Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 25 Юли 2010 13:38
Да, вече далеч не е толкова дразнещ като едно време. Вече има една две мъжки черти
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 25 Юли 2010 14:06
denik написа: WTF? Това е филм с Лео Педала бе, как може да е толкова хубав Иначе, като гледам навсякъде ревютата и коментарите, обезателно ще го гледам, нищо че разбрах за него от тази тема. И дано не е издънка като Dark Knight Едно време и аз мислех като тебе може би заради лигавата му роля в Титаник... Ето филма който коренно промени мнението ми за този актьор гледай го задължително http://zamunda.net/details.php?id=214947&hit=1 ... само забележи каста Мат Деймън, Джак Никълсън, Марк Уолбърг, Мартин Шийн, Алек Болдуин и ако ти кажа че Лео блести дори сред тях няма да ми повярваш...
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 25 Юли 2010 14:16
-Stormrаge- написа: denik написа: WTF? Това е филм с Лео Педала бе, как може да е толкова хубав Иначе, като гледам навсякъде ревютата и коментарите, обезателно ще го гледам, нищо че разбрах за него от тази тема. И дано не е издънка като Dark Knight Едно време и аз мислех като тебе може би заради лигавата му роля в Титаник... Ето филма който коренно промени мнението ми за този актьор гледай го задължително http://zamunda.net/details.php?id=214947&hit=1 ... само забележи каста Мат Деймън, Джак Никълсън, Марк Уолбърг, Мартин Шийн, Алек Болдуин и ако ти кажа че Лео блести дори сред тях няма да ми повярваш... еее wtf какъв е тоя филм бе О.о довечера ще го гледам, щото е грях да изпуснеш такова нещо като гледам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 25 Юли 2010 15:05
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 25 Юли 2010 23:23
Дилдо, как може да не си гледал The Departed бе Лео е изключително добър актьор, откъм умения. Но наистина трябваше да навърши поне 35, че да заприлича на мъж, та да успея да го харесам. Щото досега колкото и добре да играеше, просто... абе не седеше добре. Скорсезе и Лео се обичат отдавна, а Авиаторът, както Wannabe каза, е общо взето първия филм, в който Лео наистина блесва, макар че бих казал, че се случва постепенно с Бандите на Ню Йорк -> Хвани ме ако можеш -> Авиаторът. Романсе, аре моля ти се маркирай спойлера вместо да даваш путкенски обяснения, щото ако това не е спойлер... И щото аз ако бях прочел поста ти преди да гледам филма щях да схвана каква ше е развръзката малко след средата.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 26 Юли 2010 19:54
Голям филм --- а хайпа около него е маалко по-голям, ма на кой му пука! хаха Ама е логично --- рядко излизат такива филми, наистина! Режисурата няма да я коментирам - ясна е... Много добра музика, актиорска игра и т.н - няма да повтарям другите СПОЙЛЕР!А накрая, доколкото видях аз, пумпалът залитна = real worldP.S: На излизане от залата, един вика - "най-тъпият филм на света" - и беше сериозен
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 26 Юли 2010 20:55
Днес и аз гледах филма и съм на мнение и за първи път поне 5-6 години излезнах от кинозалата неразочарован. Страхотен филм, в който липсваха излишни лигавщини, голотии и нескопосани каскади за сметка на екшън на най-високо ниво, оригиналност и хумор. Препоръчвам го на всеки, филмът е пълна десятка. Определено за да се вникне добре в филма, по мое мнение трябва да се гледа поне 2 пъти. Ако имате възможност го гледайте някъде другаде, щото Арена определено не е от най-готините места за пълноценно подобни филми.
А сега да се застраховам: СПОЙЛЕР: Само на мен ли устройството, което им свързваше сънищата ми прилича на Dreamer-а от The Longest Journey 2: Dreamfall? Има доста голяма прилика - и наркотика, и дизайна, и идеята за свързването на сънищата. Направи ми впечатление, че някои от екшън сцените имаше дребни недосмислици - например в третата фаза на съня при арктичната военна база едно хъмви изгърмя по доста нетипичен начин - експлозива беше в ръцете на картечаря отгоре посредата, а хъмвито просто се килна настрани като пияна костенурка. Или пък сцената с Форд микробуса, преди да падне - тая кола стана на решето от автоматично оръжие, но доста странно никой не пострада, а и по колата нямаше сериозни видими поражения. Имаше и доста логиченски недосмислици в основната концепция, но го давам на това, че за пълноценното развиване на филма биха били нужни добавки от още поне един час сюжетна линия към филма и 1/2 от бюджета.
