Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение?
Публикувано на: 12 Апр 2009 12:36

Emanuil написа:
Според мен конзолите водят до затъпяване, защото са ограничени (почти) изцяло за игри. Освен това е тъпо да натискаш десетина ли (колко бяха :roll: ) компчета вместо мишка и клавиатура с към 100 клавиша, която предоставя сотици пъти по-големи възможности . Игрите за конзоли са по - първосигнални и елементарни , създадени за не чак толкова ...интелигентната част от геймърите . Като се появи HoI за конзола тогава ще ви призная . Е , като с появи и някоя не чак толкова елементарна стратегия като Endwar пак ще ви призная де :lol: . Приемете го - конзолите са по-елементарната платформа .
И определено не ме е яд , че имам PC , а не кашон, защото усещането да биеш хедшот , да дадеш Attack move на 390 зерглина към базата на врага (ех , спомени...) , да се прицелиш с дясното копче и да почнеш да раздаваш правосъдие с лявото и т.н. е далеч по-велико от абсолютно всичко , което конзолите са , ще и предлагат . Това е .

Значи,Емануиле,ти си голям идиот-трябваше да го кажа-съжалявам(не,ВЪОБЩЕ)
Сега,първо-ако някой иска да си вземе конзола,ще я вземе за да ИГРАЕ,мамка му-какво ти затъпяване?!Тъпият компютър не води ли до затъпяване,а бе?Кажи?
Какво като конзолите са ограничени само до игри-нали за това са направени?!?!
И кой ти е казал,че няма стратегии-има,макар,признавам не са особено подходящи!
И какво му е по-умното на 100копчалъка на клавиатурата?!А,БЕ?Идяд-трябва да бъде горд-100 пъти по-умен е от тебе!!!И освен това и аз си имам спомени-примерно как мятам Сина от стълба върху две маси едно върху друга!Бал съм им майката на зергите!!!Така че,ако обичаш,се върни в дупката от където си изпълзял и МИСЛИ преди да пишеш,недоносче такова... :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 13:47

Emanuil е умен, той играе стратегии.
Конзолите водят до затъпяване, защото на тях можеш да играеш игри.
Джойпадовете затъпяват с десетината си копчета за разлика от клавиатурата, която развива интелекта и креативността със стотина клавиша.

Сега да отвърна на останалите ограничени и затъпели от конзоли хора:
И двете конзоли ги бива. PS3 гълта много парички и ако е стара бройка го получаваш в комплект с пластмасова черупка с два аналога, вместо с DualShock 3.
За това аз лично предпочитам кашона- по-приемлива цена и възможност за хак. Притесняват ме червените кръгове.

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Публикувано на: 12 Апр 2009 18:21

antivenom написа:
Napster написа:
PS3 - причините са много. Първо, не плащате за мултиплейър и демота. Второ, хардуера - 360 няма Blue-Ray, няма Wi-Fi приемник и още много... Трето, джойстика има допълнителни функции (+ към геймплея). 4-то MGS.

1.Демотата не се плащат
2.Може да си купиш допълнително Wi-Fi приемник
3.Откъде си толкова сигурен ,че и джойстика на кашона няма.

1. Нови демота не можеш да теглиш освен ако не си платил Live!
2. За 120лв. отгоре? Не, мерси. Дори телефона ми има Wi-Fi.
3. Джойстика на кашона е обикновен, няма функцията на DualShock3 - motion детектор. Тоест можеш да движеш джойстика, нещо като Wii.
Да допълня че софтуера на PS3 е много по-добър от този на кашона. Ще напиша основните неща:
- Инсталиране на OS (мисля че засега може само Linux)
- Internet Browser
- Гледане на филми в DivX формат, а и по спомени последния ъпдейт дава и възможност за субтитри (Xbox подържа само свой си формат - тоест от компа форматирате някой филм и му вграждате субтитри, което отнема много време).
И още много...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: wow,BF:bad company,Halo3,Halo wars,
Публикувано на: 12 Апр 2009 20:31

Leach написа:
Притесняват ме червените кръгове.

Еми аз изчаках един месец преди да си го хакна,за да видя дали ще има проблем и ако има да го върна.
P.S.
Май всеки кашон е с гаранция.

Профил

Аватар
В момента играе: Call of Duty 2
Sacred 2 : Fallen Angel
World Racing 2
Публикувано на: 12 Апр 2009 20:34

Аз съм за Бокса. :rockon:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 12 Апр 2009 20:55

Napster написа:
- Гледане на филми в DivX формат, а и по спомени последния ъпдейт дава и възможност за субтитри (Xbox подържа само свой си формат - тоест от компа форматирате някой филм и му вграждате субтитри, което отнема много време).
И още много...

