Компютъра ми (HP 6735s LAPTOP)заспа и след принудително гасене чрез задържане на бутона сега вече пали, но лампата дето показва,че мисли компютъра,вместо да свети син цвят сега мига жълто и на екрана не излиза нищо!!!!!!!!! Даите предложения моля ви!!!!!!!!!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: HP 6735s не стартира
Публикувано на: 28 Юни 2010 00:12
Отвори книжката и в нея трябва да пише какво значи, когато лампичката свети така.
Аз имах подобен проблем с климатика си - лампичката светеше по необичаен начин - отворих книжката, прочетох и отстраних проблема по предложения в нея начин.
Така трябва да е с всеки електроуред с лампички...
Също така можеш да провериш в гугъл като напишеш hp light flashes yellow ддз помисли
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7904 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 28 Юни 2010 00:18
Тъп въпрос, грешен раздел, дебилен потребител, и най-вече:
Може да съм в грепен раздел, но сори. А за книшката на Laptopa, незнам каде е? Ако някои има такава нека даде линк или дая прати. Нека секи един да даде мнение МОЛЯВИ!!!!!!!!!!!!
Мr.Anderson
05 Юли 2004 14:47 Мнения: 1233 Местоположение: София
Публикувано на: 28 Юни 2010 15:50
Ъъъъъ, да не е паднала батерията?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 28 Юни 2010 16:13
Brick Top написа:
Ъъъъъ, да не е паднала батерията?
Да и аз тва щях да питам Колкото и малоумно да звучи...Секви ги има
Мr.Anderson
05 Юли 2004 14:47 Мнения: 1233 Местоположение: София
Публикувано на: 28 Юни 2010 20:31
Да, да. Питам, защото и на мен ми се случи подобно нещо, та се чудих защо не се пуска, пък то се оказа, че се е изтръгнал кабела и батерията е паднала.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения