Автор |
Съобщение |
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 12:41
Дъглас се казва - Douglas на английски.
въпрос:
Кое е общото между игрите American MacGee's Alice и Quake 2?
има и жокери понеже не съм се доуточнил
гоогле няма да ви помогне
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
STAL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 12:45
J_Leno написа: Дъглас се казва - Douglas на английски. въпрос: Кое е общото между игрите American MacGee's Alice и Quake 2? има и жокери понеже не съм се доуточнил гоогле няма да ви помогне
Engine
___________________________________ Celeron D 2,8 GHz
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm
EnJoY
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 12:47
STAL написа: J_Leno написа: Дъглас се казва - Douglas на английски. въпрос: Кое е общото между игрите American MacGee's Alice и Quake 2? има и жокери понеже не съм се доуточнил гоогле няма да ви помогне Engine
твърде лесно е , ако е това.
Предполагам е некое скрито местенце на една от двете игри което да има нещо общо с другата... знам ли
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 12:51
Не е engine-a понеже Алиса използва модифициран quake3arena engine.
Ако се затруднявате ще дам жокер.
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 12:55
J_Leno написа: Не е engine-a понеже Алиса използва модифициран quake3arena engine. Ако се затруднявате ще дам жокер.
епа давай. Тоя въпрос ми изглежда труден.
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 13:00
To целта беше да е труден!
Подскаска: Не става дума за местност,оръжие,предмет.... Общотото е реален жив човек!
има още жокери
едит: не подценявайте гоогле обаче ако знаете какво точно търсите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 13:07
J_Leno написа: To целта беше да е труден! Подскаска: Не става дума за местност,оръжие,предмет.... Общотото е реален жив човек!
има още жокери
едит: не подценявайте гоогле обаче ако знаете какво точно търсите Ъъъ...да не би да е човека,дал идеята за тези игри?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 13:13
отчасти да но важното е кой е този човек и къде може да се види(то4но така) във quake2 на доста оригинално място и естествено в credits на Alice.
Спирам временно с жокерите малко да помислите - не е толкова сложно.
Кажете кой е този човек и къде може да се види в quake2 понеже всеки може да каже в credits за Аlice - по-интересно е мястото му в quake2.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 13:17
J_Leno написа: отчасти да но важното е кой е този човек и къде може да се види(то4но така) във quake2 на доста оригинално място и естествено в credits на Alice. Спирам временно с жокерите малко да помислите - не е толкова сложно. Кажете кой е този човек и къде може да се види в quake2 понеже всеки може да каже в credits за Аlice - по-интересно е мястото му в quake2.
така. Сега може би ще изреда куп глупости, но да не е при последното ниво ( или 1 от последните ) , ако не ме лъже паметта , имаше някакъв начин да видиш плакати на разни хора от екипа по стените или нещо такова. Все пак куейк 2 съм го играл преди сума време и не си спомням баш пък и тогава не ми е направило впечатление. Но мисля че на последните нива имеше плакати май. Близко ли съм ?
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 13:28
само кажи кой е човека и ще задаваш въпрос
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 13:33
J_Leno написа: само кажи кой е човека и ще задаваш въпрос
аарргхх от къде да го знам името ... Кармак ? Ромеро ? Мр. Бийн ?
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 13:39
тези (без Бийн) присъстват в quake2 но не и в алиса.
отговора е очевиден , да видим колко време ще ви трябва да се усетите.
btw потърсете снимки в гоогле на тази credits room в quake2 и може би като го видите (жокер - мъж е) ще се сетите
|
|
|
|
|
STAL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 13:51
J_Leno написа: тези (без Бийн) присъстват в quake2 но не и в алиса. отговора е очевиден , да видим колко време ще ви трябва да се усетите. btw потърсете снимки в гоогле на тази credits room в quake2 и може би като го видите (жокер - мъж е) ще се сетите
American MacGee ?
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm
EnJoY
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 14:01
отговорът е : American McGee - част от името на играта Alice
Стал, ти си наред , чакам интересен въпрос.
предлагам и да се въведе едно малко правило, за да върви по-бързо играта - всеки който иска да отговори , преди да отговори да си намисли въпрос, за да не се губи време след това.
|
|
|
|
|
STAL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 14:25
J_Leno написа: отговорът е : American McGee - част от името на играта Alice Стал, ти си наред , чакам интересен въпрос.
предлагам и да се въведе едно малко правило, за да върви по-бързо играта - всеки който иска да отговори , преди да отговори да си намисли въпрос, за да не се губи време след това.
ами то така и би трябвало...
Съжелявам за закъснението не видях отговора
значи въпроса ми е
Какво става с приятелката на главният герой от Postal 2 накрая след като се прибере петък вечер
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm
EnJoY
|
|
|
|
|
STAL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 20:29
Айде бе хора колко игри сте играли никой ли не е играл Postal 2 тя е единствена в жанра как сте изтървали
значи въпроса ми е
Какво става с приятелката на главният герой от Postal 2 накрая след като се прибере петък вечер ?
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm
EnJoY
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 20:35
STAL написа: Айде бе хора колко игри сте играли никой ли не е играл Postal 2 тя е единствена в жанра как сте изтървали значи въпроса ми е Какво става с приятелката на главният герой от Postal 2 накрая след като се прибере петък вечер ?
Изнасилват я ?
|
|
|
|
|
STAL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 20:43
Shagrath написа: STAL написа: Айде бе хора колко игри сте играли никой ли не е играл Postal 2 тя е единствена в жанра как сте изтървали значи въпроса ми е Какво става с приятелката на главният герой от Postal 2 накрая след като се прибере петък вечер ? Изнасилват я ?
не
DDR 2x256 MB
Radeon 9600XT
HDD 80GB 7200 rpm
EnJoY
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Сеп 2005 20:52
мисля че тя го изгони от караваната,а той се ядоса и я утрепа
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|