.bg,bol.bg и evro.net я няма.знам че излиза официално на 25,но ако някой знае.....
___________________________________ Every moment is another chance
Найк
24 Сеп 2003 07:49 Мнения: 203 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 16:00
Щом излиза на 25, значи ще бъде по фрий сървърите най-рано към средата на юли. Това да не ти е филм, за да излиза на пиратския пазар преди официалния? Първо играта трябва да се кракне и чак след това да се дърпа!
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 16:08
Еее аз 4ак са разбирам 4е ще има нов.The Order of Down беш много як.
Infinite
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 16:12
Найк написа:
Щом излиза на 25, значи ще бъде по фрий сървърите най-рано към средата на юли. Това да не ти е филм, за да излиза на пиратския пазар преди официалния? Първо играта трябва да се кракне и чак след това да се дърпа!
аз да няма да я тегля от някой фрий сървър.не е филм обаче и има игри които излизат преди официалните(хакерите са велики хора не ги подценявай).знам че първо требва да се кракне-много ясно(иначе щях да си чакам официалната версия). така че...... .!.
Infinite
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 20:57
никой ли не знае
Chocho
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 20:59
Ами аз незнам да излиза такава игра !!! Знам само че излизе наскоро SpellForce The Order of Dawn
Infinite
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2004 21:02
prdtr написа:
Ами аз незнам да излиза такава игра !!! Знам само че излизе наскоро SpellForce The Order of Dawn
на 25 излиза официално.ако намериш някой линк пиши едно ЛС pls. играта е много здрава
zuzzar
Заглавие: Искам помощ за 1 мисия!
Публикувано на: 05 Апр 2007 19:53
Можете ли да ми кажете в spellforce breath of winter мисията Bone Carver как се изпълнява или по-точно каде е Bone altar-a! Ако не дали има някакъв сайт за сълюшани освен DLH?
ShitNoob
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2007 08:01
zuzzar написа:
Можете ли да ми кажете в spellforce breath of winter мисията Bone Carver как се изпълнява или по-точно каде е Bone altar-a! Ако не дали има някакъв сайт за сълюшани освен DLH?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения