Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: PSP - струва ли си?
Публикувано на: 07 Ное 2007 23:24

Посъбрах отново парици и съм решил да си взема едно PlayStation Portable ($160-170)
Въпроса ми е - струва ли си? Т.е. остаря ли много?
Мисля че е изгодно на фона на другото нещо, което ми хвана окото iPod iTouch - $300
Трябва ми нещо което пуска хубави видеота, музика и разбира се - игри, но те не са много наложителни :D
Размера ще го преглътна :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 23:26

Е то остаря стария вариант, сега нали пуснаха Слим за ПСП..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 23:44

един приятел има не е много яко

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 04:59

Ей бавен съм :oops:
Ама все пак тоз слим го няма по тукашните магазини, няма много плюсове, а втора ръка струва колкото обикновен ПСП монстър пак :shock:
То се знае че ще си взема едно ПСП де, въпроса е кога и с каква карта :oops: :oops: :oops: :lol: :oops:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 09:00

PSP Slim го има тук още от няколко месеца :roll:
http://www.technomarket.bg/promo.php Разгледай последната страница,там има оферти с игри и други глупости.Иначе дебелото(старото) е 329 и само с него може да даунгрейднеш(да играеш пиратски игри).Изборът е твой

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 10:57

g0_away_n00b написа:
http://www.technomarket.bg/promo.php Разгледай последната страница,там има оферти с игри и други глупости.Иначе дебелото(старото) е 329 и само с него може да даунгрейднеш(да играеш пиратски игри).Изборът е твой

Глупости! И на новото фриймуера е хакнат. Колкото до това дали си струва-за мен да(въпреки че нямам).

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 10:59

И PSP и iPod Touch са ок за гледане на видео и филми, но само във втория има много стабилен Wi-Fi модем, оргомна памет и доста по-добър дисплей. Но пък PSP -то има игри. Прецени кое от двете ти е по-полезно, защото от PSP няма да можеш да си проверяваш пощата, да чатиш и да браузиш в нета (особенно в големите градове почти няма непокрити от хот-спотове зони).

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 12:04

PSP си струва всяка стотинка, графиката е революционна като за преносима конзола - като на PS2 е, пък и PSP-то не е от скоро на пазара.В САЩ не може да нямате Slim, плюс е ако може да намериш Slim, но не е задължително.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 13:07

Sandro написа:
И PSP и iPod Touch са ок за гледане на видео и филми, но само във втория има много стабилен Wi-Fi модем, оргомна памет и доста по-добър дисплей. Но пък PSP -то има игри. Прецени кое от двете ти е по-полезно, защото от PSP няма да можеш да си проверяваш пощата, да чатиш и да браузиш в нета (особенно в големите градове почти няма непокрити от хот-спотове зони).

Не съм съгласен за Wi-Fi-а. Нямам представа как е на Ай-Под-а, но с ПСП-то никога не съм имал проблеми с Wi-Fi, било то у дома или на някой хотспот в града. Горещо препоръчвам ПСП, още повече, че с набора къстъм неща за него се превръща в нещо невероятно. Преди време гледах проект за Linux, писан за ПСП, не знам до къде са стигнали нещата, но ще бъде уникално. Така че 2 ръце за ПСП.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 17:06

Е то ipod touch излезнало ли е в България и на какви пари може да се намери ??? :roll:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 18:11

Еми и аз да дам горе-долу компетентно мнение...

ПОлзвал съм и ПСП (на един фр) и мисля, че е доста некадърно устройство, особено както ти каза, че не ти и трябва толкова много за игри...

За ИТъч... Почти същото е като ИФон (какъвто баща ми ползва - кракнат от около месец) и мисля, че е много по-добро от Сонито... Освен това има много веб приложения на сайта на Епъл, като игри, разширени калкулатори и други, които се ползват без проблем... А и бъдещето е пред ИФон, а не пред неква кифла като ПСП-то...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 20:53

пич ще ти дам прост отговор земи некой Xbox 360 или направо нов комп кво ще се тътриш с тва psp дето ще ти изкриви очитена малкия му екран(честно ти казвам не е оферта толкова money да дадеш за тва нещо) а това кво ти ше направиш ти си решаваш това е само моето мнение. :) :) :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 22:57

bgcomando написа:
пич ще ти дам прост отговор земи некой Xbox 360 или направо нов комп кво ще се тътриш с тва psp дето ще ти изкриви очитена малкия му екран(честно ти казвам не е оферта толкова money да дадеш за тва нещо) а това кво ти ше направиш ти си решаваш това е само моето мнение. :) :) :)

Даааааааааааа, малък е екрана.. аз нямам такова...

