Vanderveken написа:
@MGR ако исках скъпа и качествена мишка повярвай ми щях да си взема майкрософт не логитек. Идеята е нещо евтино, което ще държи сума време и да има поне приличен вид.
Ти мишка за 15-20лв за "скъпа мишка" ли я имаш? Защото аз не. От друга страна, мишките за по 10лв пък хептен за нищо не стават, че и "екстри" нямат. Тука се размятат разни марки, бутони, цъкалки... Аз казвам, че Logitech къртят мивките и лепят плочките по отношение на издръжливост. Колко бутона и мигалки ще има мишката, вече си е ваш проблем. Аз казвам коя да е марката, другото е въпрос на вкус, практичност и навик.
А иначе моята Logitech опашатка е подарък от баща ми преди бая години. Струваше (тогава) май 18лв, но оптичните мишки тъкмо бяха навлезли на пазара, пък тя има и скролче - нещо също все още не толкова навлязло за времето си. От тогава е избацала бая игри и помпене (от LaserAge с мишка, до Unreal Tournament и стрелба с Rocket Launcher-а). Преди нея имах един друг Logitech, с топче и два бутона само, с който ми беше мъчно да се разделя. Макар че откакто ми подариха тази нова мишка, лежи в чекмеджето на бюрото, все още си работеше без проблем, когато ми се наложи да го ползвам преди година някъде. Той също е преживял не малко abuse, включително цъкане на горепосочената LaserAge (който я е играл, знае за какво става дума).
Така че, отново казвам, Logitech е марката, останалото е въпрос на вкус.