Автор |
Съобщение |
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 27 Апр 2009 16:52
Предвид че никога не съм бил фен н РПГ жарна FF crisis core беше много добра игра .Но колкото и да хвалят ФФ серията за мене най-добрата игра на Square enix си остава Chrono Cross.
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 27 Апр 2009 17:39
Ммм... Денгеки. Искам Ексбокс. :/
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 27 Апр 2009 19:36
'Бе поредицата от FF VII ли започва? ;д
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 27 Апр 2009 20:03
Fenir не просто 7 мислия е първата от поредицата излязла за ПС и може би е най успешната и известна част.Реално Всичко започва от Final fantasy 1 предполагам някои от вас се чудат за името на играта защо аджаба е такова.Историята е следната през далечната 1980 и някоя си който иска да гледа на уикипедия мързи ме... въпросната фирма скуер еникс е пред фалит и решават да направт една "ПОСЛЕДНА" игра преди да фалират и за това е кръщтават Final Fantasy в последствие играта става хит продават се за времето си доста бройки и фримата се спасява от фалит благодарения на играта.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 27 Апр 2009 22:17
Игал съм за супер нинтендо някакви фаинал фентазита ама нензам кои номера са. А иначе в този форум можеби единствено Sentry е истински фен на тази породеица и са ми много странни всички други дето се правят на заинтересовани тука някво оо версията за пс3 има повече екстри нензам си кво и тем подобни коментари, а дори неса превъртяли нито една част от играта. Копелета излези са 13 или повече игри фаинал фентази и несте минали нито една кво се праите на фенове мноо сте ми смешни
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 27 Апр 2009 22:41
iddqd написа: Игал съм за супер нинтендо някакви фаинал фентазита ама нензам кои номера са. А иначе в този форум можеби единствено Sentry е истински фен на тази породеица и са ми много странни всички други дето се правят на заинтересовани тука някво оо версията за пс3 има повече екстри нензам си кво и тем подобни коментари, а дори неса превъртяли нито една част от играта. Копелета излези са 13 или повече игри фаинал фентази и несте минали нито една кво се праите на фенове мноо сте ми смешни iddqd следа от известно време коментарите ти и не мога да се начуда ти пишеш такива за трупане на постове или? щото липсва всякаква логика в тях?Откъде знаеш кой кво е играл тука нещо ясновидец се водиш или?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 27 Апр 2009 22:49
Просто пиша в този форум от години и знам какво игарят масовката, а това че само еидн човек потвърди че е превъртал игри от серията прави постовете ми по смислени от твоя последен. Пиша така радразнено не за друго ами защото се дразна, че някои хора се прадат на фенове на някви игри само защото е фешън.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 27 Апр 2009 23:47
Ами игрите, които аз лично знам, са: Final Fantasy 1 - nintendo и Gameboy версия с 2 Final Fantasy 2 - nintendo и Gameboy версия с 1 Final Fantasy 3 - super nintendo и PS версия с 4 и 5 Final Fantasy 3 DS 3d remake Final Fantasy 4 - super nintendo и PS версия с 3 и 5 Final Fantasy 4 DS 3d remake Final Fantasy 5 - super nintendo и PS версия с 3 и 4 Final Fantasy 6 - super nintendo и PS версия Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Crisis Core Final Fantasy 7 Dirge of Cerberus Final Fantasy 7 Before Crisis Final Fantasy 8 Final Fantasy 9 Final Fantasy 10 Final Fantasy 10-2 Final Fantasy 11 с 4 expansion-а Final Fantasy 12 Final Fantasy 12: Revenant Wings Final Fantasy Tactics Final Fantasy Tactics: War of the Lions Final Fantasy Crystal Chronicles и многото spin-off-и Final Fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 Final Fantasy Agito 13
Също така Mana сериите са започнали като spin-off на FF.
А за хубаво модерно jRPG за PC - Last Remnant. Аз мисля да си спестя игрането на играта, докато не си взема хубав компютър. Лично обаче в момента se чудя какво ще измислят Mistwalker, където са доста от родоначалниците на FF към момента, включително Hironobu Sakaguchi и Nobuo Uematsu.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 28 Апр 2009 10:44
"Просто пиша в този форум от години и знам какво игарят масовката"
Ех да му се невиди и аз влизам от сума време пък незнам всеки кво играе как стават тия неща..... но да ти повярваме ако дадеш пример кажи аз какво играя :>
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 28 Апр 2009 11:21
Ти примерно игареш гта 4 аз не я игаря, но ако толкоз се интересуваш виж класацията и там си пише най много играят WOW, Soker, Gta4, Diablo 2. Заблебележи щом още има доабло 2 на ендо от първите места просто няма място за фаинал фентази просто и грите дето са в класациата нямат нищо общо никога не е имало японско рпг в класяцията така че колкото и да се правят на фенове то лицемерничат и позират за да са модерни. Има и истински зарибени като Sentry но надали са повече от 2 ма 3 ма. Дори за момента ми изглежда че е един
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 01 Юни 2009 23:22
А бе някой знае ли къде може да се намери FF7: AC Complete?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 02 Юни 2009 00:33
фф7 ац комплиит филм ли е? и ако е филм каква е разликато с не компиит?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 02 Юни 2009 01:40
20 минути... поне.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 02 Юни 2009 11:41
11 гб. Тва на ква резолюция е? Също така имате ли субтитри които да съвпадат с тази версия?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 02 Юни 2009 11:55
Blu-Ray RIP, което предполага 1920х1080 резолюция, на японски е, тъй като това е единствената държава, в която е излязал филма за сега. За английските субтитри - най-вероятно има. Няма да е FF ако няма поне четири различни версии до сега
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 02 Юни 2009 12:23
ако намерите хд реди версия а не фул хд и субтитри за нея които да съвпадат може да постнете тука
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII PWNS UR @$$ES! Публикувано на: 25 Авг 2009 13:13
iddqd написа: абе някой от вас верно ли игаре тия японски рпг та? тва е мн скучно бе деба. Друго си е да си пуснеш династи уориарс най новия с роботи и да избиеш 5000 робота за 30 мин и да си доволен И от кое по точно си доволен!?!?!? явно не си пробвал никоя част от поредицата на FF.... иначе таях надежди че ще е за ps2 ама.....
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII PWNS UR @$$ES! Публикувано на: 26 Авг 2009 20:19
iddqd написа: абе някой от вас верно ли игаре тия японски рпг та? тва е мн скучно бе деба. Друго си е да си пуснеш династи уориарс най новия с роботи и да избиеш 5000 робота за 30 мин и да си доволен Предполагам дори и не си ги играл. Както и да е, играй си с новите роботи от които избиваш 5000 за 30мин и после си доволен. Просто ме цепиш с неграмотността си, а на всичкото от горе явно си нямаш никакво понятие от нещата които се дискутират.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 01 Ное 2009 19:50
Тея гейски, японски рпгта са най-тъпото нещо на света!
___________________________________ Граматика от злато да това ти е познато.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Final Fantasy XIII/VERSUS XIII Публикувано на: 01 Ное 2009 19:59
gadmc написа: Тея гейски, японски рпгта са най-тъпото нещо на света! А ти си дори по-тъп.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|