Автор |
Съобщение |
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 28 Май 2011 11:21
Тъмната кула част 5 : Вълците от Кала
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 30 Май 2011 01:45
Първата книга от The Horus Heresy
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 30 Май 2011 20:33
Хрониките на Амбър VIII
"Знакът на Хаоса"
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 31 Май 2011 18:07
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 01 Юни 2011 08:55
Абе чете ми се фентъзи, някакво покрай Game of Thrones и Witcher 2..... Книгите за Вещера any good ?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 01 Юни 2011 09:11
DJ Cat написа: Книгите за Вещера any good ? You bet, точно тях чета в момента.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 01 Юни 2011 09:12
Поръчвам. Имат ли нещо общо с игрите.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 01 Юни 2011 09:34
Историята в играта е долу-горе непосредствено след книгите. И има доста асоциации от играта към книгите.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 01 Юни 2011 10:11
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 01 Юни 2011 11:02
bulLshi7 написа: http://www.helikon.bg/books/61/117697_orki.html ис дис ени гуд? Мен лично много ме кефи Свеж поглед към стереотипните фентъзи злодеи, действието се развива бързо и като цяло се чете леко и приятно Преведоха и още една от поредицата преди време.
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 01 Юни 2011 22:01
bulLshi7 написа: http://www.helikon.bg/books/61/117697_orki.html ис дис ени гуд? Чел съм я преди повече от 5 години сигурно и от нея помня само ,че много ми хареса и имаше някаква мн секси сцена в началото
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 02 Юни 2011 09:04
Хрониките на Амбър "Рицар на Сенките"
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 02 Юни 2011 10:35
Ред написа: bulLshi7 написа: http://www.helikon.bg/books/61/117697_orki.html ис дис ени гуд? Чел съм я преди повече от 5 години сигурно и от нея помня само ,че много ми хареса и имаше някаква мн секси сцена в началото Джанеста изнасили един унист и го уби по особено интересен начин
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Юни 2011 00:24
За месец довърших следните заглавия, на които попаднах чрез приятели, от домашната библиотека, както и по чиста случайност: Къде на майната си нощуват звездите - Норбеков Поща - Буковски Походката на пияницата - Ленард Млодинов Забравеният език - Ерих Фром Към един незнаен бог - Стайнбек Разцепвам, както би казал Warbringer, или поне съм близо. Гледам да комбинирам популярна наука с доказана художествена литература, както и някои откровени глупости А гледайки как масово четете фентъзи, ми иде малко да ви съжаля, но не заслужавате да го правя
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 05 Юни 2011 14:50
Прочетох и 6тата книга от Тъмната кула. И останах доволен. За разлика от 5тата, която беше супер предвидима и елементарна и 4тата, която пък ми се видя скучна, тази беше написана доста по-добре !
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 07 Юни 2011 16:22
creator написа: Къде на майната си нощуват звездите - Норбеков Как намираш идеите на Норбеков? Пробвал ли си да работиш по системата му? Аз съм посещавам един негов курс и майка ми все ме кара да съм активен по отношение на системата му, но май пустия ми мързел е по-силен от мен...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 09 Юни 2011 00:10
Имам една книга на Норбеков, подчертах си дори някои неща. Като цяло ми се струва чудат, странен и противоречив! В момента чета и ти препоръчвам пред него бестсеслъра на Стивън Кови "Седемте навика на високоефективните хора" - вероятно си я чувал. Ако става дума за четиво, което да ти даде да разбереш какъв си и да те надъха, че трябва да спреш да повтаряш едно и също поведение, а да изградиш НОВИ навици, както и да си по-спокоен, а не да критикуваш и да се нервиш на нещата около теб - тва е четивото. Нали. Поздрави!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 09 Юни 2011 09:29
Не пускай ножа на Патрик Нес
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 10 Юни 2011 09:01
Хрониките на Амбър Х "Принц на Хаоса"
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 11 Юни 2011 16:44
Сега довършвам, както посочих по-горе:
Сесемте навика на високоефективните хора - мотивиращо книжле за хора, които се влияят от мнението на другите и не са съвсем сигурни дали са прави. Undercover Sex Signals - доста добра книга за съблазняването, писана от жена. С доста снимкова материал, правен в бар. Показва кога е добре да приближиш непознато момиче и как да го направиш. Феновете на pick-up-а знаят много добре за какво става въпрос, но книгата звучи адски достолепно и забавно едновременно. Чета я онлайн в оригинал, а вчера я видях, че е издадена съвсем на скоро на български. Тъмната кула 2 - Трите карти - Хаха, взех си я настаро за 5 лв отдавна и най-после я довършвам. Някак си твърде описателна и мудна ми се стори и следователно дългичка, но всъщност не е съвсем така. От време на време има доста екшън сцени.
И последно - днес си поръчах от bookdepository.co.uk нова и с безплатна доставка Under The Dome на Стивън Кинг, понеже четох адски много позитивни критики. Книгата е джобен формат, но е към 850 страници! Виждал съм я в оригинал, вече я и чакам. За сравнение - българското издание е разделено в 2 части и общо струва 47лв! Оригиналът, който лети към вкъщи, струва точно 8,3 евро или към 16лв. Три пъти по-евтино. Правете му сметката.
Толкова. Спирам вече да чета, идва и сесията, а и изчетох сигурно 10 заглавия за изминалите 2 месеца. Усещам, че не излизам много, отъпявам, щото само приемам входяща информация, а не синтезирам нова. Направо ми обедня речникът от четене и НЕговорене.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|