Попринцип това , което искат да ти сложат пичовете от залата, не е пиратски, защото в момента се предлагат кей-ове за релийсовете на Windows 7 бета . Няма да е лошо да кажеш каква ще бъде машината техническите и характеристики и т.н
Ще спомена свойте виждания относно Windows 7.
Мен седмицата не ми е правила кой знае какво впечатление, но на машината на приятелката ми се държи доста прилично. Най-общо казано това ,което цели 7-цата е олекотена версия на Виста. По-бърза , по-надеждна, с голяма разпознаваемост на хардуер, по-защитена и с приятен user-friendly интерфейс. Предполагам в момента се усеща като лека , защото не са я наблъскали с куп боклуци, които затормозяват машината. Смея да го кажа, защото Windows 7 се зарежда страшно бързо, гаси се също толко бързо, програмите вътре в нея лесно се изпълняват не цикли по 10 минути, архивиране, разархивиране всичко става бързо без компютъра да се затормозява. Елементарно сравнение направих:
Машината, на която тествах 7-цата е с Intel-ски едноядрен процесор на 2.8 GHz и 1.5GB DDR Ram. Aз съм със Windows Vista нa Intel Core Duo 3 Ghz, i 4 GB DDR2 и лично на мен Вистата ми зарежда , архивира, разархивира , изпълнява програми по-бавно, даже на моменти ужасяващо бавно, отколкото на 7-цата нa oчевидно по-слабата машина.
Според мен е добре да я пробваш. Ако смяташ, че не е достатъчно надеждна, слагай Виста или в краен случай ХР. Всичко зависи от Microsoft ако не наблъскат операционната система с прекалено много боклуци и ненужен код може да излезе изключително стабилна ОС когато излезе официалната версия.
Това мога да ти кажа аз. Надявам се да съм ти бил от полза. Пак казвам това е моето виждане и мнение за Windows 7 на база личен опит. Лека вечер