Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: PS3 на старите телевизори???
Публикувано на: 07 Сеп 2010 23:44

Здравейте :D , реших да си взема Playstation3.Само,че искам да попитам някой тук ,ако знае дали ще ми тръгне на стар телевизор имам впредвид от онея големите отзад ,дето са без плосък екран.Мерси предварително.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Заглавие: Re: PS3 на старите телевизори???
Публикувано на: 07 Сеп 2010 23:58

PS3-ката още си върви със Скарт адаптер, а старите телевизори ползват именно него.
Обаче не очаквай много от такъв телевизор :?
А да и внимавай, че на някои игри даже не им се чете текста на low-res ( BC2 comes to mind)

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 00:11

Мерси,а да попитам дали става и с монитор за компютър???

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 08 Сеп 2010 01:04

Честно казано така и не проверих за адаптер към VGA/DVI, но знам че има такива, сега дали картината ще е качествена през този адаптер не знам. Аз лично си ползвам конзолата на PC монитора в момента, но през HDMI :? .
Първо виж какви входове има монитора ти и оттам вече търси съответният адаптер(ако въобще трябва такъв)

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 09:10

Много благодаря. 8) :D

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 10:09

На стари телевизори е възможно теория но безмислено на практика. И макар че върви със Скарт адаптер всъщост сигнала минава през трите чинча което е най-смотания сигнал изобщо и придава нечитаемост и замъгленост дори на PS1 конзола. Главния проблем е че нищо дребно не се различава - нито текста се чете, нито дребните детайли се виждат.

На монитор - VGA кабел няма. Опцията е да имаш DVI вход на монитора, тогава си намираш един преходник HDMI-DVI и си готов. А звука си изкарваш от чинчовете.

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 13:49

Еми незнам как е на другите монитори но моят има VGA вход,дали ще стане???И освен това на монитор по добра ли е картината отколкото на стар телевизор???

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 13:51

sega mega написа:
Еми незнам как е на другите монитори но моят има VGA вход,дали ще стане???И освен това на монитор по добра ли е картината???

Сигурен ли си, че няма DVI? Какъв ти е модел монитора? Ако няма, сори пич, ще се налага да играеш на CRT докато събереш пари за по-добър монитор/HDTV.

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 14:25

Ами модела ми е :Аcer X223W 22-23 инча.И отзад има само два входа единият е VGA a другия за захранването.Ще стане ли???? :roll:

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 14:37

По спецификация би трябвало да имаш И DVI-вход освен ако нещо не ни се объркал с модела.

http://www.pcworld.idg.com.au/review/mo ... nfo_bottom

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 14:43

По мое мнение запазен и качествен "стар" CRT кинескоп надминава по качество евтините TN матрици. Единствения недостатък е по-ниската резолюция, но това не при всички игри е от значение. Или накратко казано, пускай конзолата в скарт входа на телевизора и си цъкай, а ако не те удволетворява качеството събирай пари за нещо по-модерно.

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 14:52

Радостин Стефанов написа:
По спецификация би трябвало да имаш И DVI-вход освен ако нещо не ни се объркал с модела.

http://www.pcworld.idg.com.au/review/mo ... nfo_bottom

Еми да модела ми е същия с тоя на линка , ама не видях никъде DVI вход.А всъщност как трябва да изглежда този вход и къде трябва да се намира ????
Ps:Извинявам се за глупавите си въпроси ама не разбирам много .

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 15:04

Ей така. Входа от ляво.

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 15:24

:cry: :x Еми освен ако входа не ми е един за VGA и DVI значи нямам такава екстра :cry: .Карай ще го пусна на ТВ-то.И мерси много за помощта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 15:26

sega mega само едно не ми е ясно реално пс3 още не е напълно хакната днеска се говори че сони са пуснали пач за въпросния донгле който не позволява да се ползва ти нямаш ЛСД телевизор но си готов да плащаш по 120лв за игра?

Профил WWW

Публикувано на: 08 Сеп 2010 15:44

Да,защо не???По принцип не гледам телевизия и не ми трябва LCD tv.A пък и не всички игри за PS3 са по 120 лв има и доста по евтини. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 15:51

dx4 написа:
sega mega само едно не ми е ясно реално пс3 още не е напълно хакната днеска се говори че сони са пуснали пач за въпросния донгле който не позволява да се ползва ти нямаш ЛСД телевизор но си готов да плащаш по 120лв за игра?

PS3 ИГРИТЕ СТРУВАТ 120 ЛЕВА САМО АКО СИ МАЛОУМНИК КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ИНТЕРНЕТ.
/rant

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 16:17

действително - за PS3 са най-евтините игри , всичко ценно ценно се намира за по 20-30 лева точно защото няма пирати и всеки гледа да разменя и търгува. Докато на 360 и особено Wii цените са убийствени.

b.t.w. 100 броя съм сигурен че този модел който си дал има DVI защото при мен имам същия, направих ти и схема - ако не ти е така значи модела не е същия

http://img203.imageshack.us/img203/1580/acerj.jpg

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 16:40

Радостин Стефанов написа:
действително - за PS3 са най-евтините игри , всичко ценно ценно се намира за по 20-30 лева точно защото няма пирати и всеки гледа да разменя и търгува. Докато на 360 и особено Wii цените са убийствени.

b.t.w. 100 броя съм сигурен че този модел който си дал има DVI защото при мен имам същия, направих ти и схема - ако не ти е така значи модела не е същия

http://img203.imageshack.us/img203/1580/acerj.jpg

Модела ми е абсолютно същия отзад само,че нито отляво на VGA входа нито отдясно,не виждам никаква друга дупка.
PS:Иначе за модела съм 100% сигурен,пише го отпред в горния десен ъгъл.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 16:48

Я го снимай да го видя както го е снимал той ако може.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com