Автор |
Съобщение |
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 11:59
the master написа: Мани го ще порасне детето и аз искам да си уредиме срещичка да го видиме дали така ще приказва,ама освен за умиране за друго не знае да говори,сигурно някой от близките му е починал и си излива гнева.Дам келеш тъп истината боли .
Ti si edin maluk tumor,koito e sviknal da se pravi na golqm pred decata tuka vuv foruma i ploskiq mu mozuk ne iska da prieme 4e ima golemi i razumni hora pred koito nomercata ne minavat.Tumore,vij si nika:master.XAXAXXAXA Tipi4niq izbor na dete s cel da pokaje ne6to.Sme6niko,sme6niko...takiva kato tebe v 4 klas sigurno sa mi bili interesni ama mani...
PS:I kolkoto i da te QD TES4-Oblivion 6te e nai dobroto RPG praveno NQKOGA a moje i igra. A za kletvite koito mi kaza zaslujava6 da ti razbiq mrusnata usti4ka ili da ti otvurna sus su6toto: UMRI TI I VSI4KITE TI RODNINI 4IFUTI I SVODNICI,HVANETE SPIN TI I CQLATA TI RODA I PRESTANETE DA ZAMURSQVATE ZEMQTA.
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 12:07
Ако си от София със сигурност искам да видя как ще ми разбиеш устата,дай някакво адресче ако си от София лайно тъпо.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 12:44
лелееееееееееееееее ако имаше начин да те намера по аи пи просто нали знаеш че ще си търсиш зъбките по цялата земя дришльо с дришльовците.Да умира тес 4 да умират тея кадето я прават, а моля се да направят релииза със стар форс 5.0 да не можеш да я пуснеш педал с педалите.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 12:50
Popcorn като гледам новата Тока Драйвър е с старфорс 3.7 ...а дано и тая я направят с 3.7 да го видиме кво ще прави
|
|
|
|
|
inhuman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 12:55
чета и не вярвам на ушите си
1.пич спри се с тези теми и не си натяквай мнението..
2.не псувайте играта заради него...
3.и аз я чакам с ОГРОМНО нетърпение ама не пускам по 11111 теми
___________________________________ О.о
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 13:02
Santa™ написа: Popcorn като гледам новата Тока Драйвър е с старфорс 3.7 ...а дано и тая я направят с 3.7 да го видиме кво ще прави
аа нея разблокираха ли я
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 13:06
inhuman написа: чета и не вярвам на ушите си 1.пич спри се с тези теми и не си натяквай мнението.. 2.не псувайте играта заради него... 3.и аз я чакам с ОГРОМНО нетърпение ама не пускам по 11111 теми
Kaji im go na tqh,glupavite de4ica,da ne psuvat igrata.Pusnal sum samo edna tema ne znam kude vidq hilqdi,i 6to m si fen moje da obsudim zaedno igrata i nejelanieto na pcmania da pomesti statiq za neq.I NEKA PRATIM TIQ TUPACI V GETATA DA IM S4UPAT GLAVATA!
Predlagam boikot na PCmania,vsi4ki da sprat da im kupuvat spisanieto,dokato ne se nau4at da publikuvat statii za takiva igri ot takava veli4ina The Elder Scrolls 4:Oblivion.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 13:11
Moon&Star'Hero написа: inhuman написа: чета и не вярвам на ушите си 1.пич спри се с тези теми и не си натяквай мнението.. 2.не псувайте играта заради него... 3.и аз я чакам с ОГРОМНО нетърпение ама не пускам по 11111 теми Kaji im go na tqh,glupavite de4ica,da ne psuvat igrata.Pusnal sum samo edna tema ne znam kude vidq hilqdi,i 6to m si fen moje da obsudim zaedno igrata i nejelanieto na pcmania da pomesti statiq za neq.I NEKA PRATIM TIQ TUPACI V GETATA DA IM S4UPAT GLAVATA! Predlagam boikot na PCmania,vsi4ki da sprat da im kupuvat spisanieto,dokato ne se nau4at da publikuvat statii za takiva igri ot takava veli4ina The Elder Scrolls 4:Oblivion.
пилкльо искаш ли да ти покажа другите ти теми за тес 4 а? Имаше точно една преди коледа направена къдто пак те псувахме.Маи сам оти си нещастен зациклил геймър без никаква лична хигиена изнудващ баща си и маика си да му купят последен модел хардуер само и само да се отчужди повече от сичкия реален свят.Имам един съвет към тебе : Намери си приятелка !!!!
п.с АИДЕ ВЕЧЕ АДМИНА ДА Я ТРИЕ ТАЯ ТЕМА
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 22:04
Pukanko,purvo si vij nika.Edva li 4ovek koito iska da go uvajavat 6te izpolzva takuv.Vtoro-idi malko na uroci po BG ezik za6toto pravi6 vpe4atlenie na negramoten(ne se hva6tai za tova 4e az pi6a na latinica za6toto nqma da mi mine).Treto-ne ti vliza v rabotata no az imam priqtelka,a tvoqta e desnq4kata(nqma lo6o i az sum bil su6tiq na tvoite godini).4etvurto-samo se izdade,az ne molq na6te da mi kupqt hardware a otivam i rabotq za nego.5eto-az kritikuvam pcmania za tova 4e ne pomestva statiq za Oblivion ve4e edna godina otkakto ima takava naprimer v Angliq ili otpredi nqkolko meseca vuv spisanie Workshop(koeto pokazva kak se pravi).Moq protest e ot imeto na istinskite ceniteli na RPG janra kakto i na seriqta Elder Scrolls.Tova 4e na tebe i razni drugi gnidi kato teb ne im iznasq kakvo kazvam izob6to NE ME EBE! Taka 4e kazvam na tebe i na oniq drugiq tupak tam da sprete da mi pulnite temata s glupostite si i da ostavite mqsto na hora,koito si zaslujava da napi6at ne6to,ot koito moje da se nau4i ne6to polezno.A i da se natqgate na pcmania nqma da vi vzemat na rabota, spokoino, ili da vi zagledat s po dobri o4i.
