Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 12:06

Хикс написа:
Time's up написа:
Една от причините,които спомогна да спра с играта е,че Жабата тотално се гаври с картата и това не е Дота,която беше преди години.

А ти кво очакваш? Да циклим 10 години на едно и също като ЦС-а ли?

"Гавра".Потърси смисъла на тази думичка в тълковния речник.Не искам да звучи тъпо и нескромно,но ако беше играл толкова,колкото аз,щеше да знаеш какво имам впредвид.Бтв,замисли се защо често се случва продължението на култов филм да е пълна боза?Защо това се случва и при игрите?Защо новият албум на дадена група е уникално глупав,в сравнение със стария?Е - същата работа.. И ние (вие) фактически ЦИКЛИМ на едно и също,защото цялостната концепция на Дота не е променяна на йота още от времето на старата RoC Dota.Единственото,което се променя са новите лъскави предметчета и небалансирани герои,които да замажат очите на нюбитата.Ужасно се разочаровах от последните няколко версии,които излезнаха.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 12:33

KNSpirit написа:
Жалкият играч с Pudge при 1:1, на когото му спира тока (уж) написа:
:ImNoob:

6.50 е яка. Има 5 ленти, изобщо Жабата се е изгаврил тотално.
Онтопик за автора - човече, ботовете и да са ви на нивото, самите те НЕ СА на нивото на риъл играчите.
Не ти препоръчвам да се пернеш в Хоф, да направиш игра DotA 4v4 -arem Noobs only pls щото влизат разни лекета, които падат от по-добрите играчи, и си го изкарват на истинските новаци. Което е тъпо.
Влизай по залите, Мейтрикс, нещо такова. Играй в общи игри.
И най-важното: гледай как добрите развиват героите си. Предмети, прочее. Научи тактики за тиймплей. И така.. Един ден ще се усетиш, че си надобрял доста;)
Особено ако срещнеш правилните хора за тийм (тук поздрави за SAT - my people ^^).

И не се отчайвай, ако губиш. Всяко начало е трудно;)

п.п. И, да. Insane-ите вдигат двоен експ. Или нещо от сорта. Две вълни крипове, падат и двете, без deny. Аз - 3 lvl, компютъра - 5. На другата вълна при първият кил е шести. Небалансирано е. И тъпо ^^
You're noob. Ти не знаеш какво е да седиш през нощта половин час без ток без никва светлина и да мързелуваш :lol: Пък и с тфа Омни нямаше шанс!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 12:41

Хаха вижте сега. Дота играя от скоро. Така си е. Ама не си мислете че съм някво лапе. На 18 години съм. Имам комп от 5 години. Сменил съм 2 компа до сега. Имам в архива си над 40 превъртяни игри - куестове, стратегии, ралита, екшъни( като се тръгне от Hitman и стигнем до Serious Sam ) , RPG-та. Изобщо не съм някакакъв новак :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 13:44

Хаха.
Аре 1vs1 турнирче?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 15:50

Искам да намеря дотата преди да махнат Medivh! :lol: :cry:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2007 17:21

^Картоиграча :D Всичко или нищо :D Лесен голд или без голд :D Инстант килове :D Адски небалансиран :D Помна го, ама такава дота май никъде няма запазена. Порови се из epicwar.com, ама май е с друго име.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 22:45

Сегашните версии са ужасно тъпи, както се спомена по-горе... Пълна липса на баланс при някои предмети...
Dumbaldor написа:
Аз играя за кеф, не да стана "добър"

Някои късно го разбират, или въобще не го разбират... !

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 06:23

Klayton написа:
Сегашните версии са ужасно тъпи, както се спомена по-горе... Пълна липса на баланс при някои предмети...

Говорите все едно едната фракция може да прави едни предмети, а другата - други. Ай стига бе, ами като е имба предмет, направи го и ти ;) Не е много редовно да ревеш защото другия играе по-добре от теб и го е събрал първи, пък после ти овнира задника когато те види.
И да си мрънкаш под носа "е да ама ако аз бях с тоя предмет, щях да съм по-добрия!" няма такива неща.

Ако си интел герой срещу strength ще гледаш играта да не се проточи дълго, защото си загубен, или о не - ще разчиташ и на тийммейтс. Ако ви се паднат по-слаби герои - има си репик за тази работа. Какво е небалансираното в крайна сметка? Всеки герой си има противодействие, дори да не можеш да вземеш една магина заради блинк-а, пак можеш да й изнесеш базата и да спечелиш.

Не играя ДотА от "завидните" 3 години и не знам какво е било тогава, но са ми разказвали за някои герои и смея да твърдя, че те са били доста по-небалансирани отколкото сегашните. От които между другото не мога да се оплача.

Пък ако работата е от ония "аз като хвана този герой нямам спирка" - ами евала, значи си достатъчно добър, енд ъф стори, героите ли са небалансирани, или ти самия ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: