Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: имам проблем
Публикувано на: 17 Юни 2009 00:21

здравейте! имам огормен проблем с компютъра на сестра ми. Той беше с windows xp, но тя е сваляла някаква антивирусна програма и очевидно е имало вирус на системен файл преди това, защото програмата е изтрила вирусите и впоследствие компютърът не включва windowsa и ми дава надпис NTLDR is missing. проблемът е че системният диск не е в мен, за да repairvam windowsa. аз обаче имам един диск за преинсталация windows XP-OEM Preinstallation kit. Probvah i s nego; pc-to go chete no pak kogato tragne da otvaria exe-to spira na vtorata komanda F:/i386/system32> sled kato vkliuchi factory-winpe; chestno kazano nishto ne razbiram ot kompiutri, a niama koi da popitam, niama i kak da se snabdia sas sistemen disk, kakvto pc-to mi iska da bootva. Bih li mogla da se opravia samo s tozi disk i ima li znachenie kakav tochno windows xp e bil instaliran? Triabva li da napisha neshto???

Профил

Аватар
Заглавие: Re: имам проблем
Публикувано на: 17 Юни 2009 20:12

Като си оправиш компота, може да си оправиш и мнението да е на кирилица...

Като бутнеш диска, буутваш от него, из менютата избираш Recovery Console, избираш инсталирания Уин и като зареди пишеш в конзолата - FIXBOOT ., след като запише новите файлове му даваш рестарт, ако не иска да запали пак отиват на Recovery Console-та и даваш и FIXMBR и, ако и това не оправи нещата, а имаш важни неща на дяла с Уиндоуса го носиш или във фирма и изрично им казваш да ти свалят тези и тези файлове преди да изплескат новия Уин или си намираш диск и си форматираш. След това си слагаш СП3 и ъпдейтите след него и заспиваш..

Поздрави!

Профил

Заглавие: Re: имам проблем
Публикувано на: 17 Юни 2009 20:43

The.Rampage.Rado написа:
Като си оправиш компота, може да си оправиш и мнението да е на кирилица...
Offtopic: Може да е от вируса.... :icq14: :icq14: :icq14:
Ontopic: Аз предлагам форматиране и след това на чисто да се запише виндолса :D :D :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com