Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Войната на конзолите! PS3vsXbox360!вашето мнение?
Публикувано на: 11 Апр 2009 00:41

ляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях
пак ли такава тема бе
е спокойно, има само 99951 още такива, но ок, вс е ок

сега тия шотове и видеото не значат нищо, замислете се и ще сгреете причините

сега почвам, че няма да викам за PS3 , защото имам и с тия постове чрез вас ще се опитвам да се самоубедя, че не съм се преебал, знам че съм се.но и с другите е същото.точка

PS3-здрави характеристики, добре употребени, пълен с разни полезни нещица като четец на Blue-ray или както там се пише, както и HDMI изход, с който ако имаш качествен тв приемник, а не просто голям телевизор, картината наистина е супер.контролерът за мен е по-удобен от този на кутията, макар, че мн други ми казват, че е обратното.играх, не е така.за мен де.не баш ,,част от ръката ми``, но става.после-нещо, което не трябва да пренебрегваме-паметта и възможността да се хаква.да не ми излезе никой, че с инсталирането на някоя игра се иска и инсталация на твърдия диск, знаем това.но паметта ви е много, а не вярвам да очакват да я тъпчете с платени мр3-ки, или с кукита от интернет.работата е ясна.игрите-и двете конзоли имат хубави заглавия, повечето игри за едната се преработват нелошо и за другата, комерса е навсякъде, малко са ексклузивните заглавия(един гоу3 пролет не прави).и не споменавайте 720р и 1080р.пвечето не знаят какво е.при кутията имаш шанс да реши да ти прегрее (заради неправилната вътрешна геометрия-нещо, от което всеки потребител би трябвало да се интресува).ами в общи линии това е, мислих да пиша директно сравнение м-у конзолите, затова пс3 е дебело, не обръщайте внимание.спи ми се

изводът е, че няма да си купите нито плейстейшън нито кутия.ще си купите уи, защото е забавно.имаше тема за забавлението

ае луд, обясни ми за какво са ти 2 пс3 като аз имам 1 и събира прах(на черното мн си личи)?да не би първото да е от баба, а второто от леля, за рождения ден, без да са се уговорили?абе както и да е, да беше продал едното и да беше взел и кутия, че да не говориш пълни глупости.като мен де.ама аз имам само 1 пс3.оправдан съм

Профил

Публикувано на: 11 Апр 2009 00:46

PS3

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Публикувано на: 11 Апр 2009 01:16

PS3 - причините са много. Първо, не плащате за мултиплейър и демота. Второ, хардуера - 360 няма Blue-Ray, няма Wi-Fi приемник и още много... Трето, джойстика има допълнителни функции (+ към геймплея). 4-то MGS.
Да не говорим, че софтуера на PS-то е в пъти по-добър от този на другата конзола.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: wow,BF:bad company,Halo3,Halo wars,
Публикувано на: 11 Апр 2009 12:23

xbox360-заради заглавията като halo поредицата и много други,щот може да се флашне и заради яките евенти

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2009 13:22

Имам хбокс360, хакнах го и сега играя всички заглавия онлаин. Това го прави по добро решение дори от пц. За да игареш на пц игри в оргиналните сървари ти трябва цд кей така че неможеш, е на хбокса можеш да игареш онлиаин пиратски игри така че дори пц тата неможе да се сравнят с него. Пс3 да не говориме да даваш по 100 лвеа за игра и игрите са по тъпи изобщо отпада от класацията

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2009 13:30

пак ли пишеш напушен бе

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2009 14:03

е кво значение има как пиша

Профил

Публикувано на: 11 Апр 2009 18:05

iddqd написа:
Имам хбокс360, хакнах го и сега играя всички заглавия онлаин. Това го прави по добро решение дори от пц. За да игареш на пц игри в оргиналните сървари ти трябва цд кей така че неможеш, е на хбокса можеш да игареш онлиаин пиратски игри така че дори пц тата неможе да се сравнят с него. Пс3 да не говориме да даваш по 100 лвеа за игра и игрите са по тъпи изобщо отпада от класацията

А после наркотиците не били вредни... :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 00:26

пича каза, че не са му проблем :D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 00:46

о колко сте ми умни :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 01:14

Забравих да кажа ,че на кашона мултито май е по-добро.Играл съм и на 2те ,но по ме кефи да играя мулти на 360, жалко ,че се плаща,но кой не може да даде 100 лв за 1 година

