Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: на Телевизор
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас!
Публикувано на: 21 Сеп 2011 22:17

Рионна, на вас софтуера на цифровия ви телевизор на телевизор ли го пишат? Защото ако не, това не е никакъв телевизор. Бледа имитация на персоналния ви компютър който прави всичко.

Профил

Публикувано на: 22 Сеп 2011 11:21

X-ray тръгнал си да обиждаш а не се виждаш .... ти какъв си ( сигурен съм че нямаш 18, ако имаш ужассс.......)^^ не си ми отговорил на всичките въпроси! Какво е мулти магическо и тем пдобни на мен не са ми ясни поясни ако не те мързи xD. Прочети ми 10 пъти горния пост със Харрокт! Харрокт ти вървиш по неговия път xD. Да си повторя ли въпроса ? И каде съм написал че имам цифров телевизор още по малко че софтуера се прави на телевизор ( това ти си го написал Harcort ). Прочети ми мнението 10 пъти докато разбереш какво съм написъл ( и за двамата се отнася). А човек щом започне да обижда значи е затапен. И се вижда кой е галоша xD. Екс има много да растеш изключи си компютъра и започни да пишеш тука от ps-то, искам да се посмея. Като си тръгнал да обиждаш pc платформата какво правиш на нея ? Ще си повторя въпроса защото съм сигурен че си мързелив и да връщаш да четеш назад горното ми мнение ! И нямам конзоли имам само една от която пиша в момента xD

Всичките игри който играеш на ps, са направени на компютър ( кажи ми един програмен език който може да тръгне на ps или който може да тръгне ) ? Кажи ми и дизаинерска програма на ps? ( Дано ми разбираш въпроса постарах се да го опростя максимално)!

Профил

Публикувано на: 22 Сеп 2011 16:17

Келеша хубаво ви тролна обаче, горния пост го показва...

Профил

Аватар
В момента играе: с цици
Публикувано на: 22 Сеп 2011 18:37

Rionna написа:
X-ray тръгнал си да обиждаш а не се виждаш .... ти какъв си ( сигурен съм че нямаш 18, ако имаш ужассс.......)^^ не си ми отговорил на всичките въпроси! Какво е мулти магическо и тем пдобни на мен не са ми ясни поясни ако не те мързи xD. Прочети ми 10 пъти горния пост със Харрокт! Харрокт ти вървиш по неговия път xD. Да си повторя ли въпроса ? И каде съм написал че имам цифров телевизор още по малко че софтуера се прави на телевизор ( това ти си го написал Harcort ). Прочети ми мнението 10 пъти докато разбереш какво съм написъл ( и за двамата се отнася). А човек щом започне да обижда значи е затапен. И се вижда кой е галоша xD. Екс има много да растеш изключи си компютъра и започни да пишеш тука от ps-то, искам да се посмея. Като си тръгнал да обиждаш pc платформата какво правиш на нея ? Ще си повторя въпроса защото съм сигурен че си мързелив и да връщаш да четеш назад горното ми мнение ! И нямам конзоли имам само една от която пиша в момента xD

Всичките игри който играеш на ps, са направени на компютър ( кажи ми един програмен език който може да тръгне на ps или който може да тръгне ) ? Кажи ми и дизаинерска програма на ps? ( Дано ми разбираш въпроса постарах се да го опростя максимално)!

Щом те накарах да напишеш такъв пост значи доста успешно те натролих. Искрено се надявам да разбираш разликата между видовете платформи и целта, с която се използват и това да е резултат от дълбокият удар на тролския пост. Ако не е Бог да е на помощ на България.

Профил

Аватар
В момента играе: на Телевизор
Публикувано на: 22 Сеп 2011 22:03

Аз със X-ray не искам нищо да чета. Не мога обаче да разбера Rionna на какво си мисли, че се прави софтвера на телевизора? Предполагам не е виждал девелоперски телевизор с които може да опресняваш честота на входно-изходните конектори, разработвайки специфичен програмен код. От там може да се моделира и виртуалното пространство което се развива пред монитора. Вие младите все още не мислите така зряло като мен - улегнал и изключително популярен геймър.

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 22 Сеп 2011 23:52

Защо имам чувството, че ПЦ срещу конзоли е породено от глупавото наивно мислене на човешкото същество, за това кое е по - добре, знаейки, че няма никакво значение, тъй като все пак нищо не се променя...
Хубаво е, че хората, който спорят за това са влезнали в пубертета най - сетне и за пръв път откриват своя "интелект". Сега предлагам 80% от хората, който поглеждат към тази тема надъхани, да натиснат бутона "излез" и да се върнат към заблуденото им философско мислене за това как живота е тъп и е най - добре да се самоубиеш.

Профил

Аватар
В момента играе: с цици
Публикувано на: 23 Сеп 2011 00:37

Много ми е странно, че хората продължават да постват в една откровено тролска тема сякаш наистина правят нещо друго освен да излизат пълни глупаци.

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 23 Сеп 2011 12:22

X-ray написа:
Много ми е странно, че хората продължават да постват в една откровено тролска тема сякаш наистина правят нещо друго освен да излизат пълни глупаци.

umad?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com