Автор |
Съобщение |
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 18 Ное 2010 23:13
Жанр * Eкшън * Мистерия * Приключенски * Фентъзи в Ролите: Даниел Радклиф, Ема Уотсън, Рупърт Гринт Режисьор: Дейвид Йейтс Етикети * Даровете на Смъртта * Хари Потър 7 Година: 26 Ноември 2010 Хари Потър и Даровете на Смъртта е предстоящатата 2010/2011 в две части епична фентъзи сага. Приключенски филм на режисьора Дейвид Йейтс , написана от Стив Клоувс и въз основа на романа със същото име от Дж. К. Роулинг . Утре излиза
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 19 Ное 2010 02:55
Не виждам чара на Хари Потър, откакто Ема Уатсън стана легална
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 19 Ное 2010 19:20
От филмите само първите два бяха приятни. По-нататък зе да става пълна боза.
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 19 Ное 2010 22:52
Да наистина е така.. Бяха някак си по-цветни и забавни и полека-лека стават все по-мрачни! Така де, мен и мрачните части ме кефят, но за по-малките няма да е особено интересно, а пък откъм история уж филма е за малчугани.. Днес ходих на кино веднага след даскало и ми хареса, но part1 е малко скучна и няма много "екшън". Предполагам, че в part2 ще е голямото мелее.. Жалко ми е, че го чаках толкова време, а сега пак трябва да чакам part2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 20 Ное 2010 02:09
Part 1 скучна ? Това беше най великия филм който съм гледал,повече от добър - перфектен !
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 21 Ное 2010 01:45
С всеки филм все повече се отдалечават от Хогуъртс. В началото сичко се въртеше около тва как ше завършат годината, сега дори не се вясват в училището. Още не съм го гледал, но ще го задължително.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 21 Ное 2010 12:14
Няма да го гледам, ама ме кефи как го разделиха на 2 части
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 21 Ное 2010 15:49
м, ше се ходи на кино, ама само за да видя как я карат дебилите, защото от 2-3 епизода не съм ги виждал какво става с тях
+1 за чара на първия филм, на сцената, когато дъртия събираше светлината от уличните лампи всички бяхме :OOOOO
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 21 Ное 2010 18:16
Като малък се много кефих на философския камък, но сега не са ми толкова интересни тези филми. Може да я гледам тая част, но на pc-то.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 23 Ное 2010 18:14
Ще я видим и тая част как е. Чудя се да дам ли пари да я гледам... но по-вероятно е замундата да ми спести тези 5 лева като излезне dvd-то на филма.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 23 Ное 2010 22:11
Аз пък съм див фен Чел съм сите книги 3+ пъти парчето и гледах филма с кеф на премиерата
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 25 Ное 2010 15:21
Kamelot написа: В началото сичко се въртеше около тва как ше завършат годината, сега дори не се вясват в училището. Прогреса от 1 към 12 клас, майна...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 25 Ное 2010 18:58
Цитат: Последния филм ще е от 2 частки, втората от които ще е трилогия.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 25 Ное 2010 22:38
Дади написа: Не виждам чара на Хари Потър, откакто Ема Уатсън стана легална Ахахахах. Верно има нещо такова. Филмите по Хари Потър са си чисто и просто боклук.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Националист
|
|
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 05 Дек 2010 09:58
Не знам как ще поберат седмата книга в два филма :/
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 05 Дек 2010 11:32
Цитат: Последния филм ще е от 2 частки, втората от които ще е трилогия. Само аз ли не намерих никаква логика в това? Draksis написа: Kamelot написа: В началото сичко се въртеше около тва как ше завършат годината, сега дори не се вясват в училището. Прогреса от 1 към 12 клас, майна... И това ако не е реализъм. Този петък ще ходя да го гледам на кино. Любезният ми клас ме чакат да се излекувам за да ходим заедно
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 05 Дек 2010 22:21
Dante написа: Ти смятай какъв толерантен клас. На нас въобще не ни дреме един за друг. Прочее, може да прочетете едно доста адекватно ревю тук: http://www.forestofmagic.info/index.php ... 7&Itemid=95.4. Съобщения с измами, спам, реклама и MLM-схеми се изтриват
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 06 Дек 2010 17:45
Филма е хубав, хареса ми, но... Честно казано останах леко разочарован от него и определено не го смятам за най-добрият от всички. Същата история беше и с последния филм. Големия проблем идва че и двете последни книги бяха огромни по съдържание. Особено последната. Може би ако имаше поне 20-тина минути отгоре щеше да е по-добре. Специално за мен са пропуснати няколко важни моменти, които щеше да помогнат на историята и накрая на филма нямаше да те оставят да се чудиш аджеба що точно така е и т.н. Ако не бях чел книгата щеше да ми е по-интересно ама знам ли Надявам се юли месец последния филм да има повечко екшън и да компенсира първата част
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 06 Дек 2010 20:46
Филма в голямата си част беше ПЪЛНО ЛАЙНО. Имаше само една малка част дет си заслужаваше.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 Публикувано на: 06 Дек 2010 20:57
Kamelot написа: Филма в голямата си част беше ПЪЛНО ЛАЙНО. Имаше само една малка част дет си заслужаваше. Gee-willikers, thank you, Captain Obvious ! ;-p
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|