Заглавие: Графичен таблет проблем с драйвъри или с друго.
Публикувано на: 26 Дек 2013 18:48
Купих си графичен таблет марката е Huion h420. Значи в упътването пише инсталирайте драйвърите реснете компа и като вкарате кабела с таблета драйверите сами трябва да се пуснат. И от долу в десния ъгъл излиза иконка от, която може да си променяте настройките. Но при мен нищо не излиза инсталирам ръгам кабела и нищо пробвах го във всички усбита и в задните и в предните и нищо. С Windows xp service pack 3 съм. При друг човек таблета тръгва(със същия уиндоус) дали е нещо от усбитата, флашки и други устройства засичат. Помагайте не ми се преинсталира уиндоус 2 часа. Извинявам се за правописни грешки, но е от бързане и ме яд, че немога да го подкарам това чудо.
Нещо ъпдейти за усбитата ли незнам. Като мушна кабела програмата трябва да се стартира сама, но не се стартира. Дали може да е друга причина, а не усб защото тях ги преинсталирах и нищо не стана пак. Usb 2.0
kamengtaiv
n00b playa
Заглавие: Re: Графичен таблет проблем с драйвъри или с друго.
Публикувано на: 26 Дек 2013 23:24
Sori brat, ama trea da se preinstalira ili da mu slojish nov windows !!!
P.S Sled nekolko dena she e 2014, a ti vse oshte polzvash XP
Публикувано на: 29 Дек 2013 19:51
Инсталирах друг Уиндоус(пак е XP) и пак нищо не става. Ръгам кабела в усбито и в таблета и нищо не става, а уж трябва да стартира драйверите. Никви признаци на живот не показва нито лампичката върху таблета не светва. Нито компа отчита, че има нещо вкарано в усбито. И в папката на драйверите като влезна и натисна иконката нищо не става. Те уж трябва сами да се пуснат, като вкарам кабела, но нищо не става.
azglupav
Публикувано на: 02 Яну 2014 23:14
Аре де хора помагайте. Или това е световна загадка всичко инсталирам, както трябва и все кур!
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения