Щях да те поправя на "Марксоляга" ама звучи прекалено близо до "Марсоляга", а то до "Марсол" и затова реших да не те поправям.blackmaster написа:Зъл комуняга !
За и против медицината на генетичните заболявания
-
Serious Sam 1.0
Re: За и против медицината на генетичните заболявания
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
fear4.Omega-x написа:Или не си учил по биология, или гледаш прекалено много филми/сериали(каза че имаш много свободно време) или си си тъп.
Бтв, тоя трол се сетих на кого ми напомня - помните ли как имаше един, чийто филм беше, че е болен и че болката и омразата на другите са неговото оръжие..или някава подобна шизофрения.
Ама според мен не се будалкаше, щото да казва, че има някаква страшна болест, пък макар и в Интернет...
Или аз съм много прост, за да му вярвам, или момчето си го проси...
WeAreGettingClose
Saw.Omega-x написа: Бтв, тоя трол се сетих на кого ми напомня - помните ли как имаше един, чийто филм беше, че е болен и че болката и омразата на другите са неговото оръжие..или някава подобна шизофрения.
Между другото, допреди да прочета набързо постовете на OP си мислех, че съм единственият, който разсъждава по този начин.
Както и да е, друг път ще постна по темата.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Изразът "естествен подбор", ако не се лъжа, е случка от отдавна отречената теория на Ч. Дарвин.
Тоест, всяко позоваване на нещо, което е неаргументирано, спрямо 21 век, носи риска, да се самоопровергае ...
Тоест, всяко позоваване на нещо, което е неаргументирано, спрямо 21 век, носи риска, да се самоопровергае ...
Нема таа, нема онаа.
Ти да не пишеш от някакъв алтернативен свят, в който прасетата имат крила, конете говорят, червеите са изобретили вечен двигател и като кажеш на крушата, че си гладен тя ражда ябълки?ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Изразът "естествен подбор", ако не се лъжа, е случка от отдавна отречената теория на Ч. Дарвин.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Sentry, привет!
Не ме нахилвай така яко, човече, признавам, че много ти идват, владееш словото!
Ами виж сега, светът, който ми описа, ми е непознат, понеже не съм минал на халюциногени, но пък нищо не пречи да пробваме.
И сериозно.
Всъщност, ако се вгледаш в примерите си достатъчно задълбочено, като нищо може да припознаеш, че те са истинни, поне за други видове гледни точки.
За някои видове микроорганизми, червеите като нищо може да изглеждат изобретатели на вечен двигател, серейки тор, която подхранва растителния свят, и хранейки се с умряла плът; примерно казано.
По-умен си от мен, и на теб оставям да си изнамериш по-як довод, знам че можеш!
Не ме нахилвай така яко, човече, признавам, че много ти идват, владееш словото!
Ами виж сега, светът, който ми описа, ми е непознат, понеже не съм минал на халюциногени, но пък нищо не пречи да пробваме.
И сериозно.
Всъщност, ако се вгледаш в примерите си достатъчно задълбочено, като нищо може да припознаеш, че те са истинни, поне за други видове гледни точки.
За някои видове микроорганизми, червеите като нищо може да изглеждат изобретатели на вечен двигател, серейки тор, която подхранва растителния свят, и хранейки се с умряла плът; примерно казано.
По-умен си от мен, и на теб оставям да си изнамериш по-як довод, знам че можеш!
Нема таа, нема онаа.