PS:pukanko ti ve4e ima6 edno preduprejdenie,vnimavai
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 22:26
Ахаха правил впечетление на неграмотен,оправи си пунктуацията и после ми говори за грамотност.А да и верно спирам да пиша в темата,защото ако имаше някой да каже нещо,вече щеше да го е направил.Оставете темата да потъне и като излезне играта ,очаквайте нова тема.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 22:35
the master написа: Ахаха правил впечетление на неграмотен,оправи си пунктуацията и после ми говори за грамотност.А да и верно спирам да пиша в темата,защото ако имаше някой да каже нещо,вече щеше да го е направил.Оставете темата да потъне и като излезне играта ,очаквайте нова тема.
Ne si ti toq koito 6te kazva dali da potune temata ili ne.Tazi tema 6te se izpolzva i sled kato izleze Oblivion,ili az specialno 6te napravq nova takava koqto da ne e pulna s pomiq,kakvato za sujalenie stana tazi,blagodarenie na teb.
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 22:52
Няма кво да казвам още утре няма да е на 1 страница,а да и си направи нова тема ако искаш мен не ме ебе.
П.С Тя темата е помия още като я направи.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2006 22:59
the master написа: Няма кво да казвам още утре няма да е на 1 страница,а да и си направи нова тема ако искаш мен не ме ебе. П.С Тя темата е помия още като я направи.
Aide da vidime dali? Ti si pumiqr.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2006 16:51
Boje gospodi! I v broq za mart ni6to za Oblivion. E tova ve4e i az ne znam kvo e,gavra li e ,podigravka li e,pulen nepukizum ili debilizum li e? Kakvo? Kakvo stava s tiq hora be? Ehooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo? 4etete li foruma be Pcmania? TES4-Oblivion izliza na 20 mart!!! Ehooooooooooooooooooooooooooooooooo????!!!!
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2006 17:05
[quote="Sheik"]От тоя форум знам хора, които и точат лиги на тая игра още откакто беше заявена(примерно другаря Head Hunter). Обаче какво да и обсъждаш на играта като не е излязла? Да роптаеш, че няма инфо - ок, , да искаш да питаш има ли фенове на поредицата,
Emi kude sa fenovete na poredicata Elder Scrolls,da se obadqt i da obsujdame i predi6nite 4asti na igarata i predstoq6tiq bezsporen hit:Oblivion.
I kak taka da ne se obsujda igra koqto ne e izlqzla? Q vlez v saita na elder scrolls i vij forumite,za kakvo stava duma...
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2006 17:32
Радвам се че не пишат нищо за нея.Хич не ме интересува тая игра.Боклук като всяка посредствена игра.Азис рулзззззззз.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2006 18:14
Santa™ написа: Радвам се че не пишат нищо за нея.Хич не ме интересува тая игра.Боклук като всяка посредствена игра.Азис рулзззззззз.
мдааам...общо взето това е - революционни диалози и начин за израстване във света на играта, това чета във пц геймър. и какво от това? аз не съм седнал да играя куест или да гледам филм, просто тва ше е поредния боклук със хубава... дори не е сигурно, че ше има хубава графика, геймплей - най-вероятно доста движения по време на битка, ама какво от това??? и последно нещо - чалга съкс, Азис съкс, но разбирам защо го написа Дядо - защото е единствен и известен и вече няколко години все още има фенове, не залезе както многото еднодневки, както ще залезе и тази игра според мен...
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2006 18:16
Santa™ написа: Радвам се че не пишат нищо за нея.Хич не ме интересува тая игра.Боклук като всяка посредствена игра.Азис рулзззззззз.
Idiot!Spored men s tova si izkazvane dokaza i na malkoto hora koito te uvajavat,4e si vuzduh pod nalqgane.
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2006 22:46
Moon&Star'Hero написа: Santa™ написа: Радвам се че не пишат нищо за нея.Хич не ме интересува тая игра.Боклук като всяка посредствена игра.Азис рулзззззззз. Idiot!Spored men s tova si izkazvane dokaza i na malkoto hora koito te uvajavat,4e si vuzduh pod nalqgane.
Хех да не би да ме уважаваш ти? Дреме ми дали некой си мухъл тука ще ме уважава.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2006 22:54
Moon&Star'Hero написа: Santa™ написа: Радвам се че не пишат нищо за нея.Хич не ме интересува тая игра.Боклук като всяка посредствена игра.Азис рулзззззззз. Idiot!Spored men s tova si izkazvane dokaza i na malkoto hora koito te uvajavat,4e si vuzduh pod nalqgane.
ахахаха на пич много ме кефиш като си налагаш златното мнениице
продължаваи в същия дух плс :Д :Д :Д :Д
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|