За тва кой те е излъгал? ;) Щото мога да ти кажа, че проектор + 7.1 звук + Хbox нема равно. На телевизор също изглежда супер. На бокс може да се гледа абсолютно всичко. Може и да се стриймва от PC/лаптоп/каквотосесетиш,свързанокъммрежатанабокса.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2009 10:38

аз си имам хбокс и мога да кажа че нито еидн филм несъм пуснал от него. Какъв е смисала да пускам филми от конзолата като пц то ми е включено в тв то сега да качвам филми на кашона некво безмислено ми е. Ползвам пц за филми музика програми броузване и чат, а бокса за игри. Какъв е смисала от линукса на пс3 и куп други функции безмислица това конзола за игри ли е или не? Просто хбокса е тясно спецялизиран и това го дърпа напред за разлика от пс3 което набляга на куп ненужни глупости блу реи уаи фаи, линуксчета и дрън дрън тва само дига цената, но не допринася изобщо за игрите още повече че и джоипада му е по дървен, та тои си е същия като на пс2 на хбокса верно джоипада е по тежак ама си е баси маняшкия точно си ти приляга по ръката

Профил

Публикувано на: 13 Апр 2009 14:46

Виж сега, аз ще ти кажа едно- КАКВАТО И КОНЗОЛА ДА СИ ВЗЕМЕШ няма да се прецакаш.
1XBOX360първата ми next-gen конзола-избрах я само заради HALO щот съм му фен.кашона НЕ прегрява-МОЯТ е от 2 години и НЕ Е прегрял Gears of war+HALO+Fable 2-Къртят.Въпросът е ,че всичките (тъй като са на майкрософт)-ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА PC(рано или късно(най-вероятно късно))Зависи колко играеш- ,може и за половин година да се скапе- моят ме държи на нокти :shock:
2Wii-NO COMMENT....?.....!!!......NOPE
3PS3 Ето ти един факт-ТЕЗИ ТОЛКОВА МНОГО ЕКСКЛУЗИВИ НА МАЙКРОСОФТ всъщност са много малко(и не са истински ексклузиви(виж по-горе))Докато откакто си взех PS3 НЕ ГО ОСТАВЯМ докато С маркъс феникс играх много малко(само докато я превъртя+1 час мулти)НА KILLZONE2 & RESISTANCE2 НЕ СЕ СПИРАМ-това са най-яките ексклузиви ЕВЪР!!!Ето ти и още една МНОГО основателна причина да приемеш еквивалента на сони-след 1-2 години излиза ПОДОБРЕН XBOX(540) Който няма НИКАКЪВ RRoD(red rings of death).Така че вземи си едно PS3 и си цъкай с кеф докато излезе новият хикс-кашон...Това е от мен (btw xbox-a НЕ и излиза по-евтино защото се плаща такса за мулти + ЗАРЯДНОТО ЗА КОНТРОЛЕРА Е ОТДЕЛНО И Е 50кинта)
П.С.-не всички игри тръгват на хакнат xbox-И ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ХИТРИ-ВСИЧКИ ХАКНАТИ ИГРИ СА ОРЯЗАНИ... :P
П.С.-God of War3 си е добра причина + така нареченото трио xbox-killaz-resistance2+MGS4+killzone2 просто няма за какво да се чудиш
П.С.А да и GTA IV за xbox Е ОРЯЗАНА ЗАРАДИ МАЛКИЯТ ДИСК-И ПОСЛЕ blu-ray БИЛ БЕЗПОЛЕЗЕН :lol: :lol: :lol: (от друга страна обаче MS се изтърсиха с бая за ексклузивните(засега) експанжъни за кашона...От още една страна,обаче сони се изтърсиха ОЩЕ-ПОВЕЧЕ за товa GTAV да е ps3 ексклузив(в най-лошият случай просто ще излезе 1 година по-рано)
НЕ ЗАБРАВЯЙ ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ И ОТ ОПИТ МОГА ДА ТИ КАЖА ЧЕ И ДВЕТЕ КОНЗОЛИ СА ФЕНОМЕНАЛНИ.НО засега PS3 ,а после-xbox540....

