Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какъв искате да е следващия турнир ?

UEFA CUP    3%  3%  [ 2 ]
 С много слаби отбори    48%  48%  [ 30 ]
 Champions League    48%  48%  [ 30 ]
Общо гласове : 62
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 23:54

Митак споко , случва се , след някой друг ден ще си отново страшилище :wink:
П.П За тура за ся сме 100% с моя съотборник :wink: Дано не се подлъзнем на финалната линия , макар че аз бих препочел феликс и пигси , колкото и странно да звучи , алан ми е някав много коварен , някак си все се измъква и взима максимума от мача :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 00:02

ъъъ, ай стига сте ме заблуждавали. Респект за Пигзи ако ги бие, все пак има шанс, но просто една титла съм си изградил от некъв измислен мач с Пигзи и това беше... до там бях, винаги съм бил в подножието, винаги на косъм, но никога, ама НИКОГА на върха... (това към което се стремя от едно "скромно" малко време) :cry:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 00:23

FELIX написа:
ъъъ, ай стига сте ме заблуждавали. Респект за Пигзи ако ги бие, все пак има шанс, но просто една титла съм си изградил от некъв измислен мач с Пигзи и това беше... до там бях, винаги съм бил в подножието, винаги на косъм, но никога, ама НИКОГА на върха... (това към което се стремя от едно "скромно" малко време) :cry:
ами аз...който никога не съм минавал групите...какво да кажа аз, но ето, че все пак намерих място в клана...адаш помисли, писах и в др тема, не бързай! обмисли решенията си!!! :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 00:36

Pileto написа:
FELIX написа:
ами аз...който никога не съм минавал групите...какво да кажа аз, но ето, че все пак намерих място в клана...адаш помисли, писах и в др тема, не бързай! обмисли решенията си!!! :roll:

Pile,това,че не си минавал групите не означава,че си по-малко достоен от всеки от клана.Колко мача сме играли с тебе,а?20-30?Полвината ти си ме бил,половината аз,половината равни,и съм си изградил представа,че си голям пич и добър играч.Пожелавам ти много успех за напред в клана.

П.П Кога ще пускате тема за новия турнир?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 01:42

абе секи път се разправяме и се аз се връщам. Не може ли да не се върна... нямам място, ако някой ми каже с какво мога да ви бъда полезен може и да размисля, но не искам да казвате-оо, много си добър дрън дрън. няма такива неща... фащам се на бас че има доста по-добри от мене които не са в клана! са много искам да съм сред добрите, но едно е мечта, друго е реалност.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 02:20

FELIX написа:
абе секи път се разправяме и се аз се връщам. Не може ли да не се върна... нямам място, ако някой ми каже с какво мога да ви бъда полезен може и да размисля, но не искам да казвате-оо, много си добър дрън дрън. няма такива неща... фащам се на бас че има доста по-добри от мене които не са в клана! са много искам да съм сред добрите, но едно е мечта, друго е реалност.
Митак...лично твое право е да напуснеш...неможем да те спрем, обаче те съветваме. Това можем да направим. А оттук вече, както решиш. Недей да мислиш обаче, че след като си в малко по-лоша форма си по-слаб... :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 02:55

не, сори че го казвам, но найстина искам да си отпочина. Ако ще друг път да не се връщам (то и така ще стане), но не мога да издържам хем на тура тука, хем на некви други идиоти да играем срещу тях от друг клан и кат ме опукат кат прасе да видиме. Айде, някой да ми произнесе прощалната реч и да одим на бесилото... махам банерчето от подписа ми и едно ще ви кажа-силен отбор, стискам палци, правим каквото можем за вас (всмисъл от организаторски цели), ако трябва и мачове ще ви играем е така за тренинг!

пък и напоследък никво време не ми оставаше-сега трябва повече да отделям покрай края на срока... :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 09:34

Абе вие тука го ударихте на латиноамерикански сериал.Като искат да се махат да се махат.Те си преценяват дали им се играе или не ,а вие после 2-3 страници ги разобеждавате колко са били полезни и т.н. ,което мен лично ме дразни.Повечето сме на по 16-20 години и би трябвало вече да мислим сами без да се влияем от другите и най-малкото ,което би трябвало направите например за Феликс е да уважите решението му!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 13:02

Ми глей сега FELIX в твойта ситуация съм и аз и още мноого други.И аз не съм постиглнал нищо повече от няколко полуфинала и 2 финала , и аз съм само веднъж шампион и то преди толкова време че все едно не съм.Ама ми пука продължавам да си играя и не се отказвам.(е за тва уважавам The Master).А за времето - ми ще ти кажа същото което казах на Piggsy.На който не му достига време да се ограничи само да един турнир и клана ест и да играе много малко приятелски мачове.(за пример давам tanasi и мене ) колкото и да сме заети винаги си играем мачовете , винаги има време и то ти е най-малкия проблем.

Така че те съветвам просто да продължаваш да си играеш и да не ти дреме много много ако отпаднеш.Знаеш че ше има следващ турнир :P Ше се опитваш и така.