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 27 Юли 2010 12:03
Agent написа: P.S: На излизане от залата, един вика - "най-тъпият филм на света" - и беше сериозен Еми хората обичат да се правят на интересни, напоследък е модерно да имаш различно мнение от масите, колкото и да е нелепо. Тоя форум е добър пример за това с множеството уоу хейтъри, iphone хейтъри и тн...
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 27 Юли 2010 14:07
Цитат: Еми хората обичат да се правят на интересни, напоследък е модерно да имаш различно мнение от масите, колкото и да е нелепо. Това напоследък е от доста одавна...пък и има хора, които съвсем откровенно ненавиждат Аватар, Здрач, Хари Потър, Star Wars prequal-олите и пр.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 27 Юли 2010 16:00
Няма лошо да не харесваш нещо харесвано от масите, само че тъпо е да го натякваш с цел да се правиш на интересен както примерно в случая на Agent.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 28 Юли 2010 08:23
AlShu написа: Това напоследък е от доста одавна...пък и има хора, които съвсем откровенно ненавиждат ... Здрач... Бих казал, че има хора, които съвсем откровено харесват Здрач. Ето това е странното, а не обратното
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 28 Юли 2010 10:56
ааа...то вече не е модно да не харесваш Здрач...модно е да се правиш, че го харесваш, за да не нараниш крехката душевност на феновете му... Не сте ли попадали поне 100 пъти на "вече не е модно да хейтваш не-знам-какво-си"? По-тъпо отношение не съм виждал - все едно да ти кажат в лицето "ти се водиш само по моди и нямаш собствено мнение...че дори и модните тенденции не ги следиш добре". Е много хитро казано, ама не означава нищо повече "Твоето не важи, защото аз не съм съгласен.". Wannabe Цитат: Няма лошо да не харесваш нещо харесвано от масите, само че тъпо е да го натякваш с цел да се правиш на интересен както примерно в случая на Agent. От къде знаеш, че се прави на интересен...може пък съвсем откровенно, да не е харесал филма. На мен това ми е първата реакция - щом нещо е масово хвалено, се настройвам отрицателно към него...и в 50% от случаите съм прав (преди го докарвах 80%...значи ми е паднала летвата...)
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 28 Юли 2010 12:24
До сега не съм виждал/чувал мъж да харесва "здрач". Даже много жени не го харесват. Това за отрицателното настройване спрямо хвалените неща не го разбирам . Според мен един човек намира нещо за хубаво/не хубаво, независимо от масовите отзиви.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 28 Юли 2010 14:03
Цитат: Според мен един човек намира нещо за хубаво/не хубаво, независимо от масовите отзиви. На теория да, но на практика доброто настроение може да ти приповдигне малко оценката за нещо среднисто (но не и отвратително), а лошото тотално да ти прецака нещо добро, но по-трудно смилаемо. Примерно при първия ми преглед на сериала Firefly бях тотално разочараван, защото ми го бяха похвалили, като Star Wars TV спиноф с Хан Соло в главната роля...а шоуто тотално не е това. То се оказа доста по-нискобюджетно, пародийно, устърнско, Уелдън-фетишистко и социално-критикарско отколкото очаквах. Чак при втория преглед го харесах истински, защото вече знаех на какво да обръщам внимание и какво просто да игнорирам (примерно изперкалата шматка и наглото пилотче). Чак тогава видях някакви прилики между Хан Соло и Мал Рейнолдс и твърдя, че въпреки сходствата двама са тотално различни герои. Кап. Рейнолдс е доста по-драматичен и мрачен образ въпраки шегичките, които постоянно (и доста самоиронично) пуска. Хан Соло прилича повече на един друг (по-любим за мен) герой от този сериал Джейн. Обратният пример е новият Star Trek - когато го гледах бях в тотално добро настроение и с тотално положителни очаквания и му се изкефих на макс. Чак при втория преглед се сепнах...