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2009 15:05

Орязани пиратски игри? излизало същото да игареш в нета 60 лева на година? абе бтратле ти верно ли имаш 2 конозли и изобщо незнаеш за кво става дума. Сори че ти го казвам ама ти си си ламер, просто няма как да кажеш че излзиало ендакво на цена като аз применро си запиша 15 пиратски диска за 2 дена и ги играя всичките онлаин за 60 кинта на година. За сонито да си земеш 15 оригинални игри ще ти излезе 2000 лева и как може да се орязани като си ги играеш онлаин превърташ си ги и са по 8 гб. Кво е орязано? ти си мислиш че разбираш обаче плямаш глупости и заблуждаваш хората

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2009 15:25

.С.-не всички игри тръгват на хакнат xbox-И ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ХИТРИ-ВСИЧКИ ХАКНАТИ ИГРИ СА ОРЯЗАНИ...

ххахах това си го чувал от??? щото е пълна глупост нещо за имиджи да си чувал които са 1:1 с оргинала? Игри които не тръгват на хакната конзола няма такова нещо пак градски легенди си слушал за някой който не е могъл да си изпече дадена игра успешно на диск е е решил че не въври на хакната конзола...

П.С.А да и GTA IV за xbox Е ОРЯЗАНА ЗАРАДИ МАЛКИЯТ ДИСК-И ПОСЛЕ blu-ray БИЛ БЕЗПОЛЕЗЕН (от друга страна обаче MS се изтърсиха с бая за ексклузивните(засега) експанжъни за кашона...От още една страна,обаче сони се изтърсиха ОЩЕ-ПОВЕЧЕ за товa GTAV да е ps3 ексклузив(в най-лошият случай просто ще излезе 1 година по-рано)

Орязана отново хах начи да преговорим според тебе ГТА са го направили за сони 60Г контент и след тва за боска всичко е ориазано до 8.5?Липсва полвината карта според тебе или мисийте са по малко или?Съжелявам че трябва да те разочеровам но на сони на 60г диск не е заъпълен.Щото по тая логика висчки игри на боска са орязани което е смехотворно твърдение... Разликата между ПС3 и бокс версята в играта е само 1 тълпите в ПС3 са повче заради по добрия хардуер тва е нищо друго....
Тва за ексклузивно ГТА5 за сони е засега само един непотвърден слух.Да не говорим за неоспоримия факт че игрите които не са ексклузиве за ПС3 изглеждат по добре на боска... отново факт...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2009 15:48

Просто тъпаците от сони са сложили супер слаба видео карта и адски мощни процесори, което е добро за пц применро да използваш програми ама не и за игри. Процесорите просто немогат да направат това което прави видеокартата освен ако играта не е написана по някв супер спецялен начин. Затова съм забелязвал при пс3 проблеми с фреим реита докато при хбокса доста по рядко се вижда подобна гадост

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2009 16:18

Цитат:
С.-не всички игри тръгват на хакнат xbox-И ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ХИТРИ-ВСИЧКИ ХАКНАТИ ИГРИ СА ОРЯЗАНИ.

Всички тръгват ако си с правилния wave ,wave 3 наскоро излезе и най -новите игри са с нея и за това могат да не ти тръгват.А откъде измисли тва за отрязването?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2009 16:43

нужен е флаш до версиа 1.51 на ixtream за да може да се подкарват някои от новите игри

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2009 17:22

iddqd написа:
нужен е флаш до версиа 1.51 на ixtream за да може да се подкарват някои от новите игри

И аз тва казвам

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2009 17:42

искаш ли да игареме хало уарс 1в1?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2009 18:26

Warbringer написа:
Napster написа:
И още много...

За тва кой те е излъгал? ;) \

Запознай се преди да говориш (:

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 14 Апр 2009 18:52

Не съм много навътре с кашона а много ми се ще да си купя. Та като като си купя какво точно треа да го направа за да може да играя на него? Да тоя фласш или да го занеса да го хакнат?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2009 20:30

WidowmakeR написа:
Не съм много навътре с кашона а много ми се ще да си купя. Та като като си купя какво точно треа да го направа за да може да играя на него? Да тоя фласш или да го занеса да го хакнат?

Има хора които срещу 50-100лв. флашват драйва и чете пиратски игри.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2009 21:06

ако си от софи в обеля 2 се ходи за 50 лева да ти го хакне едно момче ще ти дам скаипа му да се разберете

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 14 Апр 2009 21:22

Napster написа:
Запознай се преди да говориш (:

Гръмни се бе, един авер има бокс - гледали сме хиляди филми... Конвертори, не чете субтитри... И един мармот ;)

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com