Здравейте отново от мен! Имам проблемче с един компютър - не знам как да сменя езика на менюто от английски на български.PC-то е предназначено за България, така че е логично да има някъде вграден български. Къде може да е?
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Заглавие: Re: Език
Публикувано на: 08 Ное 2009 11:52
На кое меню не можеш да смениш езика?
Това което е логично за теб невинаги е логично за този който ти е сглобил щайгата, така че ще останеш разочарован. Шляпай си на английски и си инсталирай SA Dicrionary тъкмо може да научиш някоя нова дума...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Spiridon
Публикувано на: 08 Ное 2009 15:11
Control Panel -> Region and Languages
Но и аз ти препоръчвам да го оставиш на Английски.
ms_power
Публикувано на: 08 Ное 2009 15:37
WidowmakeR,мерси. Готово е. Имам още един въпрос - лошо ли е лаптопа да стои включен към тока, когато батерията е заредена?
Spiridon
Публикувано на: 08 Ное 2009 15:40
Не, няма логика да е лошо.
Mad Hatter
07 Дек 2002 15:42 Мнения: 703 Местоположение: София
Публикувано на: 08 Ное 2009 16:40
Не , не е лошо, но отвреме на време го махай от тока, за да може да си смъкне батериятя до дъно да е празна. Чувал съм, че веднъж , два пъти в месеца било за "профилактика" (полезно)
Благодаря на всички отзовали се! Ето и поедния тъп въпрос - как мога да оправя преките пътища да ми се показват нормално? В момента нещо е променено и виждам всички преки пътища под формата на Notepad файл. Как да го оправя? Ще съм ви много благодарен ако оговорите! Мерси.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения