Автор |
Съобщение |
Въртолета
|
|
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
|
|
Заглавие: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 15 Сеп 2010 16:35
Още с спирането на списанието до сега,животът ми се е намалил сигурно с 10 години.Кое бихте избрали вие: 3-4 кинтово списание или този саит?
___________________________________ Ники вижда всичко.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 15 Сеп 2010 17:32
баси въпроса много ясно че списанието
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 15 Сеп 2010 22:49
бе и сега не е зле по-бързо скивам новите игри ама и преди си беше яко да седнеш в кенефа или на канапето и да си четеш ама аз както бях почнал в последно време да спирам да го купувам и така май даже ми е по-добре
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 15 Сеп 2010 22:54
в кенефа чета вестници и решавам кръстословици, а на канапето чета книжки. За чии хуй са ви тези списания и това нюфагско реване за връщането им...
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 15 Сеп 2010 23:57
определено така по ми харесва, все пак спестявам 4 кинта на месец. вярно е гадно да се чете от монитора и затова си принтирам статиите
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 16 Сеп 2010 11:12
След като спряха списанието форума затъпя.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 16 Сеп 2010 13:19
wiedzmin написа: нюфагско реване за връщането им... аз когато тва списание съм го чел ти и ПЦ си нямал гледал си батковците как играят СК по клубовете и си крал сотинки от на майкати протмонето да може да играеш аман от хейтъри ма тъпи хейтъри още по зле
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 16 Сеп 2010 13:31
И със списание и без винаги е била най-лошата гейм-рилейтед медия в България.
|
|
|
|
|
Въртолета
|
|
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 16 Сеп 2010 19:28
Nathan Drake написа: И със списание и без винаги е била най-лошата гейм-рилейтед медия в България. Пич ,тролиш.Pc mania може да са наи-лошите в света ,в България са наи-добрите...или по скора бяха наи-добрите.
___________________________________ Ники вижда всичко.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 16 Сеп 2010 19:50
Въртолета написа: Nathan Drake написа: И със списание и без винаги е била най-лошата гейм-рилейтед медия в България. Пич ,тролиш.Pc mania може да са наи-лошите в света ,в България са наи-добрите...или по скора бяха наи-добрите. Хлапак. От километри си личи, че никога не си докосвал до Gamers' Workshop... нямаш си на представа колко си загубил...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
ivo tsekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 17 Сеп 2010 08:16
Здравейте приятели! Виждам, че темата за списанието и сайта продължава да разбунва духовете и това е съвсем нормално. Усещането да държиш в ръцете си новия брой е наистина уникално, но и онлайн варианта има своите неоспорими предимства. Ако имате интерес, може да прочетете моето скромно мнение на тази тема в личния ми блог - http://iv40.wordpress.com. Всъщност самия той показва, че в интернет възможностите за изразяване и комуникация са много повече и позволяват на всеки да вземе участие в дискусията. Иво Цеков
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 17 Сеп 2010 16:06
Иво, добре е, че обръщаш внимание на нас, простосмъртните. Но нека ти кажа нещо - във форума има една група, която не се интересува от по-добрите възможности за изразяване, а също така и по-голямата гъвкавост, с която могат да се пускат новини/статии, а от това да държат в ръцете си списанието. Което е нещо съвсем различно... Защо аз лично съм книжен плъх - чета много и най-различни неща, но пробвам ли да се да чета в интернет... не, просто е невъзможно. Ще се намери някой всезнайко, дето ще каже "ми взимайте си лаптопите в кенефа". Е да, ама ако нямаш лаптоп?! А ако просто искаш да си разгърнеш списанието и да те плени миризмата на мастило?! Какво правим тогава?! В моя случай съм изчел всички списания, които имам, по няколко пъти... вече чак наизуст ги знам, но определено ми липсва момента, в който грабвах списанието, в началото на месеца от будката, и бързах към вкъщи да си го чета на спокойствие... Та искам да кажа, че интернет никога няма да замени добрата стара книга/списание. Ясно ми е, че пц мания никога отново няма да съществува под формата на списание и това ме натъжава още повече... но какво пък - децата ми един ден ще продадат купа на някой антиквар на повече от прилична цена
|
|
|
|
|
ivo tsekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 17 Сеп 2010 17:09
Привет! Думите ти са повече от ясни, признавам си, че докато четях поста ти, наистина усетих отново какво е да разгръщаш хартиения брой. Всъщност точно в момента на масата до мен лежи един стар брой на PC Mania. Бърза справка с корицата показва, че е №1 за 2009 г. В него можем да прочетем за GTA IV, NFS: Undercover, както и моята собствена статия за Football Manager 2009. Даааа, така е, времето тече бързо. В това да си "книжен плъх" няма нищо лошо. През славните си детско-юношески години към изчел огромно количество книги и едва в горните курсове на университета поограничих четенето си до дебелите учебници (Юридически факултет е това, все пак . Нещо повече, "книжните плъхове" напоследък са истински застрашен вид и лично аз се радвам, че все още има хора, които с гордост си казват, че са такива. Само с едно не съм съгласен - не в твоето изказване, а по принцип. Много болно ми става като чета неща от рода на "PC Mania умря", "списанието престана да излиза" и т.н. Поради стечение на обстоятелствата съм един от най-ангажираните в творческия процес, откакто стартира новия сайт. Уверявам ви, че много хора се трудят ежедневно, за да ви доставят всичката информация, която виждате тук. Повярвайте ми, PC Mania не е умряла, тя просто еволюира. И въпреки, че на едни това им допада, а на други - не, основните ценности, които ни водеха през всички тези години - желанието да ви даваме най-пълната и интересна информация и любовта към игрите - изобщо не са се променили! Иво ps Силно се надявам, че това за "вниманието към простосмъртните" да го казваш на шега. Следя както форума, така и коментарите в основния сайт изключително редовно (в сайта отговорите ми наближават 300). Ето още едно предимство на онлайн формата - тук можем за имаме обратна връзка в рамките на минути и всеки има свободата да се изкаже когато и където поиска
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 17 Сеп 2010 19:45
Иво, благодаря за отговора. Онова за простосмъртните беше шега. Просто във форума не влизаш много често, а в статиите пък аз не съм активен, та се получава леко разминаване За книжните плъхове - наистина е жалко, че те зачезват. Като гледам правописа на част от младежта ми става притеснително за бъдещето на страната... И накрая, да те поздравя, че ти си един от най-активните автори тук, заедно с Владо Тодоров. Въобще, благодарение на вас двамата сайта е доста активен, а и все пак е запазен стила от списанието.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 27 Сеп 2010 10:04
Така си е. На мене лично много ми липсва да чакам с нетърпение всеки месец да си купя следващия брой... ех, спомени, спомении... А сега посещавам сайта всеки ден, но все още се случва понякога да преровя списанията и да си почета някои от готините стари статийки на Сашо Бойчев
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 28 Сеп 2010 08:53
твърдо хартиеното списание просто като излизаше, зе 1 месец го изчитах почти цялото(било то в кенефа), заедно с някои статии, които съм си мислил, че няма да са ми интересни
сега тая верси малко...чета я ако си тъся нещо, иначе не ми грабва окото
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 01 Окт 2010 10:55
ivo tsekov написа: Здравейте приятели! Виждам, че темата за списанието и сайта продължава да разбунва духовете и това е съвсем нормално. Усещането да държиш в ръцете си новия брой е наистина уникално, но и онлайн варианта има своите неоспорими предимства. Ако имате интерес, може да прочетете моето скромно мнение на тази тема в личния ми блог - http://iv40.wordpress.com. Всъщност самия той показва, че в интернет възможностите за изразяване и комуникация са много повече и позволяват на всеки да вземе участие в дискусията. Иво Цеков Иво, що си спре блога? Четях го с интерес.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 01 Окт 2010 21:35
doggymien4o написа: А сега посещавам сайта всеки ден, но все още се случва понякога да преровя списанията и да си почета някои от готините стари статийки на Сашо Бойчев Готините статии може да ги намериш и четеш отново от същият автор, този път главен редактор на http://netmag.bg/ . И списанието си е там, и статиите, и някои автори, и всичко. Сашо-мозъка от @pisma, също.
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 01 Окт 2010 23:25
Декстъре, ти си тъп гей, шибан евреин и плиткоумен малоумник. Мразиме те като цяло. Айде и със здраве.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: PC Mania преди и след спирането на списанието. Публикувано на: 02 Окт 2010 16:04
maieutiquer написа: Декстъре, ти си тъп гей, шибан евреин и плиткоумен малоумник. Мразиме те като цяло. Айде и със здраве. Оф, колко пъти да ти казваме, че си най-некадърния неуспешен трол в историята на пцм?!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|