Krieg

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 23:08

Krieg написа:
bgcomando написа:

Xbox, от който почти всички бройки са дефектни?
Няма смисъл...а и човека може да иска джобна конзола.Ако питаш мен, Nintendo DS Lite си струва много повече.Игрите са по-хубави, звука е по-силен, екрана по-ярък, два са, по-малки от на PSP- то( :/ )Екранчетата са малки, но напълно достатъчни.Единия е тъч скрийн.100% с един DS Lite ще ти е много по-забавно (;

DS Lite> PSP

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 23:31

Zelma написа:
Krieg написа:
bgcomando написа:

Xbox, от който почти всички бройки са дефектни?
Няма смисъл...а и човека може да иска джобна конзола.Ако питаш мен, Nintendo DS Lite си струва много повече.Игрите са по-хубави, звука е по-силен, екрана по-ярък, два са, по-малки от на PSP- то( :/ )Екранчетата са малки, но напълно достатъчни.Единия е тъч скрийн.100% с един DS Lite ще ти е много по-забавно (;

DS Lite> PSP
Не е вярно, хардуерните възможности на PSP са в ПЪТИ по силни от тези на DS, PSP има 3D модели, шейдъри, сенки, рендъри ала-бала сякви ултра яки гъзарии, бе графиката е PS2 like.А и мултимедиините му възможности са далеч над DS, филмите изглеждат прекрасно може би, музика...И интернет май има дори.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 23:49

Хубава дискусия става :D
Ай-тъч бих се замислил сериозно дали да не си взема, ама ми е доста скъп. Макса ми е $200, защото почнах да цикля със спестяванията (има картофки в закусвалнята, damn) :lol:
А може ли някой да ме светне как точно седи въпроса с пиратките на ПСП. Преди четох че може да се "втухляса" като му правиш нужните неща ( :lol: )...
Ако има риск не мисля да се циганя за 10 максимум 20 долара за игра, ама все пак въпроса седи какво да взема... :o
Ще прекарам няколко дена в дълбоки размисли и ще видим :D

П.П. А ПСП-то трябва ли нещо да му се прави, че да отваря нормални страници, че и това четох че го има...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 23:56

Лесно става PSP-то, само трябва да видиш frimware-то му коя версия е и има ли хак за тая версия, в data.bg има страхотна тема със стотици страници за PSP ма не се отваря от чужбина...Иначе трябва memory card към PSP-то да чете пиратки, че тая медия на която са оригиналните игри не се продава никъде.Общо взето има перфектни заглавия за PSP, GTA съм пипвал за малко и беше прекрасна, графиката почти като на компютър.

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 08:16

Това сигурно е най-добрата тема излизала тази година(че и от миналата) :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 12:43

zip0 написа:
g0_away_n00b написа:

Глупости! И на новото фриймуера е хакнат. Колкото до това дали си струва-за мен да(въпреки че нямам).

Имах напредвид,че само с Phat можеш да хакнеш Slim :roll:
P.P.Firmware-Фърмуеър :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 13:51

Всъщност аз бих препоръчал един DS Lite. Позволявам си го, защото съм имал възможността да прекарам няколко седмици и с двете конзоли. Първо ПСП-то ме грабна направо не го оставях намира. Само един даунгрейд, една карта с памет и хоп! Но нека карам подред.

PSP
В началото се счупих да играя, да играя и пак да играя. Дисплея е огромен за джобна конзола! Ама не наистина е голям, цветовете са богати и приятни за окото, ъгъла на виждане също е доста приличен и яркостта е на ниво. За съжаление е доста раним, но нали няма да го ползваш за да забиваш пирони? :wink: Самата конзолка е доста удобна за игра и имах чувството, че държа DualShock. Почти всички игри, които играх се управляваха/изглеждаха/чувстваха/слушаха чудесно. Пробвах и един емулатор за GBA, които деистваше много добре. За мултимедийните възможности няма какво да говоря, страхотни са. Може би звукът е малко слаб, но пък е качествен. Единствените неща, които ми направиха лошо впечатление ми бяха леко краткия живот на батерията и странните фирмени слушалки, който бяха с него, но те са най-лесната работа.
Една мултифункционална джаджа, която определено си струва.

Nintendo DS Lite
Доиде ред и на симпатичната "сапунерчица". Наистина изумително устройство, което бледнее пред хардуерната мощ и мултимедийните възможности на титана PSP, но в крайна сметка стана мой фаворит. Нинтендото беше оборудвано с Flash Cartrige (M3 DS Simply с 4GB SD Kingston) и имах възможността да пусна музика и филми, но за тях по-нататък.
Първо впечатление правят 2-та, но осезаемо по-малки от този на PSP, екрана. Мисля да изпусна момента с чуствителния на допир долен екран, защото го знаеш това. Работата при DS-а е там, че на хардуерът прави игрите добри, а оригиналността. Оооо великолепно беше! Игрите са убиец...ако разчупиш детинската им външност. Почти винаги тъч контрола си беше респонсив и придаваше много добро чувство на самите игри. Друго нещо, което ме изкефи адски много са някой преродени (и подобрени) класики от ерата на Nintendo 64, естествено става дума за, най-великия за мен jump n' run, Super Mario 64 и още няколко класики.
Мултимедия...колко приятна дума. Еми и DS-а пуска музика и филми, но определено не с качеството на PSP. Всъщност звукът на DS-a е по-силен...доста о.О Знам и на мен ми беше странно, но е факт.

Не обърнах голямо внимание на игрите, защото виждам, че са ти по важни мултимедийните качества на устроиствата. Аз пък съм абсолютната противоположност, на мен ми дай оригинални игри, и за това мисля, че PSP-то е най-доброто решение за теб.
P.S. Само да знаеш, че ебаси лудницата да кълцаш разни типове със стилуса на DS :o
P.S.2. Потърси из Google за някакви сравнения между устройствата и т.н.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com