Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 17:43
Наздраве и евалата ! Очакваше си се
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 14:36
lord of darkenes написа: надявам се в първия експанжън да има(знам за jugernaut-та ама е скъп,бавно става и изисква технологичен център)артирелийска единица която да си е нормално оръдие че не винаги мога да си позволя jugernaut говоря за GDI
какво ще кажете за това мое предложение
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 16:31
lord of darkenes написа: lord of darkenes написа: надявам се в първия експанжън да има(знам за jugernaut-та ама е скъп,бавно става и изисква технологичен център)артирелийска единица която да си е нормално оръдие че не винаги мога да си позволя jugernaut говоря за GDI какво ще кажете за това мое предложение
Абе незнам за джъгърнаута, но определено НОД трябва да му се върне Артилерията ! И като начало само те си имаха но сега нещо тея от ЕА изкелифинчват работата дейба. Опитват се и то успешно да ги докарата като талпа араби на каминяци. Нема стане това просто.
На НОД артилерията + подземните му машини най-вече APC-то им. И най-важното КИБОРГИТЕ ! НОД без кибирги не е НОД задължително трябва да се върнат и тогава ще стане чук работата.
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 16:46
Immaterium написа: lord of darkenes написа: lord of darkenes написа: надявам се в първия експанжън да има(знам за jugernaut-та ама е скъп,бавно става и изисква технологичен център)артирелийска единица която да си е нормално оръдие че не винаги мога да си позволя jugernaut говоря за GDI какво ще кажете за това мое предложение Абе незнам за джъгърнаута, но определено НОД трябва да му се върне Артилерията ! И като начало само те си имаха но сега нещо тея от ЕА изкелифинчват работата дейба. Опитват се и то успешно да ги докарата като талпа араби на каминяци. Нема стане това просто. На НОД артилерията + подземните му машини най-вече APC-то им. И най-важното КИБОРГИТЕ ! НОД без кибирги не е НОД задължително трябва да се върнат и тогава ще стане чук работата.
може би с първият експанжън ще ги върнат или поне някои
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 20:30
Как да немат артилерия ГДИ бе, ало? А като се ъпгрейднат Питбулите с Мортар какво става?
Има просто обяснение защо ги няма киборгите в Тибериум Уорс - защото Нод не искат да рискуват да поверяват оръжие в ръцете на изкуствен интелект след ужасните инциденти с Кабал - това е от официалният сайт на играта.
Иначе за АРТИЛЕРИЯТА на Нод съм повече от съгласен - това е легендарна единица и да я махнат е доста тъпо от тяхна страна - се едно да махнат Мамута! Искам си обратно Артилерията, а не тоя смешен Бийм кенън, дето изглежда като играчка баси!
___________________________________ C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 06:54
Xor написа: Как да немат артилерия ГДИ бе, ало? А като се ъпгрейднат Питбулите с Мортар какво става?
Има просто обяснение защо ги няма киборгите в Тибериум Уорс - защото Нод не искат да рискуват да поверяват оръжие в ръцете на изкуствен интелект след ужасните инциденти с Кабал - това е от официалният сайт на играта.
Иначе за АРТИЛЕРИЯТА на Нод съм повече от съгласен - това е легендарна единица и да я махнат е доста тъпо от тяхна страна - се едно да махнат Мамута! Искам си обратно Артилерията, а не тоя смешен Бийм кенън, дето изглежда като играчка баси!
не казвам че нямат предпочитам нормално оръдие пред питбули а не винаги мога да си позволя джъгернаут
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 13:55
брей тез хора много знаете бе! Дано се запишете за световните кибер игри!
http://www.bfes.bg
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 18:22
Знам защо е Оправданието ,че няма Киборги и прсот майна им райна. Кощунство. Просто ако не ги върнат ще ги псувам на И-мейли. Не ме интересува какво е направил Кабал, какво е направил драган искам ги обратно !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2007 18:08
Мен ГДИ най-си ме кефят и тва е.Извънземните са некви смешни,ма това си е мое мнение де .Обаче впечатление ми прави,че вече е наложително да се правят по няколко експанда.Иначе масовката някакси я няма .
Абе ГДИ само Ионната простотия за супероръжие ли има?Щото бях чувал за някаква бомба с течен тиберии.
