Автор |
Съобщение |
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Проблем с ClockGen Публикувано на: 23 Апр 2010 23:34
Здравейте. Видях, че с тази програмка мога да си овърклокна процесора, обаче като гледам клипове другите могат да си го овърклокнат с нея, а само аз не мога. На мен ми овърклоква само FSB, AGP и PCI, а аз искам да си овърклокна CPU. Помня, че имаше някакъв файл, за да отключи овърклока на някои неща. Ако може хелп моля?
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем с ClockGen Публикувано на: 24 Апр 2010 00:05
atisas2 написа: Здравейте. Видях, че с тази програмка мога да си овърклокна процесора, обаче като гледам клипове другите могат да си го овърклокнат с нея, а само аз не мога. На мен ми овърклоква само FPS, AGP и PCI, а аз искам да си овърклокна CPU. Помня, че имаше някакъв файл, за да отключи овърклока на някои неща. Ако може хелп моля? FPS какво е? Да не е FSB?
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Re: Проблем с ClockGen Публикувано на: 24 Апр 2010 00:08
The.Rampage.Rado написа: atisas2 написа: Здравейте. Видях, че с тази програмка мога да си овърклокна процесора, обаче като гледам клипове другите могат да си го овърклокнат с нея, а само аз не мога. На мен ми овърклоква само FPS, AGP и PCI, а аз искам да си овърклокна CPU. Помня, че имаше някакъв файл, за да отключи овърклока на някои неща. Ако може хелп моля? FPS какво е? Да не е FSB? Редактирах го, но все пак ако знаеш нещо ми хелп плийс.
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем с ClockGen Публикувано на: 24 Апр 2010 19:34
Ми буташ "FPS-а" и после качваш малко напрежение... В твоя случай честотата на шината по множителя на проца определя тактовата му честота. Но това се прави от БИОСа, никой не е клокнал от Уин и да е останал доволен...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|