Премисли добре ситуацията и ше разбереш че не си само ти в нея и че просто няма смисъл.Ако и след това искаш да се откажеш никой няма да те спре , все пак ти си решаваш.НИе само можем да те убеждаваме и съветваме но не и да ти казваме какво да правиш. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 13:41

дам, върнахте ме, но просто... шанса ми да играя верно мач за клана ще е мнооого малък. ситуацията ми е плачевна. Не може ебаси, да ми каже някой който да играе като мене, същия стил, същата схема, същите финтове, ебаси бият ме като тъпан с по 5 гола разлика, но аз се радвам че съм му счупил гръбнака от финтове, залъгвания и тем подобни. Никой не играе като мене и това ме надъхва донякъде! :cry:

ама че съм надут, отивам да ритам и ще счупа вратата!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 13:56

Значи играх с Piggsi :lol:

Абе тва момче не може ли да играе нормално бе? аз разбирам, че мача е важен ама се пак...

Та Pileto 3:4 Piggsy
Би ме...поведох, поведе ме с 3:1 оттам 4:2 и 4:3...не ми стигна времето за обрат, иначе можеше...тва е от мен.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:26

Alan 5:3 Piggsy

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:36

Alan Smith [Man Utd] 5 - 3 Piggsy [Barcelona]

Сензация или не, това е полжението - с Пилето сме на финал!!Доста слабо се представихме в 1/4 финал , в който така и не разбрах как се класирахме :D и въобще не предполагахме, че можем да стигнем толкова напред в турнира.После като научихме жребия положението вече беше още по плачевно(Piggsy и Felix).Казахме си - дотука сме.С колегата доста тренирахме и това даде резултат.Двете ни победи над FELIX ни дадоха надежда, че можем да се докопаме до финала.В първия мач Пилето загуби с 4:3, но това беше добър резултат за мен,защото знаех, че не трябва да падам с повече от един гол.

Така дойде и решителния двубой,в който Piggsy гонеше победа с разлика, която да им стигне да се класират на финала.Още в началото ме поведе с 1:0, и към 30 мин изравних.Отново излезе напред в резултата, но реагирах като ожилен и обърнах до 3:2.После ако не се лъжа стана 3:3 и оформих крайния резултат към края 5:3.Оставеше малко и връзката прекъсна, така че решихме да не доиграваме мача.Искам да отбележа, че имах и голяма доза късмет, но време беше и той да кацне и при мен веднъж.Срещу него съм играл доста пъти и точно това ми липсаваше.Изпусна много чисти голови положение, а аз общо взето реазлирах повечето си.И вкрайна сметка с Пилето сме на финал.

Ми ние отдавна преизпълних ме целите си и в мачовете от финала ще гониме достойно представяне пък какво стане :) Ясно ни е, че сме аутсайдери в него.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:39

Alan_Smith написа:
Alan Smith [Man Utd] 5 - 3 Piggsy [Barcelona]

Сензация или не, това е полжението - с Пилето сме на финал!!Доста слабо се представихме в 1/4 финал , в който така и не разбрах как се класирахме :D и въобще не предполагахме, че можем да стигнем толкова напред в турнира.После като научихме жребия положението вече беше още по плачевно(Piggsy и Felix).Казахме си - дотука сме.С колегата доста тренирахме и това даде резултат.Двете ни победи над FELIX ни дадоха надежда, че можем да се докопаме до финала.В първия мач Пилето загуби с 4:3, но това беше добър резултат за мен,защото знаех, че не трябва да падам с повече от един гол.

Така дойде и решителния двубой,в който Piggsy гонеше победа с разлика, която да им стигне да се класират на финала.Още в началото ме поведе с 1:0, и към 30 мин изравних.Отново излезе напред в резултата, но реагирах като ожилен и обърнах до 3:2.После ако не се лъжа стана 3:3 и оформих крайния резултат към края 5:3.Оставеше малко и връзката прекъсна, така че решихме да не доиграваме мача.Искам да отбележа, че имах и голяма доза късмет, но време беше и той да кацне и при мен веднъж.Срещу него съм играл доста пъти и точно това ми липсаваше.Изпусна много чисти голови положение, а аз общо взето реазлирах повечето си.И вкрайна сметка с Пилето сме на финал.

Ми ние отдавна преизпълних ме целите си и в мачовете от финала ще гониме достойно представяне пък какво стане :) Ясно ни е, че сме аутсайдери в него.

indeed :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:53

ай честито и ще ви помоля да изиграем мачовете до вечерта в неделя,че от другата седмица,простоо незнам дали ще мога да пускам пц-то.Нереално много работа имам

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 15:02

Пожелавам успех на Марин и Иморталити , защото съм за тях , дано ги биете :wink: Стискам ви палци :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 15:04

Piggsy написа:
Пожелавам успех на Марин и Иморталити , защото съм за тях , дано ги биете :wink: Стискам ви палци :D

Я,пък съм за Пилето.Ае,бате,че ти стискам палци.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 19:09

СЛЕД МАЛКО СЕ ПУСКА ТЕМА ЗА НОВИЯ ТУРНИР !!!
Няма да има ограничение за отборите така че мисля че всички ще се запишете.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 19:14

Еми предлагам 3 звездните отбори да са само втородивизионни или от малките държави понеже примерно Аталанта са две класи над останалите отбори.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 19:24

Уверявам те че това е абсолютно невярно.Факта че избирам втородивизионен Френски отбор пред отбор от Серия А (Аталанта) е показен :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com