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2007 19:09
Това е Нод
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 15:27
как нод да няма артирелия бийм канъните за кво са
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 16:19
има ли някой който е от скрин
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 16:31
Мен Скрин не ме кефят нещо.От една страна имат страшно силни юнити,нямащи еквивалент при другите раси и същевременно някои от другите юнити просто са безполезни.Не е като при другите фракции,където всяка единица си има свое място в играта.От друга страна за направата на Скрин е грабено с пълна сила от филми и игри,като някои юнити са идентични с техните екиваленти от други продукти.На кратко - по мое мнение в расата липсва оригиналност,не е балансирана и ми се струва,че е претупана набързо от разработчиците.Освен това забелязах,че при игра със Скрин няма средно положение - или премазваш безпощадно врага за няколко минути,или биваш сравнен със земята с завидна лекота,в зависимост каква стратегия си избрал.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 16:53
Ахъм съгласен съм с това. Но просто друга сила като НОД няма. Уникалната фракция. А и Скрин някак си. Не ми е кеф да бия с тях. КЕф ми е да ползвам пошли тактики стс НОД и да дразня противника докато не го пречупя накрая.
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 18:42
може в първия експанжън(сигурен съм че ще има)ще балансират скрин иначе и мен не ме кефи но мога да споря че гди са най-яки нод имат ли rig(сонда)става мнго добра защита когато пред мост се разгърне на bttle base(бойна база)нямат и крачещи артирелийски платформи а само някви смешни лъчеви оръдия(бийм канъни май)които на всичкото отгоре изискават теч център нападателният им отряд е зле подготвен и с картечница от 20-ти век(прочел съм го в ръководството и го виждам)кво повече да спорим
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 18:59
Пиич за какво говориш бе?Явно играеш само срещу компове,щото не знаеш на какво е способен един добър НОД-ски играч.Брутализма на GDI някак се изпарява срещу подличките атаки в тила и тактика тип "удари и бягай",на които НОД е способен.Въпреки,че съм фен на GDI трябва да призная,че имат силно преимущество само в началото (с ранен танк ръш).Ако оставиш НОД-а да се развие се приготви за огромни проблеми.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 18:59
Тоя Риг за кво аджеба служи?!
Сериозно питам,щото искам повечко тактики да поразуча
Таймс ъп-прав си за танк ръша,определено е добър начин за размазване .
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 19:04
Риг-а е мобилен център за поправка на механизирани юнити,със силно въоръжение.Готино е да си мъкнеш един с тебе и като започне атаката над противниковата база да го разпънеш някъде на по-задни позиции.Макар,че аз лично не го ползвам - скъп е,бавен е и като цяло само забавя атаката.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 19:45
Движи се бавно и е страшно чуплив да допълня.
А и lord of darkenes не знам дали си играл TS и FS но НОД не бяха това което са. EA ги направиха да изглеждат като терористи и скитници. Но повярвай ми дори и във TW технология по-развита от тях имат само Скрин. НОД са водещи по технологии. Играл съ, доста игри и съм виждал много битки. Но си нямаш на идея какво е да те подхване един добряк със тях. НЕ говоря за танк спам или венъм спам който правят всички. Ще видиш битка в която се изпозлва ввяка техника и жива сила която е валидна. Да не ти говоря за отбиване на бойното полеи премнаване на 25 кериала пълни с фанатици изсипващи се в базата ти като нямаш пукнат войник там.
Kane Lives in Death !
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2007 20:31
Immaterium написа: Движи се бавно и е страшно чуплив да допълня.
А и lord of darkenes не знам дали си играл TS и FS но НОД не бяха това което са. EA ги направиха да изглеждат като терористи и скитници. Но повярвай ми дори и във TW технология по-развита от тях имат само Скрин. НОД са водещи по технологии. Играл съ, доста игри и съм виждал много битки. Но си нямаш на идея какво е да те подхване един добряк със тях. НЕ говоря за танк спам или венъм спам който правят всички. Ще видиш битка в която се изпозлва ввяка техника и жива сила която е валидна. Да не ти говоря за отбиване на бойното полеи премнаване на 25 кериала пълни с фанатици изсипващи се в базата ти като нямаш пукнат войник там.
Kane Lives in Death ! MAKE THEM SUFFER!Подкрепям. Макар, че като един истински привърженик на Братството и като един, както го нарече ти, "добряк", мога да кажа със сигурност, че използването на елементарни тактики от типа на Tank или Venom Spam е крайно неразумно неуползотворяване на огромния потенциал на фракцията. Всичко е въпрос на находчивост, стратегически ум и, разбира се, опит. Ако някой случайно е решил да играе с Братството и да разчита на чиста, брутална сила - сбъркал е фракцията. С това ще носи само срам и позор за Нод и ще постига единствено поражение след поражение. Цитат: А и lord of darkenes не знам дали си играл TS и FS но НОД не бяха това което са. EA ги направиха да изглеждат като терористи и скитници. Но повярвай ми дори и във TW технология по-развита от тях имат само Скрин. НОД са водещи по технологии.
GDI са тези, които пропагандират, че нашето Братство е терористична групировка, но само онези, които са истински поддръжници на Нод биха могли да прозрат истината зад чифутската пропаганда на истинските терористи.
The rivers will flow with the blood of those who oppose us.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|