Купих си графичен таблет марката е Huion h420.
Значи в упътването пише инсталирайте драйвърите реснете компа и като вкарате кабела с таблета драйверите сами трябва да се пуснат. И от долу в десния ъгъл излиза иконка от, която може да си променяте настройките.
Но при мен нищо не излиза инсталирам ръгам кабела и нищо пробвах го във всички усбита и в задните и в предните и нищо. С Windows xp service pack 3 съм.
При друг човек таблета тръгва(със същия уиндоус) дали е нещо от усбитата, флашки и други устройства засичат.
Помагайте не ми се преинсталира уиндоус 2 часа. Извинявам се за правописни грешки, но е от бързане и ме яд, че немога да го подкарам това чудо.
Нещо ъпдейти за усбитата ли незнам. Като мушна кабела програмата трябва да се стартира сама, но не се стартира. Дали може да е друга причина, а не усб защото тях ги преинсталирах и нищо не стана пак. Usb 2.0
Графичен таблет проблем с драйвъри или с друго.
-
kamengtaiv
- n00b playa
Re: Графичен таблет проблем с драйвъри или с друго.
Sori brat, ama trea da se preinstalira ili da mu slojish nov windows !!!
P.S Sled nekolko dena she e 2014, a ti vse oshte polzvash XP
P.S Sled nekolko dena she e 2014, a ti vse oshte polzvash XP
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Инсталирах друг Уиндоус(пак е XP) и пак нищо не става. Ръгам кабела в усбито и в таблета и нищо не става, а уж трябва да стартира драйверите.
Никви признаци на живот не показва нито лампичката върху таблета не светва. Нито компа отчита, че има нещо вкарано в усбито.
И в папката на драйверите като влезна и натисна иконката нищо не става. Те уж трябва сами да се пуснат, като вкарам кабела, но нищо не става.
Никви признаци на живот не показва нито лампичката върху таблета не светва. Нито компа отчита, че има нещо вкарано в усбито.
И в папката на драйверите като влезна и натисна иконката нищо не става. Те уж трябва сами да се пуснат, като вкарам кабела, но нищо не става.
Аре де хора помагайте.
Или това е световна загадка всичко инсталирам, както трябва и все кур!
Или това е световна загадка всичко инсталирам, както трябва и все кур!
Зашо не го пробваш на по-нов уиндоус просто