Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 15:59

Фиксове, миксове, пачове .... забрави за тия простотии. Значи инсталваш Лусиферският релийз, там има папчица, озаглавена незнайно защо не как и да е ами простичкото crack. И там има едно файлче, което пък нарекли patch. Този пач го пращаш по живо по здраво, в директорията на играта натискаш го цели 2 пъти и.... ами иска да му посочиш user и password (т.е. акаунт, ако нямаш такъв ще трябва да инсталваш е****я стийм, та да си направиш, след което го деинсталирай). След като си удостоил въпросния пач, с честта да се сдобие с идентификация, той прави следното:
SteamAppUser=boneS (ник)
SteamUserPassphrase="boneS" (парола)
и всичкото това се намира в SteamApp.cfg....
Следва натискане на шорткът Counter-Strike Source, ако ти искара пак няква простотия модифицирай SteamApp.cfg по този начин:
SteamAppId=92
SteamAppUser=boneS (ник)
SteamUserPassphrase="boneS" (парола) :devious:
П.С. И аз бих се конектнал към оптиланския сървър ама нема начин (пустия му интернет, дори не ми отваря страницата). Влизам в сървър BG или Headoff, който не е за препочитане тъй като се джитка само Дъст. :devious:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 18:07

Сега прегледах и двата релииза.За съжаление част от файловете на ХЛ2 (необходими за пускането) са махнати (имаше ги в бетата).Също да ви кажа,че ако сте с по-слаба видеокарта в настройките Billinear го променете на Anistrophic 16x поне при мен се качи фрейм рейта от 20-30 кадъра в секунда на 60-70 кадъра (странно защо!).

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 18:26

bones,resident (ka6eta gadni) a poznaite koi e batko vi [spi9er] abe za kvo vi e fixator be pri mene varvi mn bavno igrata oba4e nqma gre6ki vav grafikata :) ae 6e se zase4em pak po optilan da vi demonstriram klasa :) (BONES trqbva da spre da ti vrazva 4u li) haha ae ;)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 18:49

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2004 21:11

за вси4ки тези който са играли ве4е игри4ката кажете според вас каква конфигурация трябва да има 4овек за да му варви гладко :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2004 09:51

Nlight™ написа:
И ето малко системни изисквания :
Минимални :
1.2 GHz Processor
256MB RAM
DirectX 7 graphics card
Windows 2000/XP/ME/98
Mouse
Keyboard

Препоръчителни:
2.4 GHz ProcessorB 512MB RAM
DirectX 9 graphics card
Windows 2000/XP
Mouse
Keyboard

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2004 10:26

За препоръчителни - знам ли,малко са преувеличени - на моята конфигурация върви перфектно на карти с по 30-тина човека.Е фрейм рейта малко се занижава отвреме на време до 30-тина кадъра,но е напълно достатъчна за да се играе нормално.

Сега по въпроса ми - бе как стои въпроса с БГ-сървърите защото аз за чуждестранните забравям с 400 пинг няма игра.Кажете къде се подвизавате обикновено.Нали имаше един БГ-сървър събрахме се в събота тука от форума няколко човека,ама сега е Нот респондинг....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2004 10:29

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2004 16:04

hora otka4ih kak da go pusna tva 4udo ottam deto go svalih mi iska nekav Steam nekvi paroli i nekvi gluposti KAK DA GO PUSNA PLS kajete mi ili kajete otkude si go drupnahte pls otka4am

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Окт 2004 17:26

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=26958

Профил WWW

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2004 16:37

Абе не6то играта ми не пуска звук. Първо бях изтеглил емпорио версията и в на4алото има6е. След известно време спря и затова деинсталирах
и си дръпнах луциферската (Bin Cue) версия. Но и тука не ми пуска звук. Какво ли не направих - сменявах драиверите на звуковата карта,
инсталирах, деинсталирах и пак ни6то. Някои друг да е имал подобен проблем или да знае ре6ение?

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2004 19:47

Някой да знае от къде мога да си изтегла допълнителни карти за CS:Sourse

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2004 20:37

Xayzer написа:
Абе не6то играта ми не пуска звук. Първо бях изтеглил емпорио версията и в на4алото има6е. След известно време спря и затова деинсталирах
и си дръпнах луциферската (Bin Cue) версия. Но и тука не ми пуска звук. Какво ли не направих - сменявах драиверите на звуковата карта,
инсталирах, деинсталирах и пак ни6то. Някои друг да е имал подобен проблем или да знае ре6ение?

aбе виж дали не си намалил звука от опциите :)

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 13:27

Abe nqkoi da znae ne6to za faila codename gordon.gcf ?
W neta namerih informaciq za nego samo na ruski a az ne znam ruski. Faila se namira
w SteamApps foldera i e golqm 40 mb. Interesuwam se za6toto parwona4alno tozi fail go nqma6e tam a se poqwi
po kasno. A i imeto mu me zainteresuwa. Ta si pomislih da ne bi da e nqkoe niwo ot HALF LIFE 2?
Ako nqkoi znae ruski neka za pozaintersuwa kato napi6e codename gordon.gcf w google.com
Wse pak gordon e imeto na glawniq geroi ot HALF LIFE.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 09:10

.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 12:07

Е**н е този стийм и това си е. Първо, ако не си разкарал стийма го направи (вече имаш акаунт, така че, най-добре е да не го и помирисва повече харда ти). Второ, опитай пак да модифицираш SteamApp.cfg, всичките грешки излизат именно от него. Бях дал пример по-горе, ако не той на 2-ра или 3-та страница, имаше и друг вариант... а бе пробвай опитай пък... каквото стийм покаже.. ако продължи, постни какво точно ти изписва... ще го решим. :devious:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 17:26

Sim написа:
Разархивираш играта пр. D:\Games\Counter-Strike_Source. След това цъкаш на тази директория и преместваш папките от D:\Games\Counter-Strike_Source\Crack\ в главната ти директория D:\Games\Counter-Strike_Source (обичайното прозорче за потвърждение на операцията, на което даваш yes to all).
D:\Games\Counter-Strike_Source\bin има steam.dll, който или преименуваш, или пращаш в коша. Последната задачка е да дадеш десен бутон на файлчето hl2 ---> create shortcut, като този shortcut трябва да сдържа следното:D:\Games\Counter-Strike_S\hl2.exe -steam -console -game cstrike. Enjoy :devious:

Aбе немоага да я подкарам.Изпълвам всички стъпки, стигам до последната там за shortkuta и не става.Какво по точно трябва да напиша и къде?Помогнете моля

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 18:32

Freddy Krueger написа:
Aбе немоага да я подкарам.Изпълвам всички стъпки, стигам до последната там за shortkuta и не става.Какво по точно трябва да напиша и къде?Помогнете моля

значи там (в полето target) требва да пише:
"C:\Games\CS Source\hl2.exe" -steam -console -game cstrike
като "C" е буквата на драйва и съответно следва дир на играта.задължително требва да има място между hl2.exe" и -steam -console -game cstrike.ако си направил всичко друго правилно,требва да нямаш проблем вече

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 22:06

eminem4o написа:
Freddy Krueger написа:

значи там (в полето target) требва да пише:
"C:\Games\CS Source\hl2.exe" -steam -console -game cstrike
като "C" е буквата на драйва и съответно следва дир на играта.задължително требва да има място между hl2.exe" и -steam -console -game cstrike.ако си направил всичко друго правилно,требва да нямаш проблем вече

10x Man.Наистина стана.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 22:16

da taka e

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения