имам проблем

Проблеми, съвети, ъпгрейд
desi

имам проблем

Мнение от desi »

здравейте! имам огормен проблем с компютъра на сестра ми. Той беше с windows xp, но тя е сваляла някаква антивирусна програма и очевидно е имало вирус на системен файл преди това, защото програмата е изтрила вирусите и впоследствие компютърът не включва windowsa и ми дава надпис NTLDR is missing. проблемът е че системният диск не е в мен, за да repairvam windowsa. аз обаче имам един диск за преинсталация windows XP-OEM Preinstallation kit. Probvah i s nego; pc-to go chete no pak kogato tragne da otvaria exe-to spira na vtorata komanda F:/i386/system32> sled kato vkliuchi factory-winpe; chestno kazano nishto ne razbiram ot kompiutri, a niama koi da popitam, niama i kak da se snabdia sas sistemen disk, kakvto pc-to mi iska da bootva. Bih li mogla da se opravia samo s tozi disk i ima li znachenie kakav tochno windows xp e bil instaliran? Triabva li da napisha neshto???
The.Rampage.Rado

Re: имам проблем

Мнение от The.Rampage.Rado »

Като си оправиш компота, може да си оправиш и мнението да е на кирилица...

Като бутнеш диска, буутваш от него, из менютата избираш Recovery Console, избираш инсталирания Уин и като зареди пишеш в конзолата - FIXBOOT ., след като запише новите файлове му даваш рестарт, ако не иска да запали пак отиват на Recovery Console-та и даваш и FIXMBR и, ако и това не оправи нещата, а имаш важни неща на дяла с Уиндоуса го носиш или във фирма и изрично им казваш да ти свалят тези и тези файлове преди да изплескат новия Уин или си намираш диск и си форматираш. След това си слагаш СП3 и ъпдейтите след него и заспиваш..

Поздрави!
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
SeigarX
В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade

Re: имам проблем

Мнение от SeigarX »

The.Rampage.Rado написа:Като си оправиш компота, може да си оправиш и мнението да е на кирилица...
Offtopic: Може да е от вируса.... :icq14: :icq14: :icq14:
Ontopic: Аз предлагам форматиране и след това на чисто да се запише виндолса :D :D :D
Публикувай отговор