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 09:15

65 лева за година съм дал аз даже за 13 месеца понеже 1 месец е бонус като зимаш 12

Профил

Публикувано на: 12 Апр 2009 09:18

iddqd написа:
65 лева за година съм дал аз даже за 13 месеца понеже 1 месец е бонус като зимаш 12

Така ли?И на кой му пука за шибаните ви конзоли?
Това е форума на РС Мания,а не ХВОХ Мания.
РС-то е най-добре.
Разбрахте ли бе говеда?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 09:35

Ахахаха колко те е яд само ахахаха

Профил

Публикувано на: 12 Апр 2009 09:46

iddqd написа:
Ахахаха колко те е яд само ахахаха

Е какво да ме е яд?Имах ХВОХ 360 хакнат,но го продадох,за да си купя нови чаркове за компа. :Д
На конзола не мога да играя просто.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 09:49

изглежда ми така, че те е яд че нямаш.

Профил

Публикувано на: 12 Апр 2009 09:51

Според мен конзолите водят до затъпяване, защото са ограничени (почти) изцяло за игри. Освен това е тъпо да натискаш десетина ли (колко бяха :roll: ) компчета вместо мишка и клавиатура с към 100 клавиша, която предоставя сотици пъти по-големи възможности . Игрите за конзоли са по - първосигнални и елементарни , създадени за не чак толкова ...интелигентната част от геймърите . Като се появи HoI за конзола тогава ще ви призная . Е , като с появи и някоя не чак толкова елементарна стратегия като Endwar пак ще ви призная де :lol: . Приемете го - конзолите са по-елементарната платформа .
И определено не ме е яд , че имам PC , а не кашон, защото усещането да биеш хедшот , да дадеш Attack move на 390 зерглина към базата на врага (ех , спомени...) , да се прицелиш с дясното копче и да почнеш да раздаваш правосъдие с лявото и т.н. е далеч по-велико от абсолютно всичко , което конзолите са , ще и предлагат . Това е .

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 10:22

Emanuil написа:
Според мен конзолите водят до затъпяване, защото са ограничени (почти) изцяло за игри. Освен това е тъпо да натискаш десетина ли (колко бяха :roll: ) компчета вместо мишка и клавиатура с към 100 клавиша, която предоставя сотици пъти по-големи възможности . Игрите за конзоли са по - първосигнални и елементарни , създадени за не чак толкова ...интелигентната част от геймърите . Като се появи HoI за конзола тогава ще ви призная . Е , като с появи и някоя не чак толкова елементарна стратегия като Endwar пак ще ви призная де :lol: . Приемете го - конзолите са по-елементарната платформа .
И определено не ме е яд , че имам PC , а не кашон, защото усещането да биеш хедшот , да дадеш Attack move на 390 зерглина към базата на врага (ех , спомени...) , да се прицелиш с дясното копче и да почнеш да раздаваш правосъдие с лявото и т.н. е далеч по-велико от абсолютно всичко , което конзолите са , ще и предлагат . Това е .

Да обобщим, спред теб всеки ,който има конзола е идиот.Тва за клавиатурата не е така ,много геймъри играят с джойстик на PC.
P.S.
Xboxa не e само за геймъри ,може да си теглиш филми , сериали , музика,да чати6 или говориш с приятели и тн.
P.P.S.
2-0-1-2 е прав ,това е ПЦМ ,а не ОХМ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 11:48

според мен се затъпява от пц игрите с много копчета. Докато научиш сички копчета и си станал по тъп. Друго си е не ангажиращо 5 копчета и як геимплеи, а ако се мсилиш за голям пич седнал пред пц то клаватури мишки ти си яко сбъркан. Всеки знае че игрите са за разтоварване а не за натоварване така че колкото по опростено толкоз по добре лягаш си на леглото държиш си безжичния джоипад и си цъкаш за кеф е тва е а не да се сиджвам пред монитора кошкли клавиатури и неможе да станеш от стола хаха баси баъка

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 12:32

Napster написа:
PS3 - причините са много. Първо, не плащате за мултиплейър и демота. Второ, хардуера - 360 няма Blue-Ray, няма Wi-Fi приемник и още много... Трето, джойстика има допълнителни функции (+ към геймплея). 4-то MGS.

1.Демотата не се плащат
2.Може да си купиш допълнително Wi-Fi приемник
3.Откъде си толкова сигурен ,че и джойстика на кашона няма.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com