HP 6735s не стартира
-
toti_racing
HP 6735s не стартира
Компютъра ми (HP 6735s LAPTOP)заспа и след принудително гасене чрез задържане на бутона сега вече пали, но лампата дето показва,че мисли компютъра,вместо да свети син цвят сега мига жълто и на екрана не излиза нищо!!!!!!!!! Даите предложения моля ви!!!!!!!!!
Re: HP 6735s не стартира
Отвори книжката и в нея трябва да пише какво значи, когато лампичката свети така.
Аз имах подобен проблем с климатика си - лампичката светеше по необичаен начин - отворих книжката, прочетох и отстраних проблема по предложения в нея начин.
Така трябва да е с всеки електроуред с лампички...
Също така можеш да провериш в гугъл като напишеш hp light flashes yellow ддз помисли
Аз имах подобен проблем с климатика си - лампичката светеше по необичаен начин - отворих книжката, прочетох и отстраних проблема по предложения в нея начин.
Така трябва да е с всеки електроуред с лампички...
Също така можеш да провериш в гугъл като напишеш hp light flashes yellow ддз помисли
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Тъп въпрос, грешен раздел, дебилен потребител, и най-вече:
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
toti_racing
Може да съм в грепен раздел, но сори. А за книшката на Laptopa, незнам каде е? Ако някои има такава нека даде линк или дая прати. Нека секи един да даде мнение МОЛЯВИ!!!!!!!!!!!! ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
-
Мr.Anderson
Ъъъъъ, да не е паднала батерията?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Да и аз тва щях да питамBrick Top написа:Ъъъъъ, да не е паднала батерията?
-
Мr.Anderson
Да, да.
Питам, защото и на мен ми се случи подобно нещо, та се чудих защо не се пуска, пък то се оказа, че се е изтръгнал кабела и батерията е паднала. 
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.