Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Windows 7 ?
Публикувано на: 10 Авг 2009 23:34

Ще си вземам нов компютър и пичовете от залата ми казват да ми сложат Windows 7 (пиратски разбира се...)
Та въпроса ми е, понеже съм много некомпетентен относно новата ОС, завършена ли е горе долу, надеждна ли е, и ще върви ли всичко както трябва (ще се налага ли винаги когато търся програма в Google да добавям и Windows 7...)
Та обяснете ми ако може за какво иде реч когато се каже Windows 7

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Windows 7 ?
Публикувано на: 11 Авг 2009 00:55

Попринцип това , което искат да ти сложат пичовете от залата, не е пиратски, защото в момента се предлагат кей-ове за релийсовете на Windows 7 бета . Няма да е лошо да кажеш каква ще бъде машината техническите и характеристики и т.н :)

Ще спомена свойте виждания относно Windows 7.

Мен седмицата не ми е правила кой знае какво впечатление, но на машината на приятелката ми се държи доста прилично. Най-общо казано това ,което цели 7-цата е олекотена версия на Виста. По-бърза , по-надеждна, с голяма разпознаваемост на хардуер, по-защитена и с приятен user-friendly интерфейс. Предполагам в момента се усеща като лека , защото не са я наблъскали с куп боклуци, които затормозяват машината. Смея да го кажа, защото Windows 7 се зарежда страшно бързо, гаси се също толко бързо, програмите вътре в нея лесно се изпълняват не цикли по 10 минути, архивиране, разархивиране всичко става бързо без компютъра да се затормозява. Елементарно сравнение направих:

Машината, на която тествах 7-цата е с Intel-ски едноядрен процесор на 2.8 GHz и 1.5GB DDR Ram. Aз съм със Windows Vista нa Intel Core Duo 3 Ghz, i 4 GB DDR2 и лично на мен Вистата ми зарежда , архивира, разархивира , изпълнява програми по-бавно, даже на моменти ужасяващо бавно, отколкото на 7-цата нa oчевидно по-слабата машина.

Според мен е добре да я пробваш. Ако смяташ, че не е достатъчно надеждна, слагай Виста или в краен случай ХР. Всичко зависи от Microsoft ако не наблъскат операционната система с прекалено много боклуци и ненужен код може да излезе изключително стабилна ОС когато излезе официалната версия.

Това мога да ти кажа аз. Надявам се да съм ти бил от полза. Пак казвам това е моето виждане и мнение за Windows 7 на база личен опит. Лека вечер :)

Профил ICQ

Заглавие: Re: Windows 7 ?
Публикувано на: 11 Авг 2009 02:26

Чудно ако сложиш Windows 7 мега орязан Edition ( ~1 GB .iso, 700 ако направят, кеф ) какво ще напишеш :P. Аз в момента съм с такъв, но Глиста x86-32 1 CD .iso :D ( не, не е модификация на XP със скинове/template на Глистата ).

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com