абе, картинките са супер, но сюжетът е най-малоумното нещо, което съм гледал онова лято на кино. Та какво общо има между Firefly/Serenity, Star Trek и Inception...ами нищо...просто вадя пример, как лошата подготова, грешният рекламен имидж и свръхвисоките очаквания могат да ти провалят нещо ценно и не толкова очебийно...Надявам се в скоро време да изгледам Inception и да придобия директни впечатления. Цитат: До сега не съм виждал/чувал мъж да харесва "здрач". Аре сега да не ги обиждаме на "мъж"... Мисля, че много жени се кефят на Здрач и Сексът и градът, не защото наистина много ги кефят, а защото си казват "Брей, най-накрая тъп фенсървис и за нас...". Просто с голямо закъснение забавната индустрия откри, че имало и такава ниша. До сега идеята беше: за жените щастливи семейни идилии, а за момиченцата кукли Барби и понита...Успехът на гнойни рани върху лицето на цивилизацията като Сексът и градът и Хана Монтана им дойде малко изнеапица. Японците одавна вадят милярди йени от тази таргет аудитория с шонен-ай-щина, шотакон-щина, инцест и пр. шоджо/джосей гнуси и слабости... Време беше и западът да се ориентира към експлоатация на ниските дамски страсти...не само на мъжките.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 28 Юли 2010 18:58
Цитат: Надявам се в скоро време да изгледам Inception и да придобия директни впечатления. Mai e po-dobre da go gledash, predi da pishesh Genialen film, v ramkite na tri dni veche tri pyti go gledam na kino
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 28 Юли 2010 20:51
AlShu написа: Цитат: Няма лошо да не харесваш нещо харесвано от масите, само че тъпо е да го натякваш с цел да се правиш на интересен както примерно в случая на Agent. От къде знаеш, че се прави на интересен...може пък съвсем откровенно, да не е харесал филма. Е ако не го е харесал ще каже "не ми хареса" а не "тва е най-тъпия филм на света" което практически няма как да го мисли
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 29 Юли 2010 09:30
Wannabe Цитат: Mai e po-dobre da go gledash, predi da pishesh Genialen film, v ramkite na tri dni veche tri pyti go gledam na kino С това тотално ме амбицира да не го гледам...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 29 Юли 2010 12:53
хахаха що за глупост? Излиза хубав филм, а ти няма да го гледаш, защото всички го харесват . Проумей извратеността на собствения си пост, защото това не е адекватна реакция. Това, че един филм е хубав и има опасност и ти да го харесваш, не означава, че ще се загубиш самоличност в обществото и ще си поредната изгубена душа, носеща се по реката на времето . Когато нещо е хубаво, то просто е хубаво. Не е нужно да усложняваш, гледай филма и си дай мнението след това.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 29 Юли 2010 13:16
Да е... Какво значение има, че някой (Active) го бил гледал 3 пъти на кино? Като гледам темата --- личи си, че предвид бозите, които са все повече и повече, съфорумците оценяват излизането на такъв филм, който макар и да си е блокбъстър, загатва някои доста дълбоки теми (като гледаш филма, ще разбереш за какво говоря --- даже е една определена сцена ) Така че --- не разбирам --- влияеш се от 1 мнение от форума --- пък другите един вид ги игнорираш?
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inception Публикувано на: 29 Юли 2010 13:30
Много мразя, когато някой ми нареди да направя нещо...избива ме да направя точно обратното.
По-горе ви писах колко е важно човек да гледа с правилна нагласа и настроение...когато някой се опита да ти вмени, че определен филм просто няма начин да не ти хареса...е признайте, ме има голяма вероятност да се настроиш негативно...
А и Лео ми е една от най-омразните мутри в Холивуд. Бил се променил, бил станал актьор...да бе...Същата курва си е, ама вече леко напълняла и застаряваща.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|