Бухахаха, доживях да ме учат как да играя с хънтър. Значи маркса за pvp съкс. Като бях на БМ скачам на абсолютно всеки клас и го пребивам соло, обаче на маркса няма такива неща, просто е абсурд да убия някой соло, най- много да сложа трап+маунт, скачал съм на БМ хънтър е не мога да кастна фиър на животното! Важно е какъв е пета, много хора казвам БМ съкс щото играят с
прасета, тва си е животно за маркс да ти държи агрото...
При БМ-а дпс си не ти, а пета ти, точно за тва никой не се усеща да бие някъв помиар, нямам време да разправям какво правя кастърите, лока не може да си кастне фиъра, за мейджа да не говорим... на маркс най- големия ужас беше уара и роуг, просто няма как да се отърва от тях (рядко си слагам инсигна) ако скатър шота ми е в CD, а уинг клипа постоянно ми го miss и т.н, а на БМ имам доста стамина и просто обикалям около меле класа и си чакам аркейн шота другото го върши пета ми, а ако ме набара отблизо му пускам стън +BW и е доста умрял...
Маркса си е чисто и просто за рейдване, там ползва от пета ти няма... никой няма да се сети да го хийлва... за тва си е загуба на мана и месо...
Като стана дума за крит, рекорда ми беше на AS 2834 в bwl набухан с бъфове от ZG, ony, mongoose и agility колби...