Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: За и против медицината на генетичните заболявания
Публикувано на: 17 Яну 2011 22:43

blackmaster написа:
Зъл комуняга !

Щях да те поправя на "Марксоляга" ама звучи прекалено близо до "Марсоляга", а то до "Марсол" и затова реших да не те поправям. :lol:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 18 Яну 2011 18:20

Omega-x написа:
Или не си учил по биология, или гледаш прекалено много филми/сериали(каза че имаш много свободно време) или си си тъп.

Бтв, тоя трол се сетих на кого ми напомня - помните ли как имаше един, чийто филм беше, че е болен и че болката и омразата на другите са неговото оръжие..или някава подобна шизофрения.

fear4.
Ама според мен не се будалкаше, щото да казва, че има някаква страшна болест, пък макар и в Интернет...
Или аз съм много прост, за да му вярвам, или момчето си го проси...

Профил

Публикувано на: 21 Яну 2011 00:19

Omega-x написа:
Бтв, тоя трол се сетих на кого ми напомня - помните ли как имаше един, чийто филм беше, че е болен и че болката и омразата на другите са неговото оръжие..или някава подобна шизофрения.

Saw.

Между другото, допреди да прочета набързо постовете на OP си мислех, че съм единственият, който разсъждава по този начин.
Както и да е, друг път ще постна по темата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2011 13:20

Изразът "естествен подбор", ако не се лъжа, е случка от отдавна отречената теория на Ч. Дарвин.

Тоест, всяко позоваване на нещо, което е неаргументирано, спрямо 21 век, носи риска, да се самоопровергае ... :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2011 15:43

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Изразът "естествен подбор", ако не се лъжа, е случка от отдавна отречената теория на Ч. Дарвин.

Ти да не пишеш от някакъв алтернативен свят, в който прасетата имат крила, конете говорят, червеите са изобретили вечен двигател и като кажеш на крушата, че си гладен тя ражда ябълки?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2011 15:13

Sentry, привет!
Не ме нахилвай така яко, човече, признавам, че много ти идват, владееш словото! :D

Ами виж сега, светът, който ми описа, ми е непознат, понеже не съм минал на халюциногени, но пък нищо не пречи да пробваме. :D

И сериозно.
Всъщност, ако се вгледаш в примерите си достатъчно задълбочено, като нищо може да припознаеш, че те са истинни, поне за други видове гледни точки.
За някои видове микроорганизми, червеите като нищо може да изглеждат изобретатели на вечен двигател, серейки тор, която подхранва растителния свят, и хранейки се с умряла плът; примерно казано.

По-умен си от мен, и на теб оставям да си изнамериш по-як довод, знам че можеш! :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost